Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מרצדס W124

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה - אני מקווה - התחדשתי במרצדס 300E שנת 89 (ושמה בישראל, אגב, 'פראו בלוכר', ומי שזה לא אומר לו כלום - שירוץ לראות את "פרנקנשטיין הצעיר" של מל ברוקס). הדבר היחיד שטעון טיפול ממשי הם המושבים, שאיבדו את רוב תכונות התמיכה המקוריות שלהם וגם מצופים במין סקיי מגעיל. האם יש סיכוי למצוא מושבים במצב סביר בפירוקיות, או שלא לבזבז את הזמן בחיפושים? ואם לא, מה הסיכוי שרפד ראוי יחדש את ימי המושבים כקדם, מבלי להשתמש בעורי-שלי לשם כך?

תודה מראש לעונים.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

מזל טוב טל,

כמעט בכל עיר גדולה תמצא רפדים מעולים שיחדשו לך את פנים הרכב, על פי כל החלומות שלך.

המחיר יהיה יקר יותר מקניית ריפודים בחנות אבל טובים הרבה יותר...

שווה לנסות ולאתר רפדים כאלה להגדיר להם את רצונך ולהשוות מחירים.

ריפוד טוב של המושבים, יתן לך הנאה מהרכב ותחושה נהדרת ששווה לדעתי את המחיר!

אבל מה קרה לך? מה אתה מחפש בין ארבע גלגלים? הזדקנת? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

1000 ש"ח לערך יקנו לך ריפודים חדשים לרכב בתפירה ובאיכות.

בזמנו כאשר בדקתי שיפוץ חיפושית, אם אין בעיה של זמן ניתן להפחית עוד אי אילו מאות שקלים.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הבעייה במרצדס הזו שהמושבים שלה מורכבים מקפיצים, ממש כמו מזרן איכותי.

כשהם היו חדשים, הם היו נוחים להפליא, עם תמיכה נהדרת, ויעידו על כך אלפי נהגי מוניות שישבו עליהם שעות רבות מידי יום.

קשה מאד לתקן מושבים כאלו כשהם מיתבלים, והפיתרון היחיד הוא לחפש בסבלנות בפירוקיות מושבים תקינים, או להרכיב מושבים של W 202 (סידרה C הראשונה) שמורכבים מקצף מוקשה ולא מאבדים מתכונותיהם עם השנים.

בהצלחה - מדובר באחת המכוניות הטובות ביותר שמרצדס ייצרה מאז ומעולם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טל שלום.

אני רכשתי מרצדס W123 1983 לפני כשנתיים. (זו ה-E הקודמת לגרסה שלך, אבל גם יפה). :-)

הספוג במושב האחורי סבל מאותה בעיה של "עייפות חומר". הקפיצים שמרו על תפקודם.

קניתי אצל רפד גושי ספוג גדולים, והחלפתי את הספוג שבין הקפיצים בעצמי. לא יותר מידי עבודה, וכל עוד הקפיצים תקינים - המושב מרגיש כמו חדש.

פרק את המושב שלך, ובדוק את מצב הקפיצים. אם רק הספוג התעייף - זה פשוט.

אם לא - תוכל לחפש במוסכים המתמחים במרצדסים האלו - באזור המרכז - איילון (ראובן) בתל אביב, אדמונד בת"א, בן שבת בבצרה, ומוסך רם (העדפה אישית שלי) בחולון. מידי פעם הם משיגים רכב לפרוק, או שיש להם חלקים, ייתכן שגם מושב.

לא פרטת מה מצב הריפוד עצמו, אבל ריפוד עור למושבים בתפירה אצל רפד באזורנו יגיע לאלפי שקלים, לא כולל ריפודי דלתות, שטיחים וכו', שיכולים אף להכפיל את הסכום.

שמעתי גם על בעלי רכבים, שפרקו את המושבים ושלחו אותם לאזורים מרוחקים יותר, לשיפוץ במחירים זולים יותר. אם תרצה אנסה לברר עוד פרטים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה לכל העונים! אגב, לא הבהרתי זאת, אבל אני בפירוש ל-א מעונין בריפוד עור.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...