Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו, יאריס או ג'אז? שנת 01/02

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין ששלושתם רכבים מצויינים...

אני צריך רכב חסכוני בדלק אבל שיסחוב, תיקונים זולים, אמין...שאני יראה כמה שפחות מוסכים...

והכי חשוב שיהיה מפנק! (אוטומט, מזגן טוב, נסיעה רכה...ממש לא אכפת לי המרווח במושבים האחוריים)

התקציב שלי הוא בהתאם לרכב...ז''א אם אני יראה ג'אז במצב מעולה, יד ראשונה......

אז אני אשלם עליה 45K

השאלה היא האם פונטו יכולה לענות לדרישות שלי, ולהוציא אותי בנזק כספי קטן יותר?

וג'אז ויאריס עולים בסביבות ה45K שנת 01/02 מה מבניהם עדיף לי?

ורכב אחד מבין השלושה שההיתם ממליצים לי...

תודהההה רבההההה מראש!!!!!

פורסם

ג'אז לא נוחה במיוחד וגם יאריס לא משהו בנושא הזה. שתיהן יקרות לקנייה אבל בעלות מוניטין אמינות טוב מאוד. פונטו אפשר למצוא בזול יותר והיא גם מכונית נעימה מעט יותר. בכל זאת אם האמינות בראש מעייניך יש סיכוי שהיאריס והג'אז תהיינה עדיפות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמעט 6 שנים יש לי רנו קליאו 94 ומבחינתי היא מאוד נוחה במושבים הקידמיים- לא מחפש יותר מזה...

אבל חשוב לי אמינות (ושהתיקונים לא יהיו יקרים) נסיעה רכה, מזגן אמין (היה לי בעיות עם זה כל התקופה עם הרנו)

וחסכונית בדלק- משהו בסביבות ה1/12-1/13 לא פחות... (זה יותר מידי בשביל אוטומט??)

אני רוצה רכב לתקופה ארוכה-אני לא מאלה שכל שלוש שנים מחליפים, ובגלל זה נורא חשוב לי לבדוק טוב טוב...

פורסם

מנסיון עם היאריס

אני מחזק את ההמלצה.

אמנם אחד הרכבים היקרים בסגמנט, אולם הרכב בעל מוניטין אמינות מצויין, חסכוני ,סחיר ומבוקש מאד כמשומש.

בתקציבך, קשה לי להאמין שתצליח למצוא יאריס.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...