Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האנד-ברייקס ברגל, ושחרור ע"י משיכת ידית/כפתור זה דבר שהגיע מהשוק האמריקאי, עוד מלפני 20-30 שנה, כשבמושב הקדמי רצו לדחוף 3 אנשים.

זה קיים היום בעיקר בSUVs כמו הML, טוארג וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למשל ב C4 פיקאסו הפעלה והביטול של ההנד ברקס הוא חשמלי בלבד.

לאחר עצירת הרכב למס' שניות ההנד ברקס מופעל אוטומטית חשמלית ובהתחלת נסיעה הוא משוחרר בצורה דומה.

פורסם
1- לא אם אתה יוצא ממצב Parking.

אבל אם אתה עומד באור אדום, ואין לך כח ללחוץ על הברקס, מספיק להרים את הכפתור, ש"יחמש" את הברקסים, ומתי שתרצה להתחיל בנסיעה, מספיקה נגיעה בדוושת הגז והברקסים ישוחררו.

2- לא נכון :) גם ב80 קמ"ש, ברוורס, אפשר להפעיל את ההנד-ברייקס, והוא בהחלט יעבוד.

לא יודע מה יש באוודי שלך או מה אתה מכיר, ב-VW פאסאט שנת 2008 המתג משחרר חשמלית את הברקסים ברגע שהתחלת לתת בגז (ברמת התחלת נסיעה)!

לגבי הפעלה ב-80 קמ"ש- לא בדקתי ב-80, אבל אני כן מתכוון לבדוק במהירות גלישה נמוכה מזה.

פורסם
ב-VW פאסאט שנת 2008 המתג משחרר חשמלית את הברקסים ברגע שהתחלת לתת בגז (ברמת התחלת נסיעה)!

גם אחרי שרק הנעת את האוטו ואתה עדיין עומד בחנייה? נשמע לא בטיחותי במיוחד.

צריך לבדוק את הנושא עם אחת המכוניות פה :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

סיפור דיי מצחיק שקרה לי היום עם האנדברקס.

נוסע לבנק סביבות שעה 12 בצהריים,מחפש חניה.

עד שמצאתי חניה,בא לשים איזי-פארק והוא מראה לי על 0 ש"ח, מסתכל ימינה שמאלה רואה מכונת חניה.

בא למכונה והיא שבורה לגמרי.

טוב עשיתי עוד סיבוב עד שמצאתי חניות עם המכונה של המטבעות בא לשים כסף והמכונה הרוסה :|.

אני כבר חושב לעצמי בראש, מה הקטע פה? :| בטוח כל זה מוביל אותי למשהו.

טוב ממשיך לנסוע כמה מטרים ומוצא חניה חונה זורק 3 שקל למכונה סוגר את האוטו והולך לבנק.

בחניה מול הבנק אני רואה רכב שמתגלגל אחורה בכביש ואישה עומדת ליד דלת הנהג מחזיקה את הדלת :shock: וצועקת "תעזרו לי,תעזרו לי לפני שאוטו נכנס פה במישהו"

הרמתי לה את האנדברקס,ואפילו לא רציתי לשאול איך היא הגיעה למצב הזה.

למי שמכיר האוטו התגלגל ברח' רוטשילד ש90% הוא ירידה,אני פשוט גיבור אני :lol:.

פורסם
מה שאני יודע זה שיש רגלית בצד שמאל ומשחררים אותה עם כפתור (ככה זה במרצדס c240)

לא בדיוק. בצד שמאל ישנה דוושה שלוחצים אותה פנימה. לשחרור הבלם ישנה ידית מתחת למתג הפעלת האורות שאותה מושכים אחורה. כך מרויחים משענת גדולה בין המושבים עם תא עמוד וממוזג :)

פורסם
לפי דעתי פטנט לא ממש טוב .

יכול לקרות מצב ששוכחים ללחוץ על הכפתור או הידית ולהתחיל לנסוע בלי להרגיש בכלל .

פשוט הנדברקס זה כבר בראש של כל אחד שבאופן אוטומטי כבר מוריד את הידית בהתחלת נסיעה , או להרים אותו בעת חנייה .

במרצדס במידה ואתה שוכח לשחרר את ההנדברקס ומתחיל בנסיעה פשוט מתחיל צפצוף עם הודעה במחשב דרך על לוח השעונים לשחרר את ההנדברקס.

מרוב שהתרגלתי כבר לרגלית של ההנדברקס במרצדס , נסעתי היום ביונדאי אקסנט ואני מחפש איזה חצי דקה איפה ההנדברקס נמצא עם כל מיני לחיצות של רגיל שמאל על פלסטיקים ליד הדוושות עד שנזכרתי שהוא נמצא מימיני ליד המוט הילוכים.

• תוכן חדש...