Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון (חלקי) למזדחלים בשמאל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום להצמד או לאותת בעצבנות עם האורות הגבוהים או שניהם, נסו לשמור מעט מרחק להצמד לשמאל ולאותת עם הוויקר השמאלי, פטנט זה עובד מצויין (בעיקר בלילה אך גם ביום) הוא מנומס יותר לא מסנוור ולא יוצר דווקאיות אצל אנשים. ד.א. כאשר נהגתי בפולין לפני כחודשיים כמה וכמה רכבים השתמשו בטקטיקה זו עלי (הייתי גאה מאוד :D ) ...

אשמח לשמוע תגובות.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

רעיון מצויין.

יצא לי להשתמש בו כמה פעמים,

הבעיה נוצרת כאשר אותו בנאדם לא מבין בכלל מה אתה רוצה ממנו - הוא לא מודע לעובדה ש"אסור" לך לעקוף מימין.

אדם שפוי שמכיר את חוקי התנועה, לפי דעתי לפחות, היה מפנה לך את הנתיב עוד כשהיית מתקרב אליו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
במקום להצמד או לאותת בעצבנות עם האורות הגבוהים או שניהם, נסו לשמור מעט מרחק להצמד לשמאל ולאותת עם הוויקר השמאלי, פטנט זה עובד מצויין (בעיקר בלילה אך גם ביום) הוא מנומס יותר לא מסנוור ולא יוצר דווקאיות אצל אנשים. ד.א. כאשר נהגתי בפולין לפני כחודשיים כמה וכמה רכבים השתמשו בטקטיקה זו עלי (הייתי גאה מאוד :D ) ...

אשמח לשמוע תגובות.

כבר הרבה זמן שאני משתמש בזה ובשאר אופציות הדיסקו באוטו-ולצערי לא תמיד עובד....

דבר שצורך פתרון הוא הקרציות שנדבקים לתחת....תמיד עולה במוחי שלט מאחורה שאני ידליק בעת הצורך שיאיר "תתרחק!!!!" או משהו בסגנון...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שתי פתרונות נגד הנצמדים!!!

הפתרון הקל יותר הוא הדלקת 4 ווינקרים פיתרון המעצבן את האדם שמאחוריך!

אני אישית נוגע בבלם לסרוגין עם הרגל השמאלית תוך כדי האצה, דבר זה מטריף את האנשים הם חושבים שאתה פסיכי ושומרים ממך מרחק. יש לציין כי פיתרון זה מסוכן מעט למי שאינו מתרגל בלימה ברגל שמאל על בסיס יומי (כמו בנהיגת ראלי :twisted: ... קודם נסו במגרש ריק ובסיבובים אתם לא רוצים תאונת שרשרת

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני אישית נוגע בבלם לסרוגין עם הרגל השמאלית תוך כדי האצה, דבר זה מטריף את האנשים הם חושבים שאתה פסיכי ושומרים ממך מרחק. יש לציין כי פיתרון זה מסוכן מעט למי שאינו מתרגל בלימה ברגל שמאל על בסיס יומי (כמו בנהיגת ראלי :twisted: ... קודם נסו במגרש ריק ובסיבובים אתם לא רוצים תאונת שרשרת

מי שנצמד לי לתחת אני מאותת לו עם האורות ערפל האחוריים, לא תמיד זה עובד :mad:

אבל אהבתי את השיטה של הברקס, אני חושב שאשתמש בה לפעם הבאה... :D

פורסם

מי שנצמד לי לתחת אני מאותת לו עם האורות ערפל האחוריים, לא תמיד זה עובד :mad:

אבל אהבתי את השיטה של הברקס, אני חושב שאשתמש בה לפעם הבאה... :D

i do the same thing! :p

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אני פשוט לא יכול לנסוע בנתיב השמאלי בלי להסתכל כל 10 שניות במראה, לראות אם מישהו מתקרב כדי שאני אפנה לו את הדרך. ככה חינכו אותי :roll:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

FIZBAN כתב:

הוא לא מודע לעובדה ש"אסור" לך לעקוף מימין

הנהגים הנ"ל מודעים לזה היטב. שים לב שברגע שנוסעת מאחוריהם ניידת משטרה הם מייד מפנים את הנתיב.

Pitchshifter17 כתב:

אני לא יודע מה אתכם, אני פשוט לא יכול לנסוע בנתיב השמאלי בלי להסתכל כל 10 שניות במראה, לראות אם מישהו מתקרב כדי שאני אפנה לו את הדרך. ככה חינכו אותי

לידיעתך - אתה לא אמור לסוע בנתיב השמאלי.

אתה אמור להיות בו ברגע של עקיפה, ולחזור לימני, בלי קשר לעובדה שיש או אין מישהו מאחוריך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה מדבר מבחינת החוק היבש. אני מדבר על מה שקורה בכביש. אנשים נוסעים בנתיב השמאלי - עובדה.

כשאני בנתיב השמאלי אני אישית כל הזמן מסתכל לאחור כדי לראות אם אין מישהו שרוצה לעקוף אותי, ואם יש אני מיד מפנה לו את הנתיב. בגלל זה אני נמנע מלנסוע בנתיב השמאלי - כי ההסתכלות במראה היא פעולה לא רצונית - ואני נוסע באי-נוחות מהידיעה שאני בשמאלי. קיצר, זה מסובך ! :)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

כל הפתרונות שהציעו פה למזדחלים טובים...אבל מה קורה עם אלה שלא בודקים במראה בכלל.

