Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלומי, אני חייב להגיד לך, תמצא לך חיים ותתחיל להתעסק במשהו מועיל.

מה, אתה בא להמציא את הגלגל מחדש ? אז מה אם יש לך טוארג, או שהוא של אבא ?

מה אכפת לך מה אנשים אחרים עושים לפרנסתם ?

איך אתה תרגיש כשמישהו אחר יסתכל לך בצלחת וירצה לדעת מה עומד אצלך בחצר ?

כל קונה פוטנציאלי שבא לבדוק רכב, לוקח על עצמו אחריות לבדוק את מקוריות הרכב, מס' בעלויות וכו'.

מי שלא מוצא חן בעיניו, שלא יקנה. יש בדיקות לפני קניה היום, לא יודע אם שמעת.

רכבים כמו הכריזמה שצילמת רוב הסיכויים שיקחו לבדיקה.

שרשור הזוי לדעתי ועוד איזה תגובות הוא קיבל. כולם פה משועממים ? איזה אמנון לוי, תיכף תגיד שהם הולכים

להתנקש במישהו. קונספירציה. סוף העולם.

אנשים, תפתחו את העיניים, תהיו מציאותיים, כל אחד אוכל מה שהוא יכול. לא כולם נולדו עם כפית זהב בפה.

אני מבין שלא כולם רואים בעין יפה שאני בסך הכול משתף אתכם.

אני לא תיכננתי להמשיך עם זה או משהו כזה בסך הכול לשמוע דעתכם.

כרגיל, התאכזבתי מהתגובות של האנשים שבסך הכול ניסו לשתף אותם בעניין כזה או אחר,

אני מאוכזב מהתקיפות שהולכים פה, זה בסך הכול דיון לא חקירה משטרתית.

אני מאוד מודה לאלה שבאמת לקחו אותי ברצינות והתייחסו אלי בצורה הוגנת.

אפשר לנעול את השרשור אני חושב שמיצינו.

ולידיעתך אני כבר לא מחזיק בטוארג, לא כרגע לפחות.

שלומי.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים, יש מכרזים של הוצאה לפועל. קונים רכב במחיר שחיטה ומוכרים הלאה לבנאדם הבא. זאת שיטת מעולה להרוויח.

יש בנאדם עם כסף למגרש ויש בנאדם בלי כסף למגרש.

ההונאה היחידה היא במידה והמוכר מציג את עצמו כאדם פרטי ומספר שקרים על ההיסטוריה של הרכב. עד שלא בדקת כי זה המצב, אין טעם להאשים אף אחד.

איזה רכבים אתם חושבים מגיעים לטרייד אין מפונפן עם מזגן ולובי המתנה? בדיוק אותם רכבים שמוכרים במכרז רכב של הוצאה לפועל. אנשים שהיו חייבים כסף ורכבם עוקל - ההוצאה לפועל מוכרת את הרכב במחיר שחיטה, הסוחר שולח ל"השבחה" שכוללות ניקיון\וקס\ניילונים על המושב - והופס - הנה רכב יד 2 במצב מצוין.

פורסם

שלומי,

שקול הסבת מקצוע לבלש =]

כל הכבוד,

ולעיקר, שגר עדויות אלה לעיתונים/טלווזיה/YNET,

אולי משם זה יזוז.

ובכל מקרה, גם אם תתעסק בזה כל היום, לא תצליח להשמיד את המזבלה הזאת.

----

פורסם
אני מבין שלא כולם רואים בעין יפה שאני בסך הכול משתף אתכם.

אני לא תיכננתי להמשיך עם זה או משהו כזה בסך הכול לשמוע דעתכם.

כרגיל, התאכזבתי מהתגובות של האנשים שבסך הכול ניסו לשתף אותם בעניין כזה או אחר,

אין שום קשר לעיניים יפות.

נושא סוחרי הרכב ידוע ומוכר. התופעה הזאת קיימת לא מהיום אלא כמה עשרות שנים טובות ופשוט השתכללה במשך השנים, ביחד עם קהל הקונים הפוטנציאלי שהשתכלל גם הוא. אם אמנון לוי או כלבוטק או YNET היו רוצים לעשות תחקיר בנידון הם באמת לא היו צריכים את העזרה שלך, כי באמת שאין חדש תחת השמש. הנושא ידוע ומוכר לכל מי שרק צריך להכיר אותו, אבל נוח לכולם לשתוק כי בסופו של דבר יש למספיק אנשים אינטרס למכור את הרכבים ה"דפוקים" האלו.

