Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! אוטופרט כבר לא קיימים,מאיפה אני יכול להשיג בארץ סאב ספציפי של סרווין ווגה או לחילופין מישהו יודע עם יש יבואן חדש\אחר לחברה.

תודה מראש לעונים.

:fadein:
פורסם

אוטו דיפו אתה בטוח תמצא את סדרת HED, לגבי VMAX לא בטוח.

תנסה לפנות גם לחברת סרווין ותשאל אותם מי הדילרים שלהם כאן בארץ.

תריץ חיפוש בפורום לגבי אוטופרט - כתבו כאן מי רכש מהם את הזכויות והכל.

תנסה גם תחנה מרכזית ישנה בבאסטות אבל תיזהר מחיקויים.

וכמובן ZAP - רכב, סאבוופר, לפי יצרן - סרווין

אחרי עריכה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=T-Speakers&DB25457=58865&DB141014=144758

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי סאב סרווין וגה 300RMS עם תיבה מקצועית של היצרן חדש חדש ( לא משומש) (בקרטון)

מחיר:- 1000ש"ח

אתה מעוניין ??

:-D

פורסם

גם שהיה , לא ניראה לי שהיה ב 10" בארץ

זה בדך סאב שהולך ב 12-15 והקודם גם ב 18 נמכרו הרבה

אף פעם לא אהבתי את הסאונד של הסטרוקרים למרות שאני חובב SPL ולא מעניין אותי דיוק וכאלו, רק שישמע חזק ויפה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה הטעם לקנות מפלצת SPL בקוטר של 10 אינטש?

אני יכול להמליץ לך על אוריון H2 או שזה H3 - תבדוק.

סאב 10 אינטש שמסוגל לספוג 2K הגברה (או שזה 1K) בכל מקרה מפלצת.

תריץ חיפוש על הסובארו אימפרזה של א.ד.י מערכות שנבנתה ע"י עופר KICKER

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מה הטעם לקנות מפלצת SPL בקוטר של 10 אינטש?

אני יכול להמליץ לך על אוריון H2 או שזה H3 - תבדוק.

סאב 10 אינטש שמסוגל לספוג 2K הגברה (או שזה 1K) בכל מקרה מפלצת.

תריץ חיפוש על הסובארו אימפרזה של א.ד.י מערכות שנבנתה ע"י עופר KICKER

הכל עיניין של מקום:-( וגם המחיר אמור ליהיות סביר,לגבי האוריון בהחלט הבאת לי רעיון ואני אבדוק את זה,בטח היתכוונת לסאב הזהhttp://www.orioncaraudio.com/Products/Products.aspx?ProductID=511 :-P

אם יש עוד אופציות\המלצות אשמח לישמוע.

:fadein:
פורסם

דווקא לא - התכוונתי לסאב שנקרא H2 אם אני לא טועה של אוריון (או H3 במקרה שטעיתי)

והוא לחלוטין לא פראייר - מפלצת אמיתית.

לגבי הסאב שהראית - גם עושה רושם מעניין.

זה רכב תצוגה של א.ד.י מערכות מתערוכת אוטומוטור אז ככה שאם הרכב עדיין קיים אתה יכול לקבל השמעה - תיצור איתם קשר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אחרי שתשמע סטרוקר מכל דגם וגודל אתה ישר יורד מהרעיון.

השאלה מה אתה מצפה מהסאב או איפה אתה מוגבל מבחינתו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...