Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 287
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איפה הזאגטו הזו והפולביה קופה זאגאטו שהיתה אחת המכוניות המדהימות שאני זוכר. ולמה אני מזכיר אותה כאן? כי בסוף שנות השמונים הסתובבה כאן אחת כזו לבנה עם מספר רישוי ישראלי וחשבתי שאולי מישהו יודע מה קרה איתה.

בארץ יש פולביה זאגאטו אחת, בצבע צהוב. במצב נסיעה אך לא ראיתי אותה כבר יותר משנה.

יש גם 2 פולביות HF שניהן אצל אותו הבעלים, כרגע לא נוסעות אך הן במצב נסיעה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

פולביה זגאטו שניה שופצה ע"י חבר שלי בסוף שנות ה 80.

בתחילת ה 90 נמכרה בממון רב לתייר גרמני שהיה בארץ והוא לקח אותה איתו לעולמי עד. :x

דרך אגב, מעבר לצמד הפולביה זגאטו וצמד הבטא זגאטו היתה בשנות ה 80 עוד איזה לנציה זגאטו, מישהוא זוכר איזה? אולי פלמיניה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לנצ'יות:

לנצ'יה אפסילון- 2 יחידות בלבד שיובאו לתקינה

גם אני ראיתי אחת מהן. לא ידעתי שזה רכב כזה נדיר, פשוט חשבתי שכולן מסתובבות בצפון ת"א.

"ai motoare capul doare"

פורסם
רנו 5 טורבו 2.

השמועות מספרות על שלוש בלבד בישראל.

ראיתי שתיים מהן (הלבנה והאדומה).

ייצא לי לראות בסכנין רנו 5 קופה בצבע כחול עם אינטרקולר גדול בחזית אבל אין לי מושג אם היא טורבו מקורית או שאחד מהבני דודים שם שמושפע ממהיר ועצבני החליט לשפר את הרנו 5 שלו.

בקשר לנושא , אחת המוניות של אבא שלי היא מונית אנגלית (היא די נדירה יש 8 כאלה בארץ , חלקן כבר מושבתות) , ייצא לי לעשות סיבוב ב-911 של קרוב משפחה ,מרצדס SL 55 של חבר של דוד שלי לפני שנה ומשהו היתה מסתובבת בעיר אצלנו אימפרזה WRX לימוד נהיגה, ייצא לי לפני כמה ימים לראות גם BMW X6 שחורה.

כמובן שיש עוד אבל לא עולה לי בראש כרגע.

פורסם
ייצא לי לראות בסכנין רנו 5 קופה בצבע כחול עם אינטרקולר גדול בחזית אבל אין לי מושג אם היא טורבו מקורית או שאחד מהבני דודים שם שמושפע ממהיר ועצבני החליט לשפר את הרנו 5 שלו.

יצא לסוע עם הרכב הזה כמה פעמיים זאת לא GT מיקורית,זאת של חבר

ויש לי עוד אחד שאני מכיר טוב שהוא מחזיק בGT מיקורית ויש לו לא אחת כזאת

יצא לסוע על M535 E28 שנת 88 עם מנוע M5 של אותם שנים

ובסטודיוביקר לארק שנת 64

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

1.ביואיק ריביירה.

2.אולדסמוביל אורורה.

3.וולבו 440.

4.טויוטה טרסל.

5.סיטרואן ג'אמפר (שנת 1996,נראה בדיוק כמו פג'ו בוקסר).

6.פג'ו J9.

7.מרקורי (לא מכיר את הדגם).

8.קרייזלר ניו יורקר.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

חבר של אבא שלי קנה לא מזמן לינקולן מארק8 משהו בסגנון, זה כמו סירת סקי עם 2 דלתות, לפי מה שהבנתי מממנו הרכב די נדיר בארצנו.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

אין לי מושג אם מישהו אמר זאת,אבל אתמול ראיתי את אחת המכוניות היפות שראיתי בישראל..

פורד מוסטנג אני לא בטוח אם היא שנתון 07 לפי דעתי היא 08...

התמונה להמחשה:

ITEM_7-R-4_2008_MUSTANG_GT_VAPOR_.jpg

הצבע של האוטו היה בורדו ואפילו קצת אדום ,ומאוד מבריק מבריק כאילו הוציא אותה עכשיו מהניילונים.:-D

פורסם

הכי "נדיר" = מאזדה 3.

הכי נדיר ללא מרכאות:

איבו כלשהיא, לא זוכר איזו

מוסטאנג אדומה (כמה פעמים ראיתי אותה, הבחור מסתובב!)

פורשה בוקסטר

כמה האמרים דגם 2 ו-3

האמר H1 לבן אזרחי לחלוטין

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...