Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב התגלה לנו שהטולדו TDI של הורי נגנבה.

כרגע האפשרויות הצטמצמו לC3 , 307 וקסארה HDI.

קסארה אנחנו לא מצליחים למצוא.

307 עדיין אפשרות.

לגבי הC3,מאוד מטריד את אבי הירידה הדרסטית בכוח המנוע (110 בטולדו לעומת 70 בסיטרואן).

לכן רציתי לברר אם תוספת של צ'יפ (או אולי עוד אילו שיפורים לא יקרים יחסית) יכולים לכפר קצת על אובדן הכוח.

האם אפשרי להגיע עם המנוע הזה לסביבות ה90 כ"ס בלי לפגוע יותר מדי באמינות וצריכת הדלק?

תודה מראש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אין שום מצב להגיע לכזה הספק של 20 כוחות סוס, רק על ידי צי'פ במנוע אטמוספרי רגיל, בשביל לקבל כזאת תוספת הספק. וגם כדי לשמור על אמינות.

כדאי לשקול קניית רכב בעל הספק גבוה מן ההתחלה. אתה לא רוצה לדעת במה זה כרוך לשפר חצי מהמנוע בשביל כזה הספק.

פורסם

המנוע לא אטמוספרי,הוא 1.4 טורבו דיזל.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אתה מודע לכך שה-C3 שווקה בארץ גם עם מנוע 1.4 HDI עם 92 כ"ס (16 שסתומים ואינטרקולר). הגרסה הזו אומנם לא נמכרה הרבה זמן וגם מעטים הרכבים שנקנו אבל שווה לנסות ולחפש.

פורסם

ממליץ לקרוא קצת בפורומים בחו"ל. אני מצאתי שיש קיט לרנו קליאו דיזל שמוסיף כמות נכבדת של כ"ס בתוספת זעומה של כסף.

רק תקח בחשבון שביצועים באים על חשבון צריכת דלק ולכן אם נתון צריכת הדלק חשוב לכם (כנראה שכן אם אתם קונים דיזל) אז כדאי לקנות מראש רכב חזק ולא רכב חלש ואז לשפר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בעניין צריכת הדלק,אני יוצא מנקודת הנחה שהעליה בצריכת הדלק עדיין לא תהפוך אותה לרכב לא חסכוני.

כי במקור היא מאוד חסכונית.

על הגרסה החזקה אף פעם לא שמעתי ולא נתקלתי,אבל אני אחפש.

לגבי פורומים,יש מומלצים?

פורסם

למה שלא תשקלו גם את האוקטביה TDI או הבורה TDI? שתיהן משפחתיות עם תא מטען גדול ומזכירות מאוד את הטולדו.

פורסם

עשינו מחקר קטן וגילינו שבאזור המגורים שלי יש לא מעט גנבות,הרבה מתוכן הם רכבים מתוצרת וואג.

וגם היינו רוצים לקנות רכב במחיר נמוך יותר מהמחירון של הטולדו.

פורסם

היי !

אם תירצה לשפר את הרכב יוכל לעזור לך .

תוכל לקבל תוספת של כ 20 סוסים למנוע קיים .

יש אפשרות לשפר גם את שאר חלקי רכב .

צור איתי קשר בפרטי .

חג שמח

נתן

פורסם
היי !

אם תירצה לשפר את הרכב יוכל לעזור לך .

תוכל לקבל תוספת של כ 20 סוסים למנוע קיים .

יש אפשרות לשפר גם את שאר חלקי רכב .

צור איתי קשר בפרטי .

חג שמח

נתן

נתן,הפורום הוא מאגר מידע. זה שתתן לי הסבר בהודעה פרטית לא יתרום למאגר הזה.

אם יש לך נסיון בעניין תחלוק אותו איתנו פה.

פורסם

היי.

זה למעשה פשוט .

תוכל לשנות תוכנת ניהול מנוע .להתקין אינטרקולר או אפילו להחליף את הטורבו הקיים.

בגלל שהמנוע הוא דיזל זה יתרון ולא חיסרון.

כל מה שצריך זה רצון לעשות את זה לאוטו ספיציפי וכסף.

בנוסף אפשר לחזק את השלדה או להנמיך את הרכב .

אני מקווה שעזרתי לך .

נתן

פורסם

לא מחפש להפוך אותה לרכב ספורטיבי,בסך הכל רוב הזמן אמא שלי תנהג בה.

זה יותר "למזער נזקים"/"לרכך נפילה" :-).

אני פוחד שהיא תיהיה ממש חלשה אחרי הטולדו,בגלל זה אני בודק אם ניתן לעשות משהו בנידון.

פורסם
היי.

זה למעשה פשוט .

תוכל לשנות תוכנת ניהול מנוע .להתקין אינטרקולר או אפילו להחליף את הטורבו הקיים.

נתן

לזה אתה קורא דבר פשוט טוב שלא אמרתה לא להחליף יותר מחצי רכב!

פורסם
לא מחפש להפוך אותה לרכב ספורטיבי,בסך הכל רוב הזמן אמא שלי תנהג בה.

זה יותר "למזער נזקים"/"לרכך נפילה" :-).

אני פוחד שהיא תיהיה ממש חלשה אחרי הטולדו,בגלל זה אני בודק אם ניתן לעשות משהו בנידון.

לדעתי אתה לא תתאכזב (כמו שאתה מתאכזב מהנתונים על הנייר) מה-C3HDI. נכון שעל הנייר נתוני ההספק נמוכים - אך המומנט שווה ערך למומנט של מנוע בנזין בנפח של יותר מ 1600 סמ"ק. לפי דעתי אם הוריך הם הנהגים העיקריים ברכב, הם לא יתאכזבו כלל מהביצועים. האוטו חסכוני בטירוף ואמין מאוד.

בזמן חיפושים אחר משומשות בקש להיות נוכח בזמן נסיעה או לנהוג לצורך התרשמות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...