Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגוע דריסה בירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא הורסים להם את הבתים?!

אם המחבל דרס באמצעות טרקטור, אני בעד לקחת את אותו טרקטור בדיוק, ובאמצעותו ובאמצעותו בלבד להרוס לו את הבית!

אם היו הורסים לאחר הפעם הראשונה זה לא היה קורה!

פורסם

תהרוס להם 1 הם יבנו עוד 10.

הממשלה המחורבנת הזאת רק כסף מעניין אותם,

במקום להציל חיים, לשמור על ביטחון האזרח, הם עוד עוזרים להם.

נותנים כסף, עוזרים למשפחות האסירים, משחררים.!!!!

מה נהיה ומתי זה ישתנה???

עד מתי ישראל 48'

פורסם

זה לא אפקטיבי מסיבה אחת בלבד.

הורסים את הבית והולכים.

תוך 3 ימים החברים שלהם בונים להם מחדש את הבית ושלום על ישראל.

אם אחרי כל בניה כזאת מחדש יגיע בולדוזר ויהרוס שוב, ושוב, ושוב, אנחנו נוכל לבדוק מי ימצמץ ראשון.

למרות שהאפשרות הטובה יותר היא פשוט להעלות את המשפחה - במידה והיא לא מתנערת ממעשה המחבל או יותר מזה, מעודדת אותו - על זינזנה ופשוט לפרוק אותה באיזשהו מעבר גבול.

פורסם

הכל בגלל כמה יפי נפש שמאלנים שיום אחד יתעוררו ויגלו שכבר אין מדינת ישראל וזה הפך להיות מדינה של ערבים.

to finish first first you have to finish

פורסם

ואם ההורים של המחבל גרים בשכירות אז גם כן אתם רוצים להרוס את הבית?

נו באמת.

העונש צריך להיות מוטל על מי שביצע עבירה, לא על המשפחה שלו.

בדיוק כמו שאף אחד לא מציע להרוס את הבית או לזרוק לכלא את ההורים של יגאל עמיר.

במקרה הזה המחבל קיבל את העונש המגיע לו - עונש מוות.

ויעילות הפיגועים מהסוג הזה מאוד מוטלת בספק - מאזן ההרוגים היום היה 1:0 לרעתם של המחבלים - אם הם ימשיכו בפיגועים האלה אז ייגמרו להם המחבלים

ואנחנו נצא בנזק יחסית קטן.

כל הפיגוע הזה גרם לפצועים פחות מתאונת דרכים בינונית+, כזו שבקושי המשטרה מטריחה את עצמה לשלוח בוחן תנועה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תגיד WIL

ואם תפסו אותי שיכור עם רכב של ההורים של הדוד? יחרימו אותו או לא?

למה כן?

ומה אכפת לי שהבית שכור?

בדיוק כמו שהמשטרה אומרת לבעל הרכב: "זבשך - תדאג לפני כן שהנהג לא ישתה" גם כאן זה צריך להיות זהה.

ואני מקווה שאתה אומר את זה בציניות כשאתה מדבר על הנסיון לרצח הזה.

אולי תגיד את אותו הדבר על אלו שירו במסעדת בת האיכר? 2 נפצעו ו 4 נתפסו. אז יופי - המאזן הוא לרעת היורים. בואו נאכל שם.

ומה בדיוק המשפט האחרון שלך אמור להביע?

פורסם

wil, תגיד לי אתה רציני?

מה איכפת לי למי שייך הבית, ואם במידה והוא שכור, שיזרקו אותם לרחוב מצידי. מבלי להרוס את הבית.

וואלה, באמת יום אחד (חס וחלילה) נתעורר ונגלה שאנחנו גרים בישרעזה.

פורסם
תגיד WIL

ואם תפסו אותי שיכור עם רכב של ההורים של הדוד? יחרימו אותו או לא?

למה כן?

ומה אכפת לי שהבית שכור?

תאמר לי בבקשה, בוא נניח שאתה בעל בית צמוד קרקע במערב ראשון לציון, אתה משכיר את הבית למשפחה נחמדה שהגיעו אליך דרך מודעה באחד מלוחות הנדל"ן.

יום אחד, אבי המשפחה מטמין מטען נפץ תחת רכבו של אדם אחר, הפיצוץ המוצלח הורג את היעד, את בנו בן השלוש וגם זקנה שעברה ליד.

עכשיו תגיד לי, הבית שלך, בראשון לציון מערב, צריך להרוס אותו עד היסוד?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

סיפור מזעזע. :-(

מסתבר שמחבל הזה גם היה חי טוב מאוד, אם יכל להרשות לעצמו בימר סדרה 7 ועוד בגירסא LONG היוקרתית ביותר. :evil:

אכשיו הם לא יוכלו להגיד שזה בגלל החיים הרעים.

אני מאחל לפצועים שיחלימו כמה שיותר מהר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החלמה מהירה לפצועים,למשפחת המחבל שיאטמו להם את הבית,אין שכירות במזרח ירושלים ,כל אחד בא ובונה היכן שחשקה נפשו,כמו כן צריך לשלול להם את תשלום הביטוח לאומי על ה 30 ילדים שבטח יש להם,שחולמים ללכת בדרכי אחיהם השהיד.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הנני סבור כי:

1) לא מספרים לנו את כל האמת, אולי צנזורה

2) זה לא היה פיגוע כלל, אלא תאונת דרכים ופשוט הרגו אותו

3) הנהג היה תחת השפעת סמים או אלכוהול והתחרפן

ואני אנסה להסביר:

הערבים בני 19 לא עושים פיגועים ב-BMW סדרה 7. הם אולי יקחו סכין מהבית, אולי צינור נפץ מאיש קשר של ארגון טרור, אולי טרקטור של המעסיק..... אבל רכב פרטי ששוה 60-70 אלף שקל ולדרוס יהודים? במצב של ערבי בן 19 שיש לו רכב כזה זה מעלה נקודות מחשבה שונות. זה לא סתם ערבי מסכן שאין לו גרוש. סביר בהחלט שהמשפחה מבוססת, ולקחת רכב ששווה הרבה כסף ולהרוג איתו יהודים? לא נראה לי. אני מכיר את הערבים של ירושלים, לרובם יש אונו או אופל שנות שמונים ואין להם כסף. אחד שיש לו BMW או אאודי לא בא לו סתם לגמור את החיים שלו ככה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...