Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי במוסך נאגר בחיפה בגלל בעייה בבל.מים. הוא עשה בדיקה והוציא רשימה ענקית של תיקונים שעלותה 7300 שח. הרשימה היא צלחות ברקס,דיסקיות, תפוחי הגה,בלמים, בולמים, חיישן זרימת אוויר, סלילי הצתה. האם הסכום נשמע הגיוני?

פורסם

זה מוסך מורשה יבואן של מאזדה ?

גש למוסך אחר, מורשה יבואן אם אתה רוצה, תעשה ראש קטן, תגיד שיש לך בעיה בבלמים, מה אתה מרגיש וזהו.

זה לא עניין של הסכום, נראה כאילו הוא רוצה להחליף לך חלקים שיחזיקו עוד המון זמן.

פורסם

אתה מרגיש בבעיה בבלמים/היגוי/בתגובת המנוע ?

בכל מקרה הייתי ממליץ לך להחכנס למוסך אחר לחו"ד נוספת

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני חושב שמנסים לעשות עליך קופה.

החיישון MAF הזה עולה כ 2000ש"ח +- למה צריך את זה בכלל? יש לך בעיה בסחיבה או משהו כזה?

גם סליל הצתה למה?

פנה לכמה מוסכים, למורשים מטעם היבאן, וגם למורשים של משרד התחבורה.

פורסם

זה אכן מוסך מורשה מאזדה למי ששאל אבל המחיר עולה על כל דמיון או שפותח השרשור לא העלה בפנינו את כל התיקונים שצריך לעשות ברכב (אולי כחלק מיישור קו גדול ביותר,כי אחרי הרכישה הסתבר שהרכב הוא רכב "לימון",שנמכר ע"י מגרש לקונה ו/או היה בעברו בליסינג או השכרה והגיע במצב קרוע לקונה).

פותח השרשור- עלה בבקשה את הצעת המחיר כולל כל התיקונים שביקש המוסך לעשות ברכב,כדי שחברי הפורום יוכלו לשפוט האם ההצעה הוגנת.

אני יכול לספר לך שבלנטיס שהיתה אצל אבי טיפול טיימינג במורשה כולל הכל נע סביב 1400 בערך וטיפול 10,000 כולל בלמים קומפלט באיזור עוד אלפייה נוספת.

המחיר למה שציינת הזוי ביותר ובטוח שיש בהצעת המוסך לא מעט דברים נוספים (טיימינג,מחזירי שמן,מותחנים,משאבת מיים ועוד,שכמובן מייקרים את המחיר אם כי עדיין לא לרמה שציינת)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוודאי שזו רק תחילת הרשימה, רק ראיתי את ההתחלה וכבר הבנתי שמנסים להוציא לו רכב חדש.

בנאדם נכנס לבדיקת בלמים אז סביר שיגידו צלחות, רפידות (בהגזמה - בארבעת הגלגלים), וגג - צינורות בלם.

אני מציע להכנס לבדיקת בלמים למוסך אחר ועם רכב שנת 99 לא חייב גם מורשה יבואן.

פורסם

בעיית הבלמים .נפתרה. נשארה שאלה אחת פתוחה והיא כיצד ניתן לאבחן חיישן מד אוויר לא תיקני וכמה אמור לעלות להחליף דבר כזה, וכמו כן היכן מומלץ באיזור חיפה?

• תוכן חדש...