Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכוונה לשירות צבאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מכיר במקרה את חלק מהאפשרויות שמוצעות לך מקרוב, נלך לפי הסדר:

ואחרי שנכנסנו לפרופורציות, הגיע הזמן להוציא קצת קיטור. ממה שאני למדתי על בשרי (ועל בשרם של אחרים), מ"צ זה חיל כפוי טובה, מצד אחד דורשים ממך השקעה ועבודה טובה, אבל מצד שני לא מתגמלים אותך (וזה במקרה הטוב).

האנשים בחיל זה גם לא מציאה, הרמה היא ממוצעת מינוס (וזה אני אומר אחרי שעבדתי עם הרבה חיילים ממקומות אחרים, ואחרי ששירתתי גם בבסיס שהוא לא של מ"צ) מפה ניתן להסיק שהיית משת"פ?

,הסוג השני הוא בלשי מצ"ח,). בריונים שעושים הרבה פוזות,כשאתה תופס אותם באיזה פאב בתעשיה הם כבר הרבה יותר שקטים... סמוך עליי.

כנ"ל לוכדי עריקים, שסתם נהנים להסתובב במאזדה 3 שכורה ו"לבדוק אותה" , "עד כמה סוחב הטיפטרוניק ב1 ..."

.

גדי, אתה מתייחס יותר לתמורה מהשרות, מאשר השרות בתור תרומה.

ויכול להיות שאני מבין את זה,כי אני חייל די בעייתי ...

אבל יכול שהחייל לעתיד פה, באמת מחפש איפה לתרום? למה להפחיד אותו?

קובי,תתייחס גם לכיוון שלך בהמשך החיים בתור כיוון גם לשרות בצבא.

בהצלחה.

ולקובי, לצאת עם נשק הביתה על אזרחי זה מה שיעשה לך את זה?

סמוך עליי, הבנות לא יתלהבו מלספר לחברות על שוטר צבאי ....

( הוא התייחס כל כך הרבה לפוזה שעל נשק ואזרחי,אז הייתי חייב להתייחס ל" פוזה " של שוטר צבאי...

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חס וחלילה משת"פ, פשוט שירתתי בבסיס שהוא לא של מ"צ, וידעו מאיפה באתי (לצערי :-P ).

ואתה לא יודע עד כמה אתה צודק לגבי המאזדה 3 :-o

ולא התכוונתי לנושא התמורה דווקא, פשוט הסברתי לו מה מצפה לו במידה וילך למ"צ (מבחינת העבודה, האנשים וכדומה) בלי להתייחס למה יצא לו מזה.

ושמע, כל אחד תורם בדרכו (כמובן שיש כאלה שתורמים יותר ויש כאלה שתורמים פחות), אם הוא רוצה לתרום אני לא חושב שהוא צריך לעשות את זה דווקא במ"צ, הוא יכול לתרום לא פחות גם במקומות אחרים (וגם לגבי המקומות האחרים לא ניסיתי להפחיד או משהו, פשוט הסברתי לו את המצב כמו שהוא).

פורסם

אני למשל למדתי טכנאי רכב,והיה לי ציפיות גדולות ולאן הגעתי?

לסדנא של חימוש בדרום?

עם נגדים שרשום להם "אינטרס" על המצח... ועל חלק מהנגדים האלה לא הייתי סומך שיסגרו את המים בברז של השרותים!

וסמוך עליי, אצלינו הכח אדם הוא באמת בלאי....

החל מאנשי קבע,עד לחיילים,וממשיך לשועלים :wink:

פורסם

תודה על התגובות חברים, אשמח לעוד.

ולקובי, לצאת עם נשק הביתה על אזרחי זה מה שיעשה לך את זה?

סמוך עליי, הבנות לא יתלהבו מלספר לחברות על שוטר צבאי

תאמין לי שלא זה העניין.

העניין הוא זה שכ''כ רציתי קרבי ולא היתה לי את האפשרות ולכן אני רוצה לפחות להרגיש

שיש לי נשק ושאני לא סתם ג'ובניק(אני יודע שזה לא שוס גדול לקבל נשק אבל בכל זאת אני מאוד

רוצה ואשמח לחידודים בנושא.)

פורסם
תודה על התגובות חברים, אשמח לעוד.

