Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עשיתי בנייה בעצמי בבורה שלי... ( רק חבל שצילמתי רק את החלק השני של הבנייה ).

שבוע שעבר התחלתי להנדס פלטה חדשה לרכב שלי -

1. חתכתי והתאמתי פלטת MDF .

2. הנחתי את הציוד על הפלטה, סידרתי את הציוד בצורה שתתאים לי .

3. לקחתי עפרון והתחלתי לסמן. ( זאת אומרת לצייר סביב המגבר, קבל , ציינג'ר, סימון לחיתוך כדי להשחיל את הציוד ).

4. לוקחים מקדחה + מקדח שמסורית של ג'קסון תעבור דרכו, וקודחים חור בכל סימון .

5. לוקחים ג'קסון ומתחילים לחתוך ( המלצה שלי תחתכו פחות כדי לא להרוס את הפלטה ), בודקים שהציוד עובר בחלונות הפתוחים בפלטה. ( שלא יהיה לחוץ מדי כיוון שמצפים את הפלטה ב - לבד, עור, בד, או מה שבא לכם. למעשה, קוטר החלון קטן ! ).

6. אחרי שסיימתם עם הציפוי, מקבעים את הפלטה ומתחילים לחבר ולתפור ציוד...

7. תוצאות...

img0108ev3.jpg

img0111sn2.jpg

img0110dc8.jpg

img0114qa3.jpg

img0112zu5.jpg

מקווה שנהנתם...

שבוע טוב לכולם.

פורסם

התקנה יפה מאוד כל הכבוד על ההשקעה תתחדש! אהבתי מאוד את הסדר בחוטים זה מאוד חשוב!

איזה רכיבים מותקנים ברכב?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

שלום ותודה על הפירגון

שמח שאהבתם את הבנייה :-)

מותקנים ברכב - קומפוננטים של LANZAR OPTI DRIVE גם אחורה וגם קדימה. ( מאור קבל ח"ח על הזיהוי ).

בעבר היה גם סאב ומונובלוק - עקב המשקל, החלטתי לעשות דיאטה לרכב שלי :

סאב - LANZAR OPTI DRIVE 15" 1300 RMS .

מגבר - הגביר רוקפורד 1000 RMS .

המגבר והסאב למכירה.

עומר הפלטה הורידה מהנפח של תא המטען,( לא בטירוף ) היא גנבה בדיוק עומק של 18 ס"מ . ( מהחלק התחתון של המושב עד הפלטה ).

היתרון בבניה כזו שכל רכיב שאתה תופר אתה חותך את הפלטה והמשקל יורד, מסקנה : המשקל הסופי של הפלטה עם הרכיבים יורד, וזה ייתרון היום מבחינת דלק ( או במקרה שלי ג'ימקנות ).

נ.ב ראיתי חיברת חוט מינוס על הפלטה? או שאני טועה ? לא אתה לא טועה, עשיתי משהו לא נכון ? :?:

ושוב תודה רבה .

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה שמישהו מוותר על מגבר וסאב בגלל משל כאילו שזה יחסוך בדלק!

אנשים מתקינים 3-4 מגברים עושים בניות איטום 2 סאבים ולא שמעתי שמישהו התלונן על צריכת הדלק.

סתם שאלה אתה גם לא לוקח איתך אנשים באוטו בגלל המישקל?!

IBIZA 20vt

פורסם

אתה לא רוצה לדעת לאיזו צריכת דלק אני מגיע לפעמים.

כל המערכת + 5 אנשים + ציוד בבג'ז. + ציוד על הגג + רגל כבדה על הגז. אני יכול להגיע ל 9 קילומטר לליטר (ואני דיזל!)

וכאשר הרכב היה ללא איטום והייתי לבד. ורגל קלה על הגז. הרכב עשה 16.5 קילומטר לליטר!!

וברגיל אני עושה 11-12 לליטר.

זה תעשה לי טובה.

זה יותר קשור לרגל שלך ולא לציוד. כי ה 30 קילו האלו זה לא מה שמעניין את הרכב שלך.

וחוץ מה התקנה יפה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
נ.ב ראיתי חיברת חוט מינוס על הפלטה? או שאני טועה ? לא אתה לא טועה, עשיתי משהו לא נכון ? :?:

כן...הוא צריך להיות מחובר לשילדה של הרכב:?

עץ לא מוליך חשמל

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

tzahi85 - תקרא שוב :

היתרון בבניה כזו שכל רכיב שאתה תופר אתה חותך את הפלטה והמשקל יורד, מסקנה : המשקל הסופי של הפלטה עם הרכיבים יורד, וזה ייתרון היום מבחינת דלק ( או במקרה שלי ג'ימקנות ). תקרא שוב ! מבחינת צריכת דלק לא צריך להיות מומחה פחות משקל = פחות דלק + יותר מומנט והרבה אנשים יגידו כך !, וזה לא משנה מה תוציא מהרכב מגבר, גלגל ספר, ספסל אחורי,( אני מכיר אנשים שפירקו את הספסלים קומפלט באיפרזות STI על מנת להרוויח מומנט ) תחשוב על זה ותגיע למסקנה הגיונית יותר.

ובקשר לשאלה האם אני לוקח אנשים איתי ברכב ? בהחלט לא, אדם 1 לכל היותר. ( הרכב שלי עומד כל השבוע, ורק בסופי שבוע ( לא כל סוף שבוע ) יוצא לטיול מוטורי, אז ככה שאני ממש לא צריך משקל מיותר ברכב ! ).

הכל תלוי איך אתה חי את החיים שלך - חובב מוזיקה ?

תהנה מהמוזיקה תשפר את צריכת החשמל שלך ותתקין 3 מגברים, תשקיע באיטום איכותי, 4 סאבים

ותהנה מכל רגע !

חובב ספורט מוטורי ?

ספורט מוטורי לא עובד עם 3 מגברים, איטומים, ובטח ובטח, לא שמים שתי אלמנטים + תיבה בנוייה היטב + מגבר בהמתי להרים את שתי האלמנטים, שלא נדבר על פלטת המגברים הכבדה.

הרכב לא יהיה יציב כמו שהיה - חלוקת משקל הרכב הופכת להיות קיצונית מאחור. ( אתה למעשה משנה את חלוקת משקל הרכב שקבע היצרן על מנת שהרכב יהיה הכי "מאוזן" שיש ).

תודה על התגובה, אני מקווה שהבהרתי את הנושא.

פורסם
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה שמישהו מוותר על מגבר וסאב בגלל משל כאילו שזה יחסוך בדלק!

אנשים מתקינים 3-4 מגברים עושים בניות איטום 2 סאבים ולא שמעתי שמישהו התלונן על צריכת הדלק. אולי אף אחד לא בדק את זה, למרות שמה כבר 30 קילו יכול לשנות? שינוי מעבדתי.

סתם שאלה אתה גם לא לוקח איתך אנשים באוטו בגלל המישקל?! תלוי איך הן נראות..

אכן, מגברים, פלטה, בניות וסאב משנים את המשקל מאחור, מה שמזיק להתנהגות הרכב בנסיעה ספורטיבית/ג'ימיקאנות.

אסף, בלי קשר להתקנה היפה, אתה רציני לגבי ג'ימיקאנות בבורה?

ואם כבר,

אלי, יש לך איזו הערכה גסה, לתוספת המשקל ברכב שלך לאחר פרוייקט האיטום שלך? [אמרתי כבר מדהים? כי אני לא זוכר.. טוב, אולי אמרתי פעם אחת, זה לא מספיק..:-D]

• תוכן חדש...