Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחרי עיון רב בכל ההודעות וההשואות עדיין לא הצלחתי לגבש דעה לגבי רכב משפחתי מרווח גם ברוחב וגם המטען

כרגע יש לי מזדה 3 + ילד בן 4 ועוד אחת בדרך !

וההתלבטות שלי היא בין 3 מכוניות

1.סקודה רומסטר( האם הוא מתנהג כמו טנדר או פרטי האם 3 מבוגרים יכולים לשבת מאחור בנוחות*

2.סוזוקי SX4

3.רנו מגאן (יש לחבר ועדיין הוא טוען שמרווח הרגלים קטן בכיסא האחורי)

תודה

פורסם

לגבי המגאן- תא מטען ענק ומושב אחורי מאוד מרווח. בשר למרווח הרגליים- אני לא נתקלתי בשום בעיה. יש די והותר מקום לרגלים.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לדעתי המזדה מומלצת הרבה יותר מכל שלוש האופציות שרשמת פה.

המגאן לא מרווחת משמעותית מהמזדה, גם תא המטען לא הרבה יותר גדול.

הסוזוקי והסקודה יורדות משמעותית ברמה מהמזדה מכל בחינה.

פורסם

אופק, הנה הסיבות מדוע הייתי מדלג על המזדה:

- איכות החומרים וההרכבה ועיצוב פנים מצועצע מידי (מניסיון עם 2 אקזמפלרים [Active - מודל - 06 ו-08], שמזמזמות ומקרקשות מיומן הראשון על כבישינו ה"מעולים").

- נוחות נסיעה נוקשה מידי (בעיקר בגרסת 2.0).

- מרווח פנים (בעיקר מאחור) אינו מספק.

- דירוג נמוך יותר מרב המשפחתיות במבחני ריסוק (4 כוכבי בטיחות).

- נפוצה מידי.

המזדה מהנה יותר לנהיגה - זה היתרון היחידי שלה (לדעתי) על פני המגאן והרומסטר.

הייתי בוחר במגאן או ברומסטר - איכותיות ונעימות יותר, נוחות יותר (המגאן מובילה בנושא), מרחב פנים עדיף ובטיחות עדיפה (5 כוכבי בטיחות).

ולגבי הרומסטר,

היא אינה טנדרון (והגיע הזמן להפסיק לחשוב ככה) - היא מיקרו וואן שמתבסס על הפביה ועל האוקטביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מהאופציות שהבאת אז המאגן היא העדיפה הרבה יותר מרווחת מהשאר יותר בטיחותית וגם הכי נוחה,הסקודה לא כזאת מרווחת לא הכי נוחה ומנוע מרעיש,הSX4 רכב דיי נחות ובכסף שלו עדיף את הקיה סיד ואחרונה חביבה המאזדה שהיא לא הכי מרווחת ביטוח לא זול רכב שהוא כבר מיושן ועומד להחלפה.

פורסם

אדון RS היקר, אל תיתן לאהבה שלך לסקודה (עם ס' בהתחלה :wink:) לעוור אותך,

אתה מדבר על פלסטיקים מקרקשים? האיכות של הרומסטאר נחותה פי כמה! גם באיכות הפלסטיקים המזעזעת וגם באיכות ההרכבה.גם המגאן לא מי יודע מה (ובטוח לא יותר טובה מהמזדה.) ושלא נדבר בכלל על הסוזוקי בעת עיצוב הפנים המגעיל.

אני יוצא מנקודת הנחה שהמזדה שלו היא 1.6 לא 2.0 כי הוא היה מציין את זה.

מזדה עם צמיגים במידה של הקטיב (15 אינצ') לא נופלת מהמגאן, בגרסה בעלת ה 16 אינצ' היא משמעותית נוקשה אבל בצד הטוב של הסקאלה.

עשית את עיצוב הפנים של המזדה מינימום כמו הסיוויק החדשה וזה ממש לא ככה.

אני בכל מקרה מאוד אהבתי את העיצוב, לא מצועצע והגוון השחור דווקא מתאים מאוד ולא נותן תחושה קודרת.

מרווח הפנים מאחור טוב יותר מאשר בסוזוקי ובסקודה חוץ מהגובה של הגג גם לא.

ובכל אופן בוא ניהיה ריאלים, יש לו כולה 2 ילדים קטנים ולא 3 מבוגרים שכל אחד שוקל 200 קילו.

המרווח יספק אותם בהחלט.

ההיתנהגות של הרכב זה שיקול מרכזי אצלי ושלא תבין לא נכון, למזדה יש לא מעט חסרונות אבל היא עדיין מנצחת במבחן מול הרכבים הנ"ל.

יותר מידי נפוצה? נו באמת, אתה לא קונה בגדים בקסטרו מן? (או וומן במקרה שלך :wink:)

פורסם

אופק, לא נותן לזה לעוור אותי - אני אומר את דעתי מניסיוני.

אני לא מוצא טעם מה להעדיף אותה על כל משפחתית אחרת, כולל הרומסטר (שמרווחת ממנה משמעותית [גובה, רגליים, כפות רגלים. מה שתרצה. וזה תופס גם לגבי המגאן], איכותית ממנה [למרות שאני חושב שמישהו בשקודה פישל בכמה מקומות בתאי הנוסעים של הפביה והרומסטר - לפחות ביחס לפביה היוצאת] ואפילו נוחה ממנה [גם מ"Active" שנוסעת על 15 בלבד - היא נוקשה מידי. המגאן נוחה עוד יותר]).

אני רגיל להיות מיוחד בכביש :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה לכולכם

לגבי המזדה יש לי 1.6 והיא נחמדה אבל בעניין הנוחות הייתי מוותר אכן היא זריזה אבל אני צריך להחליף אותה

ביום שישי הקרוב יש לי נסיעת מבחן בסקודה ואני אבדוק את כל הנושאים שהעלתם , רעש,נוחות מאחור

תודה רבה

• תוכן חדש...