תאמין לי שלא זה העניין.

העניין הוא זה שכ''כ רציתי קרבי ולא היתה לי את האפשרות ולכן אני רוצה לפחות להרגיש

שיש לי נשק ושאני לא סתם ג'ובניק(אני יודע שזה לא שוס גדול לקבל נשק אבל בכל זאת אני מאוד

רוצה ואשמח לחידודים בנושא.)

קובי, זה בסדר יש גם ג'ובניקים שיוצאים עם נשק (רק בגלל שהבסיס באיזור מסוכן....)

סמוך עליי בתור חוש -חש במשטרה צבאית אתה גם לא ממש תרגיש לוחם.... או כל דבר אחר שתורם.

קובי, תחפש את הכיוון שלך בחיים ועל פיו תנסה למצוא התאמה עם השרות הצבאי שלך.

אם הייתי יודע מה הכיוון שלי בחיים הייתי יודע על מה להלחם בצבא ....

שיהיה המון בהצלחה.

יש לי חבר שהיה שק"מיסט בגדוד 97 ,ויצא עם M16 עם כל מיני כוונות , ונראה כמו לוחם קומנדו, ועוד עם הכומתה המנומרת...

פורסם

:lol:

השורה האחרונה שלך הפילה אותי.

תודה על ההכוונה גבר אני מעריך את זה.

אשמח לעוד תגובות מבעלי מידע כלשהו.

פורסם
למ"צ אף אחד לא שואל אותך אם בא לך או לא, אתה פשוט נזרק לשם וזהו. ולצאת? הרבה מאוד עבודה.

לא עבודה,אל תקרא לזה עבודה.

בלאגן.

זה מה שזה.

פורסם

עוד שאלה שעדיין לא הצלחתי למצוא עלייה תשובה אחת בנוסח אחד למרות שערכתי

חיפוש ופשוט לא הצלחתי להבין את הנושא- מה לגבי הפתוח מגילוח? אני פשוט לא אוהב

להיות מגולח ואני אוהב את המראה שלי ככה. אני לא מתגלח אם סכין אלא פעם בשבועיים-חודש מקצץ

בגובה ומסדר וזהו.

איך אני יכול להשיג פתור שכזה ממש כהיותי טירון? ז"א כבר בבקו"ם שלא יעשו לי בעיות.

אשמח לתגובות אנשים זה חשוב לי מאוד.

פורסם

בתקופה שבה הייתי בצבא, מספיק היה להצטלפ לחוגר עם זקן כדי "לחתום" על זקן ולקבל פטור מגילוח, אני יודע שהיום זה קצת שונה.

לצאת עם נשק הביתה זה נחמד בשבוע/ שבועיים/ חודש הראשונים, אחרי זה- סתם עוד חתיכת ברזל שאתה צריך לסחוב אליך.

אחרי שתצא הביתה עם קיטבג, אחרי שבוע/ שבועיים באוהל ומספר שעות שינה יומי מאוד חד סיפרתי, יחד עם מזג האויר הדי קר בחוץ והמטאטא שיהיה תלוי לך על הצואר אתה תרגיש סתם עייף וממש לא קרבי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

ניתן להשיג בקלות בבסיס הטירונות , תצטרך להתחייב לא לקצץ אותו מתחת לגובה מסויים למשך קרוב לשנה.

אם אני לא טועה ניתן להוציא גם ללא סיבה רפואית , אך עדיף פשוט להגיד שהעור שלך רגיש ושאר הקישקושים כדי שזה יעבור חלק.

פורסם

למה נראה לכם שהצבא יתחשב במנילה ולא יזרוק את הבחור איפה שבא לו (לצבא)? זוהי לא בדיוק תוכנית כבקשתך...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הגיוס נדחה באופן מפתיע ל29 עם מכתב שקיבלתי היום!!

מעניין מה פשר העניין.

אז פשוט לבוא לא מגולח ולהתחייב? זאת כל הפרוצדורה?

פורסם

כן, תצטלם עם זקן לחוגר ותבקש להוציא אישור זקן. האישור תקף לתמיד, אלא אם אתה מתגלח. זה עדיף על פתור רפואי שהוא לא קבוע וצריך לחדש אותו כל איזה חודש.

• תוכן חדש...