Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע דריסה בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סיפור מזעזע. :-(

מסתבר שמחבל הזה גם היה חי טוב מאוד, אם יכל להרשות לעצמו בימר סדרה 7 ועוד בגירסא LONG היוקרתית ביותר. :evil:

אכשיו הם לא יוכלו להגיד שזה בגלל החיים הרעים.

אני מאחל לפצועים שיחלימו כמה שיותר מהר.

לא מדובר בסדרה 7, אלא ב-BMW סדרה 5 (528 ליתר דיוק).

החלמה מהירה לפצועים! :-(

פורסם

Road-z-ter, אצלי רכב מאוד דומה למה שיש בתמונות, אפילו אותו צבע. :-(

רק כאן מדובר על גירסת LONG, תיראה עד כמה דלת אחורית ארוכה. גם אפשר בתמונות ליראות את הסאלון, זה סאלון של סדרה 7 ועוד רואים שכאן הוא בגירסא מאוד מאוד מפוארת. ככל הניראה מדובר בגירסא היקרה ביותר עם דש בורד מצופה עור.

E32 ו-E34 מאוד דומות, קל להבדיל אותן לפי תא מטען. מדובר בבימר סדרה 7. לרכב שעשו איתו את הפיגוע בסוף 00, יכול להיות זה יבוא אישי.

הנה תמונות שראוים את הרכב יותר בבירור.

http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5678

BURZUM, יש היגיון בדבריך. מצד שני אולי במשפחה של המחבל זה אוטו הכי מסכן והם משווים אותו כמו אנחנו לגרוטא כלשהי?

אבל אם בן אדם יצא לנהוג לכביש תחת השפעת סמים או אלקוהול, הוא יצא עם כוונה לרצוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לפי החלון הקידמי ניראה באמת שהרכב ממוגן ירי. וזאת סידרה 7 ולא 5!

היא גם לא כזאת יקרה ככה שלהגיד שהוא בא ממשפחה עשירה זה לא נכון. רכב כזה עולה פחות מ 50 אלף.

פורסם

האפשרות הטובה יותר היא פשוט להעלות את המשפחה - במידה והיא לא מתנערת ממעשה המחבל או יותר מזה, מעודדת אותו - על זינזנה ופשוט לפרוק אותה באיזשהו מעבר גבול.

מחזק .

עד שפתרון כזה לא ימומש בפועל אנחנו בבעיה .

פורסם
BURZUM, יש היגיון בדבריך. מצד שני אולי במשפחה של המחבל זה אוטו הכי מסכן והם משווים אותו כמו אנחנו לגרוטא כלשהי?

אבל אם בן אדם יצא לנהוג לכביש תחת השפעת סמים או אלקוהול, הוא יצא עם כוונה לרצוח.

ברור, אני רק מדגיש שעתונות והמדיה יכולים בקלות לסובב כל סיפור ולספר רק חלקי האמת.

מי שמכיר את ירושלים יודע שזוהי צומת מסוכנת ביותר ואפשר בקלות לעוף מהכביש אל המדרכה אם לא מכירים את הכביש ואת הסימון הגרוע של הנתיבים. הרבה מאוד פעמים טיירים באמצע היום מוצאים את עצמם אם הרכב השכרה באמצע הצומת ולא יודעים לאן לנסוע. אפשר לשאר שאחד בן 19 שבקושי יש לו רשיון (יש בכלל?) ורכב חזק, יכול לאבד שם שליטה ולעוף על האנשים.

מי שמכיר את ירושלים (או יהודה ושומרון) יודע גם שאחד עם BMW סדרה 7 או 5 או 3 לא בא לו למות תוך דריסה של יהודים באמצע הלילה. זה בחור עם כסף בכיס או הורים מבוססים. בדרך כלל קשה לאחד כזה להחליט החלטות כאלה. סביר להניח שהוא לא סתם עובד שיפוצים בגרושים, אלא די מבוסס. כאלה כיף להם לחיות ויש להם מה לעשות בחיים חוץ מסתם למות, אפילו שהם שונאים יהודים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בורזום - אותי שכנעת.

משתי סיבות:

- החבר'ה האלה אוהבים את הרכב שלהם יותר מאשר את עצמם, לא יתכן שהוא יעשה פיגוע בדרך שתהרוס לו את הרכב.