אני זוכר לפחות חמש פעמים בשנה האחרונה בהם הופיע באתר YNET מדריך לקניית רכב משומש. בכל פעם נכתב במדריך שחור על גבי לבן שיש להצליב את שם בעל הרכב עם השם שמופיע בתעודת הזהות. בכל פעם הוסבר שם נושא הידיים (01 בעלים = יד שנייה) ועדיין אנחנו שומעים לא מעט על אנשים שנופלים בתרמיות הישנות האלו.

אגב, גם בידיעות אחרונות פורסמה לפני פחות משנה כתבת תחקיר ענקית במוסף סוף השבוע שדיברה על נושא המכוניות המשוקמות שחוזרות לנוע על הכבישים וגם שם פורסמו הנחיות זהירות דומות.

בקיצור, או שעד היום קנית רק רכבים חדשים או שאתה בחור תמים במיוחד.

התגובות הציניות והקרירות של האנשים כאן לא מגיעות בגלל רשעות או ניסיון להסתיר את העובדה שאנחנו סוחרי רכב חובבים שרק מנסים לסחור בפיג'ו 106/206 ופיאט פונטו. התגובות האלה כאן בגלל שאף אחד לא מתרגש מעובדה ידועה ומוכרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עוד לא הבנתי על מה עלית פה ?

על זה שיש להם מכוניות ?

על זה שהם סוחרים ?

על שיטת העבודה שלהם ?

על מה ?

אולי הם קונים מטרייד אין מסוים והמכוניות באמת יד ראשונה .

אולי יש להם תו סוחר והיד לא עוברת .

מה אסור להם לחדש את הרכבים לנקות ולסדר ?

סה"כ רוצים להתפרנס .

מה אתה רוצה שיגנבו ?

אני מבין שמשעמם לך בחופש הגדול לך תשחק כדורגל עם החברים או משהו . ותן לאנשים להתפרנס בשקט .

יש משהו שנקרא גילוי נאות, והוא לא מקובל במיוחד אצל סוחרי רכב (לא כולם). gti 206 לדוג', הוא סוחר רכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אני לא אומר בוודאות שעליתי על משהו.

אני מנסה להגיד שאם הם הפכו את התמונה כנראה הם רצו להראות שכביכול התמונה מנסה להשיג את הרכב מזוית הנהג.

אין לי שום הוחכות ואם תראו זה רק חשד, אני לא בטוח אם הם רמאים, או סתם אנשים תמימים.

היום בדרכי לעבדה שום עברתי מהרחוב הזה וגיליתי רכב חדש שהצטרף לחבורה וזה לאנטיס 97 (הצורה שלאחר מתיחת הפנים).

לי אין בעיה שהם סוחרים ברכב, כן יש לי בעיה שהם מנסים לכאורה להסתיר ראיות,

בשבוע שעבר ראיתי אותם נפגשים עם אחד שמתעניין בשרייד, קצת נילחצתי שהם מעלימים משהו.

כי חבר'ה, זה לא הגיוני ששני אנשים בעלי 9 רכבים מפרסמים את כל המכוניות (פרט ללאנטיס אחרונה שעוד לא הועלתה ל''יד 2'')

ושכל רכב מפורסם עם מספר טלפון אחר ואיזור אחר ושם בעל הרכב שונה.

אוקי!!

זה שהם מפרסמים כל רכב על מספר אחר זה לנוחות העבודה וכדי לפרסם ביד 2 ולא לעבור לסוחרים .

יותר אנשים נכנסים יותר פניות, סוחר לא חייב לציין שהוא סוחר רכב אם האוטו רשום על שמו , הוא חייב לציין זאת רק עם הרכב נרשם על תו סחר.

לגבי אופי עבודתם ו כתיבת פרטי הרכב אתה לא יכול לכתוב שהם מרמים או עושים משהו לא חוקי בלי להוכיח, בזה שצילמת את רכביהם ופתחת פוסט כזה פגעת להם בפרנסה ויש באפשרותם לתבוע אותך על הוצאת דיבה !!!.

מה יש לך להלחץ אם מישהו בא אליהם ?

מה אתה מוכר את הרכב ומעלים פרטים ?

יש מערכת משפט נוקשה בגין הדברים האלו ?

יש עקיפה חזקה מאוד נגד רמאויות מכירה וקנית רכבים .

מה זה משנה לך איך הם מנהלים את עיסקיהם ?

