Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תיבה כפולה ואני לא יודע כמה ליטרים זה איך אפשר לבדוק כמה ליטר עשיתי ?

תודה מראש ..:lol:

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם

אחי עשיתי תתיבה סתם בראש לא ידעתי שצריך לכל סאב תיבה מיוחדת אז ככה זה עשיתי תיבה כפולה אז זה ככה

זאת התמונה : זה מה שעשיתי

אתה יכול לחשב לי כמה לטרים עשיתי ?

תודה מראש :-)

החיים שלי זה מערכותתתתתתתת :lol:

המערכות זה מחלה שלי אין מה לעשות אני חולה מערכות :-D

פורסם
אחי עשיתי תתיבה סתם בראש לא ידעתי שצריך לכל סאב תיבה מיוחדת אז ככה זה עשיתי תיבה כפולה אז זה ככה
הוא נתן לך את הנוסחה כמה קשה זה כבר יכול להיות?

וחוץ מזה אם הוא אחיך למה שלא תדברו בבית?!?

אני תוהה כמה עוד שרשורים אפשרים נראה על עניין התיבה הזאת, זה ה-3 במספר אם אני לא טועה.

פורסם

עם כל הכבוד לך על הבנייה שאגב מסתכמת באזור ה 120 ליטר +-, העבודה שעשית פה ממש יפה אבל לא כלכך פרקטית.

וחלס עם זה אחי, תחזור הביתה נדבר. (רובנו כאן לא באמת אחים שלך)

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

"אחי עשיתי תתיבה סתם בראש לא ידעתי שצריך לכל סאב תיבה מיוחדת "

תגידו לי איזה יותר כידאי לעשות תיבה אטומה או או פתוחה?? ומה ההבדיל בין שניהם .... יש לי שני סאבים ואני לא יודע איזה תיבה לעשות להם יש לי אחד פיוניר החדש 1200 וואט ואחד של קינווד החדש גם כן 1200 וואט ..... תודה מראש

שלום לך,

נתחיל מכך שתיבה אטומה ותיבה פתוחה, אלו שני דברים שונים לחלוטין, המבטאים בדרך כלל אפליקציות סאונד שונות.

האטומה לדיוק יתר על חשבון עוצמה, והפתוחה לעוצמתיות על חשבון דיוק, פחות או יותר.

השאלה מהי העדפתך, ולאיזה סגנון אתה שואף.

שנית, תכנון תיבה, הן אטומה והן פתוחה, נעשים על פי נתוני יצרן ולא לפי המקום, או חוסר המקום, בתא המטען.

מדוע אתה אומר שלא ידעת? כתבתי לך זאת אז, מפורשות. אם אתה שואל, ולא מתייחס ברצינות לתשובות שאתה מקבל, מדוע אתה שואל?

ובאמת חאלס עם האחי-אחי-אחי הזה.

• תוכן חדש...