Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני במוסך עובד איתו. התוסף הזה מיועד לשיפור רמת השמן ובעיקר להשקטת המרימים ההידראוליים.

התוסף פועל מצוין ומשקיט את המרימים אך כל טיפול של החלפת שמן יש להוסיפו.

מסקנה עדיף להחליף את המרימים ההידראוליים לחדשים ולפתור אחת ולתמיד את עניין הרעש במקום לשלם כל טיפול 100 שקל על התוסף.

פורסם

בטח שזה הורס.

בשמן נורמלי יש כבר את כל התוספים שהמנוע זקוק להם,

ואם אתה מוסיף תוסף, אתה משנה את המאזן של החומרים השונים.

התוסף הזה הוא כמו דבש -

הוא מעלה את הצמיגות של השמן,

ומעלה את הסיכויים להיווצרות בוצה.

פורסם
אני במוסך עובד איתו. התוסף הזה מיועד לשיפור רמת השמן ובעיקר להשקטת המרימים ההידראוליים.

מסקנה עדיף להחליף את המרימים ההידראוליים לחדשים ולפתור אחת ולתמיד את עניין הרעש במקום לשלם כל טיפול 100 שקל על התוסף.

1. חוסר אחריות מצד המוסך להשתמש בתוסף הזה וגם ייצרן הרכב לא יקח אחריות במקרה של נזק למנוע.

יש ייצרנים שגם בשנה השלישית והרביעית משתתפים בעלות שיפוץ מנוע כמחווה של רצון טוב.

2. איך בדיוק התוסף משקיט את הרעש מהמרימים ההידראולים ?

3. זה שאתה משתמש במוסך עם התוסף זה לא הופך אותו למוצר שמומלץ להשתמש איתו.

האם שלחת פעם את שמן המנוע לאחר שימוש בתוסף לבדיקה ספקטרומטרית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

1. חוסר אחריות מצד המוסך להשתמש בתוסף הזה וגם ייצרן הרכב לא יקח אחריות במקרה של נזק למנוע.

יש ייצרנים שגם בשנה השלישית והרביעית משתתפים בעלות שיפוץ מנוע כמחווה של רצון טוב.

2. איך בדיוק התוסף משקיט את הרעש מהמרימים ההידראולים ?

3. זה שאתה משתמש במוסך עם התוסף זה לא הופך אותו למוצר שמומלץ להשתמש איתו.

האם שלחת פעם את שמן המנוע לאחר שימוש בתוסף לבדיקה ספקטרומטרית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

דבר ראשון BG MOA אינו שמן דבש. יש לו מרקם צבע וריח כמו של שמן גיר אוטומט. וזה מה שמקנה את פעולת השתקת המרימים.

דבר שני BG היא חברה גדולה ומכובדת עם מוצרים מאוד איכותים כמו תוסף הדלק K44.

דבר שלישי יש מוסכי שרות שמוסיפים באופן קבוע תוספים לשמן ע"מ לעלות את איכותם(פועלים ע"פ הוראות יצרן).

כמו כן כנראה חבר שלך הוסיף שמן דבש למנוע (וכנראה גם בצורה מוגזמת ולא אחראית) מה שגרם לו לנזק במנוע.

שמן דבש אינו MOA

פורסם

מרק יכול להיות שלחבר שלך היה הרבה בוצה במנוע כשהוסיף את התוסף הזה?

כי אם כן התוסף הזה גם מניסיון וגם ע"פ היצרן מפרק את הבוצה. מה שיכול לגרום ל:

1. סתימת מעברי שמן

2. סתימת משאבת השמן באגן

3. סתימת פילטר השמן

בקיצר 3 התופעות האלו יכולות להוריד את לחץ השמן במנוע ואם ממשיכים בנסיעה גומרים מנוע.

לא מומלץ להוסיף MOA למנוע מפויח ועם בוצה זה יכול לגרום לנזקים כבדים למנוע.

פורסם

אחרי כל טיפול 10K מוסיף את התוסף שמן הזה.

ואף פעם לא נתקלתי בתופעות חריגות.

מוצר איכותי, מבית טוב. בדיוק כמו אחיו K44

שעושים את פעילות התוסף.

מומלץ

פורסם

יכול להיות שהמוצר בא מבית טוב אבל מה הטעם להשתמשת בו?

מה הוא כבר נותן ששמן מנוע איכותי לא יתן?

ובכלל אם הרכיבים בתוסף היו באמת חשובים אז יצרני השמנים היו מזמן מוסיפים אותם לשמנים שלהם וגם היצרנים היו ממליצים אליהם , אבל זה לא כך.

בכלל אני בדעה שכל עוד אין בעיות לא צריך להשתמש בשום דבר מעבר להוראות יצרן, ואם יש איזה בעיה אז צריך למצא אותה ולתקן ולא לחפש נוזלי פלא שיעלימו הכל .

פורסם

אבא שלי קנה לי אותו, לפי דבריו הוא מוסיף אותו לרכב שלו אחרי כל טיפול 10K והאוטו נוסע כמו בובה (טפו טפו טפו) ועוד מדובר בניסאן אלמרה שנת 96 שעשתה כבר 240.000 והאוטו אחלה.

אני הוספתי את התוסף לקליאו 02 1.4 אוט' נראה אם זה ישפיע על האוטו לטובה, הבנתי ממנו שהאוטו נוסע חלק יותר.

חיפשתי גם באינטרנט את התוסף וזה חברה חברה לא איזה חראטה שמגיע מסין זה מיוצר בארצות הברית ככה שניתן לו את הזמן חסד ואני יעדכן אותכם.

פורסם
יכול להיות שהמוצר בא מבית טוב אבל מה הטעם להשתמשת בו?

מה הוא כבר נותן ששמן מנוע איכותי לא יתן?

ובכלל אם הרכיבים בתוסף היו באמת חשובים אז יצרני השמנים היו מזמן מוסיפים אותם לשמנים שלהם וגם היצרנים היו ממליצים אליהם , אבל זה לא כך.

בכלל אני בדעה שכל עוד אין בעיות לא צריך להשתמש בשום דבר מעבר להוראות יצרן, ואם יש איזה בעיה אז צריך למצא אותה ולתקן ולא לחפש נוזלי פלא שיעלימו הכל .

אם היו טורחים להכניס לשמן שלך כל דיברי טוב בכמות נדיבה,

עלות השמן היה קופץ לשמים. בגלל עלויות יצור.(ובצדק)

ביחס למחיר הממוצע שאנשים משקיעים עבור שמן איכותי.

התוסף בעצם בא להוסיף לשמן את כמות הרכיבים של התכנות הטובות.

ולכן שמו תוסף.

• תוכן חדש...