אם הם הרוויחו על אוטו 3 אלף כואב לך ?

אבל אם הם יפסידו על רכב אתה מבסוט ?

מאיפה ניהיה כזאת התנהגות רעה כלפי סוחרי רכב ?

כל מוסך ממוצע עושה פה ושם קטנה לכל לקוח .

אנשים חושבים שאנשים בתחום הרכב לא מגיע להם להתפרנס ..

חבל מאוד .

שיהיה לכולם שבוע מצוין . ושרק נשמח !!!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
יש משהו שנקרא גילוי נאות, והוא לא מקובל במיוחד אצל סוחרי רכב (לא כולם). gti 206 לדוג', הוא סוחר רכב.

:lol:

והתגובה שמעלי מחזקת את זה?

gti 206, או שאתה באמת סוחר או שאתה ממורמר ממש.

מישהו אמר שבעל מקצוע בענף הרכב לא אמור להרוויח את לחמו ביושר?

אף אחד לא אמר שזה רע להרוויח 3K ש"ח על רכב, אבל כנראה יש לזה סיבה. אם אני קונה רכב מסוחר לפחות שלא יעבדו עלי.

אכיפה? איפה?? אם הייתה אכיפה כמעט ולא היו נשארים סוחרים + היו צריכים לבנות עוד 5 בתי כלא.

למה אנשים שונאים סוחרי רכב? הם גרמו לענף להראות כמו שהוא נראה.

גם עוסק בענף הרכב מסוגל לעבוד בצורה הגונה ולהרוויח כסף טוב. קומבינה פה וקומבינה שם הם אחלה דרך לעשות עוד כסף, אבל בחיאת, אפשר להתפרנס בכבוד בענף הרכב גם בלי לעבוד על אנשים בעיניים.

אנשים (בכלל, לא רק בתחום הרכב) חושבים איך אני יכול לעשות כסף ומהר. הם לא חושבים על מוניטין, על ליצור שם, זה לא מעניין אף אחד. איך אני מביא את המכה ומוצא פראייר אחר. תפיסת עולם טיפשית להחריד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

משהו פה מסריח..

לא הגיוני שהם מחזיקים כל כך הרבה מכוניות וכולם עברו עכשיו טסט וחדשות ללא פגיעות פשוט לא הגיוני....

אין כמו אלפא :)

פורסם

חבר'ה כולכם טיפל'ה יוצאים מפרופורציה.

לשרשור הזה יש כמה מטרות.

האחת היא בסך הכול לשתף אתכם במשהו שדיי הטריד אותי.

השנייה היא להראות לכם שדבר כזה יכול להיות כמעט בכל רחוב בארץ (בלי מילים מיותרות של ''כן אנחנו יודעים את זה,

אנחנו לא צריכים אותך בשביל לדעת את זה'').

דבר ראשון- זה חשד!!!... לא העשמתי אף אחד, לא הפלתי על מישהו תיק,

זה אך ורק חשד וקצת חבל לי שהעניין יוצא כך מפרופורציות.

דבר שני- לפני שאנו, חברי הפורום מדברים ודנים על כל נושא, חשוב לדעתי לשמור על הרמה.

אתם לא חייבים לתקוף כל אחד למרות כוונתו הטובה, או ללכלך את הפה בדרך כזו או אחרת.

בסך הכול רציתי לשתךף אותכם ולהראות לכם שדבר כזה הולך ונהיה יותר נפוץ, וזה היה מתום לב!

אני ציפיתי שכל אחד המעונין, ייתן דעתו ולא יתקוף ויגיד מילים מיותרות.

זה הכול מכונה טובה וחלקכם סתם פוגע ולדעתי זה לא לעניין.

שלומי.

פורסם

מחזק את שלומי.

חבל באמת שאנשים פה תוקפים ישר..

גם אני במקומו הייתי מתעניין ואולי פותח שרשור בשביל לנסות להבין מה ראיתי.

שלומי - שאפו על העירנות:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
משהו פה מסריח..

לא הגיוני שהם מחזיקים כל כך הרבה מכוניות וכולם עברו עכשיו טסט וחדשות ללא פגיעות פשוט לא הגיוני....

למה זה לא הגיוני בידיוק?

חסר בארץ מכוניות ללא פגיעות?

חסר בארץ מכוניות שהרגע עברו טסט?

אז למה לא הגיוני שלאותו סוחר יהיו 6 מכוניות כאלו?

אולי הוא באמת מאלו שלא קונים מכוניות מתות, ומוצאים פראיירים כדי למכור להם אותן?

