Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה הרכב שלך לא משקף שכן סקודה מכרו הרבה יותר דגמי TDI/SDI לקהל הרחב וההשפעה אם בכלל על המחירי הפרמיות בגלל המוניות לא זהה לזו שבמרצדס, מהסיבה הפשוטה שלקוחות מרצדס רוכשים הרבה יותר דגמי בנזין ולכן ההשוואה לרכב שלך לא רלוונטית.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שהיא לא רלוונטית כי לא ניסיתי ליצור השוואה כלשהי. בסה"כ ציינתי כי המחיר הגבוה בביטוח הוא בגלל שהרכב גניב (וזו בדיוק הסיבה שרוב אם לא כל חברות הביטוח, ידרשו גם נוכחות של איתוראן באוקטביה), וכי בסופו של דבר הכל עניין של השוואת מחירים בחברות הביטוח השונות.

אני יכול להציע לפותח השרשור להכנס למספר אתרים של חברות ביטוח בהם ניתן לקבל הצעת מחיר באתר (ע"י מילוי פרטים אישיים ופרטי הרכב המבוקש) ולבצע השוואה.

פורסם
אני יודע שהיא לא רלוונטית כי לא ניסיתי ליצור השוואה כלשהי. בסה"כ ציינתי כי המחיר הגבוה בביטוח הוא בגלל שהרכב גניב (וזו בדיוק הסיבה שרוב אם לא כל חברות הביטוח, ידרשו גם נוכחות של איתוראן באוקטביה), וכי בסופו של דבר הכל עניין של השוואת מחירים בחברות הביטוח השונות.

אני יכול להציע לפותח השרשור להכנס למספר אתרים של חברות ביטוח בהם ניתן לקבל הצעת מחיר באתר (ע"י מילוי פרטים אישיים ופרטי הרכב המבוקש) ולבצע השוואה.

בגלל שזה רכב שמשמש מוניות ונהגי מוניות נוהגים לחסוך (תיקון במוסכים מפוקפקים) אז יש ביקוש לחלפים גנובים לרכב.

שים לב להשווה למטה (כאשר VW יקר יותר בחלקים ובקניה):

car in.jpg

car in2.jpg

פורסם
משום מה אוראל אני זוכר שדיברו בצ'מפיון על מחיר שיוכל להכניס את הסופרב לקבוצה 4 אבל הם לא עמדו בדבר?.

אני אצלם את הסופרב בהזדמנות, היום ראיתי אותה בצבע שחור היא מרשימה וניראת מאוד טוב.

יניב

היום חנתה אצלי בבינין סקודה סופרב 2009, רכב המבחן.

צבע שחור, ריפודי עור, כל הצעצועים.

ניראתה יפה מאוד.

אייל

אז כמו שאמרתי אוראל, השחורה שהגיעה אלינו למגרש היא מהממת ומרשימה ואני מציע לך כבר להרשם להשקה שתהיה בסוף החודש.

יניב

פורסם
יניב, יש כבר תאריך?

במידה ואתה לא רוצה לפרט כאן - שלח בה"פ.

שאני דיברתי עם ירון למי שלא יודע הוא סוכן מכירות של סקודה בבני ברק בקיצר הוא אמר לי תחילת פבואר ומה שאני קיבלתי במייל כתוב לי סוף החודש אז שאני אקבל את התאריך הסופי אני אפרסם אותו מיד.

נ.ב אוראל השחורה תהיה שבוע הבא שוב במגרש אם תרצה אתה מוזמן לבוא ולהתרשם מימנה.

יניב

פורסם

יניב, ראיתי אותה כבר.

חוצמזה, מהסופרב החדשה - יצא לי להתרשם כבר במפעל (בספט' האחרון).

ירון הוא מנהל אולם התצוגה המרכזי - ליתר דיוק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יניב, ראיתי אותה כבר.

חוצמזה, מהסופרב החדשה - יצא לי להתרשם כבר במפעל (בספט' האחרון).

ירון הוא מנהל אולם התצוגה המרכזי - ליתר דיוק.

אם ראיתה אותה אז סבבה אתה כבר יודע, עד כמה היא מרשימה אוראל ולגבי ההשקה את התאריך הסופי אני אפרסם בדיוק שאני אדע.

ולגבי ירון שאני הכרתי אותו בהתחלה לפני כמה שנים הוא התחיל בתור סוכן מכירות וביגלל, זה אני ככה כתבתי בטעות שוב ירון הוא מנהל סוכנות סקודה מרכז בבני ברק.

יניב

פורסם

ירון בחור טוב, אבל הוא עדיין ב"חיתולים".

מצפה לעידכונים ממך. תודה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
קיבלת:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1429110

172K ש"ח וקיבלת סופרב מאובזרת, בדיוק כמו שרצית.

ראיתי ! איזה יופי, רק מה זה דמוי עור???

נשאר לראות כמה עולה ביטוח (אני מקווה שלא יותר מ-5,000 ש"ח להכל....)

אהה... וכמה זמן המתנה יש? 3 חודשים? אפשר להשתגע בזמן הזה!!

פורסם

ירון לא סתם בחור טוב, הלוואי שכולם פה יהיו כמוהו, משכמו ומעלה.

לגבי הסופרב, האחוריים שלה כל-כך מכוערות..... מוריד את כל החשק לקנות את הרכב, אבל זאת רק דעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
ראיתי ! איזה יופי, רק מה זה דמוי עור???

נשאר לראות כמה עולה ביטוח (אני מקווה שלא יותר מ-5,000 ש"ח להכל....)

אהה... וכמה זמן המתנה יש? 3 חודשים? אפשר להשתגע בזמן הזה!!

איפה ראית שמדובר בדמוי עור? באלגנס המושבים הם מעור בשילוב אלקנטרה וב-Ambition עור בלבד (אם אני לא טועה). לא ראיתי בשום מקום שרשום "דמוי עור".

פורסם
איפה ראית שמדובר בדמוי עור? באלגנס המושבים הם מעור בשילוב אלקנטרה וב-Ambition עור בלבד (אם אני לא טועה). לא ראיתי בשום מקום שרשום "דמוי עור".

באתר OTOLI אבל עכשיו הסתכלתי באתר אוטו וציינו עור.

איזה יופי! נקפוץ לראות איזה דילים הם נותנים בתקופה קשה כזאת. :-D

• תוכן חדש...