Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון (חלקי) למזדחלים בשמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל הפתרונות שהציעו פה למזדחלים טובים...אבל מה קורה עם אלה שלא בודקים במראה בכלל.

לדעתי זאת הבעייה! אנשים נוסעים בשמאלי בזולה שלהם ולא זזים משם.

פה אין כבר מה לעשות,אלא לגרום להם "להתעוררות"(כלומר לצפצף) ואז חזרנו לנק' ההתחלה.

אז למה קודם לצפצף? אפשר בכל זאת לסנוור, או אפילו (למי שיש) לסנוור באורות ערפל קדמיים, ואם יש להם מראה פנורמית הם בטוח יראו גם אם הם לא מסתכלים. זה שהם יבחרו להתעלם זה משהו אחר, אבל מצד שני גם מציפצוף הם יתעלמו.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
לכל אלה שאמרו שבמידה ונצמדים להם לתחת, אז הם מאטים את המהירות, או דופקים ברקס ומאיצים, או כל שיטה אחרת, שאלה לי אליכם:

למה ללכת ראש בראש?

הבן אדם אולי ממהר מאוד למשהו. אתה רואה שהוא מהיר ממך, ולמרות שאתה חושב ש 120-140 קמ"ש זה מהירות סבירה מאוד לנתיב שמאלי, הוא חושב שהוא צריך לנסוע יותר מזה. למה לעכב אותו?

למה שפשוט לא תעברו לנתיב שליד, וככה לא תפריעו, ותוכלו לשייט בכיף.

אפשר להבין למה דווקא? למה?....... :evil::mad:

ברור לכולנו שמדברים על מצב של עומס בכבישים ושכולנו נוסעים בשירה ולכן אם תתן לו לעבור הוא לא השלים כלום חוץ מזה שהוא "עקף עוד אחד" ולכן הוא קרוב יותר ליעד שלו...

אז ההודעה שלך חסרת חשיבות.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לגעת בדוושת הבלם ברגל שמאל זה רעיון רע מאוד מאוד .

אפשר להדליק את אורות בלם בלי לבלום ברוב המכוניות שאני מכיר , נגיעה עדינה פשוט תדליק את האורות של הבלם , לא צריך להשתמש ברגל הלא נכונה, יש שם שטח מת שבנוי במיוחד בשביל זה .

כמו שכבר אמרו פה לפני , האוטו פשוט נשתל במקום ,בפעם היחידה שעשיתי את זה האוטו פשוט נעמד מבערך 40 קמ"ש זו הייתה הבלימה הכי מהירה שעשיתי בחיים שלי הרבה יותר חזק מכל ברקס חירום שאי פעם פגשתי ובהפרש ניכר , עכשיו תקחו את זה ל 100 או אפילו ל 50 , וארגנתם לכם יופי של תאונה עם מישהו שלא שומר מרחק .

אבל אם לדוגמא , מישהו שרט לכם את הפגוש , הדביק לכם סטיקר גדול שלא יורד, אתם יכולים להשתמש בזה כדי להחליף אותו על חשבון הביטוח :twisted:

פורסם

קצת סדר:

ההודעה הראשונה בשרשור תארה מצב בו אתה רוצים לעקוף, אבל מישהו מזדחל בשמאלי לפניכם ולא מפנה אותו.

כרגע השרשור עוסק בתגובות אינפנטיליות ומסוכנות לנהג שנצמד אליכם מאחור.

מה הקשר ?!

מסקנה:

1. כדאי תמיד לקרוא את הכותרת ואת ההודעה לפני שמגיבים.

2. אם מגיבים תגובה בעלת תוכן אינפנטילי ומסוכן - לפחות שיהיה קשור לדיון.

3. תגובות אינפנטיליות ומסוכנות שאינן קשורות לדיון - תשאירו לעצמכם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אבל אם לדוגמא , מישהו שרט לכם את הפגוש , הדביק לכם סטיקר גדול שלא יורד, אתם יכולים להשתמש בזה כדי להחליף אותו על חשבון הביטוח :twisted:

:nono::nono::nono:

אני מקווה שהתכוונת בצחוק, ולמי שהבין אחרת.. אל תעשו את זה! לא חייבים תמיד להיות מנייאקים לאחרים ולדפוק את כולם.

• תוכן חדש...