אולי באמת יש לו מכוניות טובות?

כניראה באמת ביגלל שרוב סוחרי הרכב הם רמאים, אנחנו חושדים בכולם.

(ולדעתי, הוא כן מהרמאים, כי אם האוטו רשום על שמו, הוא לא אמור לעלות במס' היד שלו? כלומר איך הוא יד ראשונה?

ואם האוטו רשום על תו סחר, הוא לא ציין שהוא סוחר...)

נחמד לדעת שיש אנשים שעדיין אכפת להם מאנשים אחרים (shlomi6280),

אני למשל לא הייתי מתעמק בנושא והולך לחקור :lol:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

כן. הסיכוי שבמדינה עם יחס כזה גרוע בין אדם לחברו , שיהיו רכבים בני 10 שנים בלי פגיעות - הוא אפסי.

שלומי, אהבתי את הקטע שעלית על זה שמצולם בעצם רק צד אחד של הרכב (חלק מהתמונות לא עלו לי), כנראה את הצד השני תיקנו עם טיפקס.

הסיכוי שרכב שהוא באמת איכותי יגיע לסוחר הוא נמוך, מכיוון שסוחרים קונים בדרך כלל רכבים מאנשים במחירי שחיטה,

ורכבים מבוקשים ושמורים ימכרו ללא שום בעיה בשוק הפרטי ,ובמחיר סביב המחירון, ככה שאין צורך להכניס למשוואה גורמים מפוקפקים כמו סוחרי רכב.

206gti , אתה חושב שעשו אותנו באצבע?

מפרסמים כל רכב בטלפון שונה , על מנת שהסוחר ידע בדיוק לגבי איזה רכב פונים אליו ,

כי אחרת גדל הסיכוי שהסוחר לא יוכל להסתיר את זהותו, כי כשמישהו יתקשר ויאמר שזה בקשר לרכב, הסוחר יצטרך לשאול : "איזה רכב?" ולחשוף את הכיסוי.

ככה גם אפשר להמציא לכל רכב סיפור כיסוי אחר : "זה של חמותי" , "זה של אישתי" , "זה של גרושתי"

אז אנא ממך, ראיתי מודעות שלך, באף אחת מהן לא גילית גילוי נאות שאתה סוחר רכב, אז אל תתפלא למה נדבקת סטיגמה של חוסר יושר לסוחרים (וזה בלי לדבר על רמת הרכבים הנמכרים)

וזה שאתה מפרסם מספרים שונים בכוונה כדי לא להכנס לסיווג סוחרים ביד 2 , זאת לא רמאות ?!

(זה הקטע שאתה צריך להגיב לי שקניתי גולף עם שאסי, שמחוברת מריתוך של מלגזה יחד עם חד אופן - וזאת למרות שאתה לא מכיר לא אותי ולא את הרכב שלי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלומי אתה צודק!

בזמנו כאשר חיפשתי לי רכב נפגשתי עם אחד הסוחרים האלא. ראיתי את הסוזוקי בלנו, הבחור דיבר מגעיל ולא נתן אפילו להניע את הרכב. הרכב נראה די טוב , ואני מודע לאל שהוא התנהג אליי כך. כל מילה שלו התבררה כשקר, וכאשר ביקשתי ממנו לראות ת.ז (בכדי לוודא שהרכב רשום על שמו ) הוא סגר את הרכב והתחיל ללכת הביתה.

כמו כן כל פעם עונה לטלפון בן אדם אחר ומספר סיפור שונה.

לאחר שזה הרגיז אותי ונאלצתי להגיע אליהם מאזור הצפון , התקשרתי אליהם והצגתי את עצמי בתור סוחר שמעוניין לקנות מהם את כל הרכבים שלהם. אדם רגיל היה אומר " אין לי הרבה רכבים " , והם הסכימו ורצו להיפגש.

יש פה משהו מסריח בהחלט. לא יכול להיות שהרכבים הללו לא נמכרים במהירות עם הנתונים האלא.

והסוזוקי לדעתי אותה סוזוקי שהייתה לפני יותר מחצי שנה.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

חבר'ה אני מודה לכם מאוד:)

עזרתם לי מאוד, ותודה על התמיכה.

אני מקווה שהדברים שנאמרו כאן בהחלט ילקחו לתשומת ליבם של חברי הפורום והרמה תישמר.

שיהיה לכולם שבת שלום ומבורך.

שלומי.

• תוכן חדש...