לדעתי זאת הבעייה! אנשים נוסעים בשמאלי בזולה שלהם ולא זזים משם.

פה אין כבר מה לעשות,אלא לגרום להם "להתעוררות"(כלומר לצפצף) ואז חזרנו לנק' ההתחלה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

לכל אלה שאמרו שבמידה ונצמדים להם לתחת, אז הם מאטים את המהירות, או דופקים ברקס ומאיצים, או כל שיטה אחרת, שאלה לי אליכם:

למה ללכת ראש בראש?

הבן אדם אולי ממהר מאוד למשהו. אתה רואה שהוא מהיר ממך, ולמרות שאתה חושב ש 120-140 קמ"ש זה מהירות סבירה מאוד לנתיב שמאלי, הוא חושב שהוא צריך לנסוע יותר מזה. למה לעכב אותו?

למה שפשוט לא תעברו לנתיב שליד, וככה לא תפריעו, ותוכלו לשייט בכיף.

אפשר להבין למה דווקא? למה?....... :evil::mad:

Back to the original - NC again.

פורסם

קודם כל, אתה בשמאלי? מישהו רוצה לנסוע מהר יותר? עוף הצידה!, מה אתה משחק איתו משחקים?

אני ממליץ ל-א ללנסות את הפטנט שלך. 99% מהאנשים פה לא רגילים לבלום עם רגל שמאל (כולל אותי) תנסו לנסוע עשרים ולבלום עם רגל שמאל. רוב הסיכויים שהאוטו ישתל ברצפה כאילו נתתם ברקס חירום בנגיעה הראשונה, אין את הדיוק שיש עם רגל ימין, העצה הזו פשוט מסוכנת :!: גם לא הייתי נותן ברקס ברגל ימין. מישהו מאחורי? אני זז. הכל עמוס ואין ממש לאן. 4 וינקרים. ז-ה-ו יום אחד תשחקו עם הברקס וזה שמאחורה יסתכל רגע על הרדיו וזיכתם בכניסה מאחור. הוא אשם? יופי. אז?

במקרה הכי גרוע וזה עדיין לא מומלץ זה ליטף קליל על הברקס עם רגל י-מ-י-ן שיגרום להדלקות אורות בלם. זהו.

פורסם

קודם כל, אתה בשמאלי? מישהו רוצה לנסוע מהר יותר? עוף הצידה!, מה אתה משחק איתו משחקים?

אני ממליץ ל-א ללנסות את הפטנט שלך. 99% מהאנשים פה לא רגילים לבלום עם רגל שמאל (כולל אותי) תנסו לנסוע עשרים ולבלום עם רגל שמאל. רוב הסיכויים שהאוטו ישתל ברצפה כאילו נתתם ברקס חירום בנגיעה הראשונה, אין את הדיוק שיש עם רגל ימין, העצה הזו פשוט מסוכנת :!: גם לא הייתי נותן ברקס ברגל ימין. מישהו מאחורי? אני זז. הכל עמוס ואין ממש לאן. 4 וינקרים. ז-ה-ו יום אחד תשחקו עם הברקס וזה שמאחורה יסתכל רגע על הרדיו וזיכתם בכניסה מאחור. הוא אשם? יופי. אז?

במקרה הכי גרוע וזה עדיין לא מומלץ זה ליטף קליל על הברקס עם רגל י-מ-י-ן שיגרום להדלקות אורות בלם. זהו.

באמריקאיות אתה יכול להדליק לחצי שנייה 4 ווינקים וזה נראה כאילו אתה בולם :wink:

פורסם
כשאני בנתיב השמאלי אני אישית כל הזמן מסתכל לאחור כדי לראות אם אין מישהו שרוצה לעקוף אותי, ואם יש אני מיד מפנה לו את הנתיב.quote]

בדיוק כמוני..

בקשר להיצמדות.. מודה, לפעמים גם אני נצמד, וכבר קיבלתי איזה איתות או שניים, אבל להגנתי אני עושה זאת רק כשאנשים ממש מזדחלים...... ולא, הזדחלות זה לא 100 ואני לא סתם קטנוני, אבל משום מה אני אני נקלע ליותר מדי מצבים בכביש המוביל ליישוב שלי שאנשים משום מה מחליטים לנסוע את כל 5 הקילומטר הישרים על 70 :evil:

אתם לא יודעים איזה מעצבן זה..... :mad:

פורסם
כשאני בנתיב השמאלי אני אישית כל הזמן מסתכל לאחור כדי לראות אם אין מישהו שרוצה לעקוף אותי, ואם יש אני מיד מפנה לו את הנתיב.quote]

בדיוק כמוני..

בקשר להיצמדות.. מודה, לפעמים גם אני נצמד, וכבר קיבלתי איזה איתות או שניים, אבל להגנתי אני עושה זאת רק כשאנשים ממש מזדחלים...... ולא, הזדחלות זה לא 100 ואני לא סתם קטנוני, אבל משום מה אני אני נקלע ליותר מדי מצבים בכביש המוביל ליישוב שלי שאנשים משום מה מחליטים לנסוע את כל 5 הקילומטר הישרים על 70 :evil:

אתם לא יודעים איזה מעצבן זה..... :mad:

אולי כי הדרך שם מוגבלת ל70 קמ"ש ? :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...