Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביף ג'רקי DIY, מישהו ניסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה וואט המנורה ומה נפח הקופסה?

סתם ככה, שנקבל מושג ואפשר יהיה להסיק לגבי גדלים אחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חתיכת כיסוי תחת טוב לפרסם שהמכונה לייבוש עלי מריחואנה שלך משמשת לייבוש בשר

יצא לך ג'רקי של ממש? כלומר בשר מיובש לגמרי שניתן לשמור המון זמן? כי עד כמה שאני זוכר גם למלח בישול יש תפקיד חשוב בעניין של השימור

פורסם

שום כסת"ח, אם זה היה למריחואנה הייתי פשוט אומר :D

אכן יצא לי ג'רקי של ממש. בשביל שהבשר ישמר אנחנו צריכים אלמנט של חומציות ואלמנט של מליחות במרינדה (ולאחר מכן לייבש ולהוציא את הלחות מהבשר). ולכן: רוטב ווסטרשיר נתן את החומציות, ורוטב סוייה (+ עוד קצת מלח) נתן את המליחות.

לפי המתכון, הבשר חכול להשמר עד שלושה חודשים במקרר, ועד חודש בחוץ בטמפ' נורמלית (20 ומשהו מעלות).

פורסם

אגב לייבוש סופי לגמרי להוצאת הלחות ולשימור פשוט אני יודע שבדרך כלל שמים את הבשר בקערה עם מלח גס (לא כזה שמספר בדיחות גסות) לזמן מסויים ואז מוצאים ומנקים, שווה לנסות אם יש לך כבר את הבשר והמכונה. אני אישית אוהב בשר משומר טיפהה מלוח אז זה מסתדר לי מאוד

פורסם
כמה וואט המנורה ומה נפח הקופסה?

סתם ככה, שנקבל מושג ואפשר יהיה להסיק לגבי גדלים אחרים.

נפח הקופסא הוא 4 ליטר אאל"ט, והמנורה היא מנורת נר עם הספק של 60 וואט.

פורסם

אפשר לשים אבטיח ליד המכונה והמנורות,כדי לקבל פרופורציות ?

:lol:

בחיים לא אכלתי ביף ג'רקי,אבל בזמן האחרון אני שומע על כך המון שנראה לי שהגיע הזמן להמציא לאישתי עוד פרוייקט.....

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הלו גבר! למה היא צריכה לעבוד? תכין לעצמך ג'רקי עצלן!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הירגעינא (:wink:), כתבתי את זה בהומור כיוון שאחד התחביבים הגדולים של אישתי זה בישול והיא אוהבת שאני כל פעם מאתגר אותה עם דברים חדשים.

אז ערב אחד היה ערב של אוכל מרוקאי, בשבוע שעבר היה שבוע אבו חסן, כנראה שאוטוטו יהיה ערב ג'רקי....

:lol:

אני אומנם לא מבשל,אבל אל תדאגי, מפצה על זה בדברים אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הירגעינא (:wink:), כתבתי את זה בהומור כיוון שאחד התחביבים הגדולים של אישתי זה בישול והיא אוהבת שאני כל פעם מאתגר אותה עם דברים חדשים.

אתה גבר בר-מזל, תאמין לי!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כנראה שאוטוטו יהיה ערב ג'רקי....

מאוד מאוד לא מומלץ בתור מנה עיקרית, ההשפעות על העיכול הן הרסניות לסביבתך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...