Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד בפני רכישת רכב חדש (לראשונה בחיי...).

מתלבט בין הדגמים הבאים:

1. פאביה 1.4 AMBIENT

2. פולו 1.4 TRENDLINE

3. איביזה 1.4 REFERENCE

השיקולים לפי סדר חשיבות:

א. מרחב פנימי

ב. תנוחת ישיבה לנהג ולנוסעים

ג. אמינות

ד. איכות המזגן

צפוי להחזיק את הרכב כ-6 שנים (במידה ולא יאכזב כמובן...)

יש המלצות/חוות דעת/ניסיון למישהו ?

תודה רבה

יובל

פורסם

בין ה 3 הפאביה בעלת הדגם החדש ביותר 2 האחרות רק עוד כמה חודשיים יגיע הדגם החדש.

איביזה תהיה הכי יקרה.

אישית הייתי הולך על הפאביה לאחר שקניתי אחת אחרי 2 איביזה ואני מבסוט לגמרי.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

מניסיון עם שלושתן - לך על הפביה.

היא המודרנית ביותר (מתבססת על רצפת הפולו החדשה שעוד לא הוצגה), איכותיות יותר, מרווחת יותר, מאובזרת יותר ומעט חזקה יותר.

אני הייתי בוחר בכלל בפביה 1.6 "ספורט" הידנית - עולה רק 5000 ש"ח יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בפביות ה"ישראליות" אין מד חום מנוע - יש שתי נורות אזהרה.

ניתן להזמין (בתוספת של כאלף ש"ח) את הלוח שעונים ה"אירופאי", שכולל מד חום מנוע ומד דלק רגיל (לא דיגיטלי) וגם מחשב דרך משופר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה RS

אם הנתון שלך נכון, ובדוק מול החברה, זה בדיוק עונה לי למה שרציתי לדעת. לא עולה בדעתי לרכוש לרכב ללא שעון חום מנוע. אולי שמרנות ? לא יודע, אבל נראה לי שזה דבר הכרחי ע"מ לדעת מתי הטמפ. מגיעה לרמה שניתן לאמץ את המנוע. לא מבין מאין הגיע הרעיון של נורה....בכל אופן, בשביל 1000 ש"ח זה נראה לי שווה.

תודה רבה

יובל

פורסם

לא שמעתי על השטות הזאת - מגיע עם לוח שעונים מיושן ודורשים עוד 1000 שקלים ללוח שעונים עם מד חום מנוע. אנחנו בשנות השמונים? ממש חוצפה.

מזכיר לי מה שסיפר לי בעלים של סיטרואן פיקאסו חדשה, רכב בשווי 160 אלף שקלים שהיבואן לא מזמין אותו עם חיישני החנייה המקוריים (שיש להם גם אופציית מדידת מקום חנייה) אלא מתקין בארץ - בשביל מה?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ל- RS

חשבתי על גרסת הספורט, אבל במבחני רכב שבוצעו בחו"ל (בעיקר באנגליה) קראתי שהנסיעה לא כ"כ נעימה בגרסה זו עקב מתלים קשיחים מידי ומנוע 1.6 רועש יותר מגרסת ה- 1.4.

היות וביצועים לא כ"כ משמעותיים למי שמבלה בפקקים של איילון אזי מנוע 1.4 86 כ"ס על בודי של 1060 ק"ג, נראה לי סביר. ובנוסף בד"כ אני נוסע ברכב לבד או עם זוגתי כך שלא בעומס מרבי.

יובל

פורסם

אני רק יכול להגיד לך לא ללכת על הפולו...

נסעתי על גירסת ה 1.6, והרכב פשוט עגלה, לא זז בכלל בכלל.

