Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה רבה לכולם,

אני אכן נמנה על "חבר" ולכן זכאי להנחה המוענקת עד 19-9.

תוך מס' ימים אהיה בסוכנות סקודה בבני ברק, אבצע נסיעת מבחן ואדווח...

ושוב, תודה רבה לכולם על התגובות המהירות והמלמדות.

יובל

פורסם

אני ממליץ (שוב) על ה-1.6 "ספורט" הידנית, לא רק בגלל המנוע - גם בגלל האיבזור הנוסף (כריות אוויר וילון [6 כ"א בטוטאל], מושבים תומכים ונוחים משמעותית, הגה שונה, פנסי ערפל, חישוקי 16' עם צמיגי 205/45 וכן הלאה).

הפביה הנוכחית לעומת הקודמת:

החדשה מעט רועשת יותר (אני חייב לציין שזה לא נורא כמו שעושים מזה), נוקשה יותר, מאובזרת משמעותית, מרווחת יותר, נראית הרבה יותר מגניבה.

מציק לי מעט שב"ספורט" הישראלית אין בקרת אקלים דיגיטלית (למרות שהמזגן ה"רגיל" מצויין) ואין את הלוח שעונים המפורט (חום מנוע, מד דלק נורמלי, מחשב דרך מפורט יותר, תצוגת Maxi-DOT).

חובה לציין שהכל בגדר אופציה - בתוספת תשלום ובזמן המתנה ארוך יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שלום לכולם,

אני עומד בפני רכישת רכב חדש (לראשונה בחיי...).

מתלבט בין הדגמים הבאים:

1. פאביה 1.4 AMBIENT

2. פולו 1.4 TRENDLINE

3. איביזה 1.4 REFERENCE

השיקולים לפי סדר חשיבות:

א. מרחב פנימי

ב. תנוחת ישיבה לנהג ולנוסעים

ג. אמינות

ד. איכות המזגן

צפוי להחזיק את הרכב כ-6 שנים (במידה ולא יאכזב כמובן...)

יש המלצות/חוות דעת/ניסיון למישהו ?

תודה רבה

יובל

דבר ראשון, אני ממליץ בחום על כל משפחת שקודה. בעיני, אלו כלי הרכב הטובים ביותר בישראל בכל הפרמטרים.

שקודה לוקחת כל מה שטוב בפולקסווגן, ומצד שני מסלקת את כל מה שרע (למשל: פלסטיקה גרועה והרכבה רופפת)

לגבי סיאט, אני לא יודע - כי אין לי נסיון איתן.

לגבי סדר העדיפויות שלך:

א. המרווחת מכולן בעיני היא האיביזה.

ב. תנוחת ישיבה לנהג ולנסועים: הפביה!!!

ג. פביה ללא כל ספק, הפולו זקוקה לשיפורים משמעותיים מבחינת הפנים והאיביזה די משעממת.

ד. יש את אותו מזגן בכולן.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

להפך, האיביזה היא הפחות מרווחת מביניהן - מניסיון עם כולן (פביה MK1 06, פולו 07, איביזה 08 ופביה MK2 חדשה דנדשה).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
להפך, האיביזה היא הפחות מרווחת מביניהן - מניסיון עם כולן (פביה MK1 06, פולו 07, איביזה 08 ופביה MK2 חדשה דנדשה).

באיביזה הרגשתי שיש יותר מקום.:roll:

עשיתי את הסיור באולמות התצוגה לא מזמן בעקבות רצון להחליף רכב... בקרוב נזמין פביה סטיישן 1.9TDi ידנית.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...