Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה, עולה בי חשד שחייו של הקלאצ' עומדים להסתיים בקרוב.

ואני מתכוון להקדים תרופה למכה ולשדרג לפלייוויל קל ואם אפשר לקלאצ' טיפה'לה יותר חזר מהמקורי (שלא יבוא על חשבון נוחות התפעול הלא מבריקה מלכתחילה של הרכב שלי)

הרכב שלי הוא איביזה FR 2007 ובמקור יש לה פלייוויל DUAL-MASS במשקל 31LBS שהם 14 ק"ג !!

עכשיו, הבנתי שאני יכל לשדרג את הקלאצ' שלי לאחד בגודל של VR6 בגודל 228ממ'..

מספר שאלות:

1. האם הפלייוויל החדש צריך להיות גם הוא בגודל של VR6 ?

2. האם פלייוויל קל מאוד של 6.5LBS - 3 קילוגרם !! - יתאים לרכב שלי (נראה לי קצת מוגזם להפחית את המשקל שלו ב 11 ק"ג - 20% מהמשקל המקורי...)

3. את היתרונות בפלייוויל הקל אני מכיר - מהם החסרונות - יש הרבה מומנט...

אודה לתגובה מפורטת ומושקעת..:-)

חגי

...CASKA for life

פורסם

לגבי 3, הרבה ממונט בגלל ה13 קילו עם 3 קילו כבר לא יהיה הרבה כלכך, זה החיסרון למעשה וזה גם עונה על שאלה 2 שלך

מבחינת התאמה האוטו יסע, אבל בצורה שונה, כמה שונה?! זאת שאלה טובה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...