לא רוצה לחשוב מה זה פולו בגירסת ה 1.4 ( שלא נדבר על צריכת הדלק הגבוה יותר ). בכל זאת אם אתה רוצה תעשה עליה נהיגת מבחן, כל אחד רגיל למשהו אחר ויכול להיות שלך היא תרגיש טובה יותר \:

עכשיו בנוגע לאיביזה, אם אני לא טועה, אין לה ESP ( או כל מערכת בקרת יציבות אחרת ), רק על זה צריך לפסול אותה.

הבנתי שאפשר להוסיף כסף בשביל זה, אבל וואלה אני לא חושב שזה שיפור כמו גלגלי מגנזיום או משהו כזה, זה צריך להיות סטנדרט ברכב, בייחוד שזה לא רכב ישן שעולה 50K.

עכשיו נשארה הפאביה, אני לא ראיתי אותה, אבל לפי הדעות של RS היא נשמעת מכונית טובה, טוב נו, אי אפשר לשפוט אותו, הוא מכור :p

פורסם

אם אני לא טועה אז אתה גם יכול לקנות את ה"אלגנס", שזה באותו מחיר כמו של ה"ספורט".

ולפי דעתי הנסיעה ברכבלא נוקשית מידי לי די נוח.

פורסם

אין Elegance ידנית (בארץ).

ולגבי ה-SPORT, הנוחות שלה בסדר גמור - לא שוברת עצמות, לא חובטת...

פשוט מעט נוקשה יותר.

עשה נסיעת מבחן ותראה אם זה מתאים לך.

רוני, האמת שזה גם מה שאני שאלתי...

התרגלתי לחיות בלי זה.

כשהמנוע קר - נדלקת לך נורה כחולה שאומרת לך שהוא קר.

כשהמנוע מתחמם יתר על המידה - ישנן 2 נורות שאמורות להדלק.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ל- RS

אני מבין שאתה חזק בענייני הפאביות. ואם כך, האם החדשה אכן מוצלחת יותר מהדגם הקודם ?

מבחינת מרווח, עוצמת מנוע, בידוד רעשים, אמינות ?

תודה

יובל

פורסם

כל בעלי הפאביות עם התמונות הקטנות ליד השם נכנסו לאשכול :lol:.

כמו שנאמר, כיום, פאביה הכי מומלצת מבין ה-3, הכי חדישה ומבוססת על הפולו החדשה שעדיין לא נמכרת פה.

אם משווים את הפאביה החדשה לכל שאר הסופר-מיני האחרות, הסיריון, המאזדה 2, היאריס, הסוזוקי סוויפט והפולו, בהחלט ניתן להגיד שהיא המוצלחת ביותר, ללא ספק.

היא הנוחה ביותר, כמובן הבטיחותית ביותר, המתקדמת והאיכותית ביותר, לדעתי גם היפה ביותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נא לא לפזר שטויות וטעויות, בבקשה. היא לא המכונית הנוחה ביותר לנסיעה מבין כל אלו שציינת, ובטח שלא "כמובן" הבטיחותית ביותר - רק ארבעה כוכבי NCAP לעומת חמישה של חלק מהאחרות. גם בקשר ל"מתקדמת" ו"איכותית" אפשר להתווכח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום לכולם,

אני עומד בפני רכישת רכב חדש (לראשונה בחיי...).

מתלבט בין הדגמים הבאים:

1. פאביה 1.4 AMBIENT

2. פולו 1.4 TRENDLINE

3. איביזה 1.4 REFERENCE

השיקולים לפי סדר חשיבות:

א. מרחב פנימי

ב. תנוחת ישיבה לנהג ולנוסעים

ג. אמינות

ד. איכות המזגן

לידעתך, הדגמים הנ"ל נמכרים ב 9-10 אלף פחות במועדון "חבר". אם אין באפשרותך לקנות דרך המועדון, כדי מאוד להתמקח בסוכנות להנחה משמעותית.

אגב, הפאביה הנוכחית בעלת תנוחת ישיבה גבוהה מהשאר, ועדיפה משמעותית לטעמי. כדי לבדוק נושא זה אישית.

• תוכן חדש...