- העיר נוירוטית, כולם מסתכלים בעין עקומה על טרקטורים שנוסעים, מסכן הטרקטוריסט שיאבד שליטה על הכלי או שרק ייסע בצורה חשודה.

נשמע לי מאוד הגיוני שארעה תאונת דרכים, חייל מייד ירה ועכשיו "משפצים" קצת את הסיפור.

פורסם

אני לא בא להגן על הטרוריסטים, הלוואי שכולם ישרפו בגיהנום. אותי מענינת השאלה מה יקרה עכשיו כאשר תהיה עוד תאונת דרכים בין רכב בו נוהג יהודי לבין רכב בו נוהג ערבי (ויש תאונות כאלה יום יום בישראל ו/או שטחים). האם כל נהג ערבי ימות מיריות?

1) הערבים "קוברים" אתה עצמם ומקלקלים לאלה ש"עדיין בחיים", בהחלט יהיו להם חיים קשים מעכשיו (עד שנשכח ונחכה לפיגוע הבא)

2) מצד שני אנחנו קוברים את עצמינו. הגענו למצב בו אנחנו פשוט לא יודעים מה לעשות איתם... באמת לא יודעים. זה חלק מהעם, עם תעודות זהות כשרות.... כנראה זה פשוט ימשיך וימשיך ללא שום פתרון.

דבר אחד ברור: פוליטיקאים חזקים אין באופק.

פורסם

בחדשות אמרו שלמשטרה אין שום ראיה שזה היה פיגוע. הרכב היה של אח שלו. בכלל הוא דרס את האנשים על הכביש ולא על המדרכה. אולי עברו באדום? אולי שילוב כמה גורמים? התמונה מתבהרת כתאונת דרכים , ואפילו לא יוצאת דופן. תאונות כאלה קורות.

מה שכן - אני מאמין לתקשורת פחות ופחות.

פורסם
אבל רכב פרטי ששוה 60-70 אלף שקל ולדרוס יהודים? במצב ... זה לא סתם ערבי מסכן שאין לו גרוש. סביר בהחלט שהמשפחה מבוססת, ולקחת רכב ששווה הרבה כסף ולהרוג איתו יהודים? לא נראה לי.

כשאידיאולגיה ודת מעורבים בכך, אין משמעות לשום דבר מהסוג הנ"ל.

כבר שמענו לא מעט על מחבלים "בני טובים" ממשפחות מבוססות, שהקיצוניות הדתית שלהם, הביאה אותם למעשים אלו.

זה לא תמיד פליטים חסרי ישע וממון, שנשלחים בשירות השטן הטירוריסטי.

לגבי המקרה הספציפי הזה, משהו כאן "לא מריח" טוב.. יתכן בהחלט שזוהי תאונת דרכים..

פורסם
תגיד WIL

ואם תפסו אותי שיכור עם רכב של ההורים של הדוד? יחרימו אותו או לא?

למה כן?

ומה אכפת לי שהבית שכור?

בדיוק כמו שהמשטרה אומרת לבעל הרכב: "זבשך - תדאג לפני כן שהנהג לא ישתה" גם כאן זה צריך להיות זהה.

ואני מקווה שאתה אומר את זה בציניות כשאתה מדבר על הנסיון לרצח הזה.

אולי תגיד את אותו הדבר על אלו שירו במסעדת בת האיכר? 2 נפצעו ו 4 נתפסו. אז יופי - המאזן הוא לרעת היורים. בואו נאכל שם.

ומה בדיוק המשפט האחרון שלך אמור להביע?

החרמת הרכבים לבעלי רכב שלא ביצעו עבירה היא לדעתי לא חוקתית ולא תעבור מבחן בג"צ ברגע שתועמד בפניו.

לדעתי זה בזיון שקיים חוק כזה במדינה דמוקרטית שמענישים אדם על לא עוול בכפו. (איך בדיוק בעל רכב, שלא נמצא ברכב, אמור לוודא ב100% שהנהג לא ישתה? לתפור את הפה שלו עם חוט תפירה?)

ברוב המקרים המוכרים לי, כאשר בעל הרכב לא היה שותף בעבירה המשטרה מחליטה לא להחרים את הרכב, אז כנראה שגם הם יודעים שאם הם יחרימו זה עלול להעמיד אותם בבעיה משפטית.

אותו דבר לגבי הרס בתים של אנשים חפים מפשע (כולל משפחות של מחבלים, במידה שלא היה להם חלק במעשה ולא ידעו עליו).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...