Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לרכוש רכב יד שניה מלובנסקי טרייד אין, האם משהו נתקל בהם בעבר? האם הם אמינים או שהם כמו רוב העסקים בענף? האם הם מוכרים "זבל" (מכוניות לאחר תאונה וכו')?

בתודה רבה מראש.

פורסם

הם מוכרים גם רכבים פרטיים, וגם כאלה שהיו בליסינג (ליסינג ישיר מהיבואן).

לדעתי, עדיף לקנות מהם מאשר מהמגרשים אחרים.

אבל חובה לבצע בדיקה משלך ולבדוק מה כלול באחריות שהם נותנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי מהם ברלינגו-בן 3 שנות ליסינג-נסעתי בו עוד שנתיים ו30 אלף קמ,הנסיון שלי איתם היה טוב, דווקא הבדיקה שלהם היתה מחמירה כך שנאמר לי בין היתר שיש להחליף קלאץ ורפידות אחוריות שמיותר לציין שנבדקו לאחר מכן במוסך ונמצאו תקינות, הקלאצ גם הוא לא עשה שום בעייה.

הם גוף רישמי של יבואן ולמרות שסוחר הוא סוחר עדיין יש להם איזה שהוא מוניטין לשמור...

פורסם

החברה בה אני עובד מקבלת את רכבי הסיטרואן-פזו מהטרייד אין שלהם.

אצלנו בחברה הרכבים מטופלים רק במוסך מורשה של היבואן ומתוחזקים באופן סביר (צמיגים זולים, מצבר זול...)

יש יתרונות לרכישת רכב מליסינג אבל גם לא מעט חסרונות!

תמיד עדיף לרכוש אצל היבואן, היות והוא לא מעוניין להתעסק עם הזבל, אותו הוא מעביר לסוחרים בנתניה.

בדוק את הרכב במכון עצמאי ואז קבל החלטות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מלובנסקי צריך פחות להזהר , כל הרכבים שנמכרים אצל צד שלישי דוגמא: מובייל וכו' זה מכוניות שלובנסקי לא רצה להתעסק איתם.

• תוכן חדש...