Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח טופס בדיקה אלפא 147

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

\לאחרונה התחלתי לעקוב אחר אלפא 147 ואחרי סידרת שיחות טלפון לבסוף נפגשנו, ראינו, התרשמנו, ואף ביקשנו את בדיקת הרכב שנעשתה לפני כשנה כשהבעלים קנה את הרכב.

הרכב הוא אלפא 147 שנת 2002

יד שניה עם 69אלף ק"מ

(טיימינג הוחלף ב40אלף ק"מ (ככל הנראה בגלל 3 שנים)

רציתי לדעת לעומק מה הם באמת תוצאות הבדיקה - מה הבלאי של הקלאצ' האם זה סטנדרטי שיש בלאי והם רושמים, או שרושמים את זה על כל רכב שכבר כמה שנים על הכביש, איך אני יודע מה מצב הבלאי ?10 אחוז 20 אחוז ?

מה לגבי הפגיעה והרכיבים שהוחלפו ?

בכל אופן אשמח למישהו שינתח לי את הטופס - תודה !!!

norm_B1615AC703154D08A98758CD3A416EFF.JPG

פורסם

בגדול הרוב ניראים כמו כסת"חים, אבל תאונה זה דבר מדאיג. אלפא 147 רכב לא עד כדי כך נדיר שיהיה כדאי לקחת אחד אחרי תאונה.

לפי דו"ח לא ברור למה בלמים לא תקינים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רציתי להעלות עוד תוצאות בדיקה ולא יכלתי לערוך את ההודעה הראשונה אז הנה זה שוב:

\לאחרונה התחלתי לעקוב אחר אלפא 147 ואחרי סידרת שיחות טלפון לבסוף נפגשנו, ראינו, התרשמנו, ואף ביקשנו את בדיקת הרכב שנעשתה לפני כשנה כשהבעלים קנה את הרכב.

הרכב הוא אלפא 147 שנת 2002

יד שניה עם 69אלף ק"מ

(טיימינג הוחלף ב40אלף ק"מ (ככל הנראה בגלל 3 שנים)

רציתי לדעת לעומק מה הם באמת תוצאות הבדיקה - מה הבלאי של הקלאצ' האם זה סטנדרטי שיש בלאי והם רושמים, או שרושמים את זה על כל רכב שכבר כמה שנים על הכביש, איך אני יודע מה מצב הבלאי ?10 אחוז 20 אחוז ?

מה לגבי הפגיעה והרכיבים שהוחלפו ?

בכל אופן אשמח למישהו שינתח לי את הטופס - תודה !!!

norm_B1615AC703154D08A98758CD3A416EFF.JPG

norm_CE1022A8A7DC4FB38EA4686C09C683D9.JPG

norm_C0479198803D40459E6E4F4BCC4217E8.JPG

norm_DA277AA3D48D4DA893BA72D71C78BF8B.JPG

תודה ומצטער על הסחרחורת :)

פורסם

אתה לא מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה משלך ולהסתמך על הבדיקה מלפני שנה שלא במכון שאתה בחרת?

אולי היו עוד תאונות? אולי מצב הרכב כבר לא כמו שהיה לפני שנה?

יש לרכב תיעוד של הטיפולים עם הקילומטראז' רשום בהתאם?

אם כן - אני לא מסכים שאלפא 147 עם 70 אלף ק"מ ב 6 שנים זה לא נדיר.

הבדיקה הזאת נראית בסדר, לא משהו מיוחד.

יש להוריד כמה אחוזים על התאונה (אובדן ערך מסחרי)- כמה שתצליח להוריד.

"מצמד מפריד גבוה" כתבו גם בבדיקה של הרכב שקניתי - נסעתי עוד 170 אלף ק"מ ומכרתי את הרכב בלי החלפת מצמד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...