Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

למי שלא מכיר או זוכר ( אני מגיע הרבה למפגשים ) הייתה לי פונטו 99 כסופה

אתמול עשינו טרייד-אין על סיריון 2007 ( כן כן לא בחירה שלי לצערי )

בכל מקרה פירקתי אתמול את המערכת שלי מהאוטו ואני מחפש עכשיו מתקין להתקנה ( אפילו חלקית )

מה שצריך לבצע זה בנייה בדלתות ל6.5 ( עם הגבהה זמנית ל5.25 )

התקנת רדיו דיסק , 2 מגברים , קרוס ואקולייזר

החיווט קיים מהרכב הקודם.

הבעייה העיקרית שלי היא זמן , אני רוצה לעשות את זה עוד השבוע

דיברתי עם "א.ד.י מערכות" ( רונן ) והוא אמר שאין לו זמן בשלושה שבועות הקרובים

הוא הפנה אותי לבחור נחמד בשם ג'קי מ"מאסטר סאונד" ( קיבוץ גלויות בת"א )

קפצתי אליו עכשיו והוא נתן לי הצעת מחיר מפוצצת של 2000 שקל ( לצורך השוואה בפונטו ההתקנה הראשונית שכללה בנייה בדלתות והתקנת קומפוננט + מגבר + קניית חיווט עלתה 500 שקל - את המגבר הנוסף , האקולייזר והקרוס התקנתי לבד )

אמרתי לו שאין לי אפשרות למחיר כזה ( במיוחד כשהרכיבים עולים בסה"כ פי 2 מזה ) ואפילו רק שיעשה לי את הבנייה בדלתות ואת ההרצה של הכבל מתח ( דרך החומת אש וזה ) ואני כבר אסדר את השאר - אני פשוט לא רוצה לגעת בדברים שאני לא מבין

נכון להרגע זה בהמתנה ואני אמור לדבר איתו עוד יומיים כי החנות שלו בשיפוצים

בכל מקרה אני רוצה לבדוק במקומות אחרים ולשמוע המלצות נוספות

מה שחשוב לי זה שהבנייה רק תהיה אסטטית ואיכותית

אז לסיכום יש לי 2 שאלות :

1.אם אפשר הערכה על סכום כסף שנחשב סבבה להתקנה כוללת ( שוב - אין צורך בקניית חיווט רק הרצה ) , ולבנייה בדלתות + הרצת כבל מתח בלבד

2.מתקינים מומלצים מאיזור המרכז ( אני מת"א )

תודה רבה לעוזרים , אופיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ניסת אצל תומקאר ממושב רינתיה?

אחלה מקום,ממליץ מאוד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
+1, ממליץ על תומקאר.

אני מכיר אותו כיקרן אבל נתקשר מחר לשאול

תודה לכם , אשמח לעוד המלצות :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יוסי.

שלח לו הודעה פרטית (alpine).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חושב שהוא כתב את זה בציניות.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תוכן חדש...