Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצית לדעת כמה פרטים על הרכים האלו.

מבחינת אמינות איזה רכב אמין יותר מבין השניים, טיפולים מיוחדים איזה טיפולים למשל עושים לרכב ספורטיבי בעל טורבו, מהם בערך עליות ההחזקה בחודש לרכב כזה ובכללי מה אתם אומרים על הרכבים.??

(מדובר על שנתונים 2007-2008)

תודה לכולם!

פורסם

שלום מר בחור,

השאלה שלך לא ברורה כל כך, האם אתה מחפש להשוות בין השתיים

או האם אתה שואל בכלליות על רכב טורבו ?

אין לי ניסיון עם הפולו GTI אבל אני יכול לענות לך על הקופרה,

בגדול אין טיפולים מיוחדים שעושים לרכב טורבו, צריך רק לדעת לשמור על הטורבו, מבחינת טיפולים זה אותם טיפולים

שיש לרכב אחר, כל 15K קילומטר או כל שנה.

קשה לענות לך איך הרכב בכלליות כי לא הגדרת מה אתה מחפש והאם זה המוגדשת הראשונה שלך.

יש שיגידו שהאיביזות טובות רק לקו ישר ושהן לא מהנות לנהיגה בכלל.

אני לא מסכים עם זה כי כרכב מוגדש ראשון שלי אני מאד נהנה ממנו.

אם אתה מחפש נוחות, תתרחק. אם אתה מחפש חסכון בדלק ובביטוח, תתרחק.

אם תהיה יותר ספציפי אולי אוכל לעזור לך יותר.

בכל מקרה, בהצלחה.

פורסם

הפולו אמורה להיות נוחה ומפנקת יותר, הקופרה היא הספורטיבית הקיצונית-לכאורה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני מחפש רכב עם נטייה ספורטיבית.

זה הרכב המוגדש הראשון שלי.

שאתם אומרים לוותר על נוחות מה זאת אומרת שאני מרגיש כל אבן על הכביש או שבהשוואה לרכב משפחתי רגיל היא פחות נוחה.?!

דלק לא מעניין אותי למרות שהבנתי שהם די חסכוניות בנסיעה רגילה הבנתי שאפשר להגיע ל 1:11.

רצית גם לדעת מי מבין המכוניות עדיה הפולו או האיביזה.?! מבחינת אמינות,והתנהגות בכביש.

תודה וחג שמח.!

פורסם

אותו מנוע (באופן כללי), אבל לא אותו ההספק. לפולו GTI יש 150 כ"ס ולאיביזה Cupra יש 180 כ"ס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ל-Cupra כיול שונה, היא קשיחה יותר. כמובן שיש הבדלים נוספים (חיצונית - פגוש קידמי שונה, ספויילר אחורי גדול יותר, אגזוז שונה. פנימית - ריפודים ודיפונים שונים, ריפוד תקרה שחור, תגי Cupra ודגלי מירוץ. מכנית - בלמי 312 מ"מ וכמובן הכיול השונה שעליו דיברתי).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ראיתי גם שב FR יש 4 כריות אוויר וב CUPRA יש 6.

שאתה אומר קשיחה יותר למה אתה מתכוון.?

ומבחינת אמינות מאוד חשוב לי לקנות רכב שהוא אמין אני לא רוצה כל הזמן לרוץ בין מוסכים.

CUPRA 2007 נחשב לרכב אמין?

תודה

פורסם
מה השאלה בדיוק? זה שני עולמות שונים..!

תהייה ספציפי בשאלה

אותו עולם בדיוק. שתי מכוניות דומות מאוד בתחושה ובניהוג. הפולו מרגישה קצת יותר איכותית ומעודנת והיא גם חלשה יותר. האיביזה מרגישה יותר ספורטיבית ברוב המובנים.

אמינות? לך תדע. אם אתה קונה רכב חדש יחסית לא הייתי דואג. רק דאג למצוא רכב שמור ומטופל וכשתקנה - שמור עליו באותו האופן.

בהצלחה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ראיתי גם שב FR יש 4 כריות אוויר וב CUPRA יש 6.

שאתה אומר קשיחה יותר למה אתה מתכוון.?

ומבחינת אמינות מאוד חשוב לי לקנות רכב שהוא אמין אני לא רוצה כל הזמן לרוץ בין מוסכים.

CUPRA 2007 נחשב לרכב אמין?

תודה

בכל איביזה 6L (המתוחה) יש 4 כריות אוויר (מרמת הבסיסית ועד המאובזרת). כריות אוויר וילון - היו אופציה בתוספת תשלום והמתנה. קשיחה - פחות נוחה, יותר קשה ולא נעימה (למרות שבפועל נוחות הנסיעה די סבירה).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...