Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורצים - עוברים כל גבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכל חברי הפורום :-)

ברצוני לחלוק אתכם נושא די שכיח..

אני חוזר הביתה לרוב בין השעות 1-3 בלילה, מחנה ליד הביתה ועולה למקלחת חמה ולישון.

אבל כמעט כל הזמן - ובלי הגזמה - יש גנבים בחנייה. החנייה די גדולה, יש שם כ 50 מכוניות מכל הסוגים והבחירה קלה..

פעם חנינו שם עם חבר ב -2 בלילה וחיכינו באוטו המכובה לידיד נוסף, כשפתאום בא גנב שכנראה זה רק התחביב שלו בנתיים - על אופניים והתחיל ממש מולנו לפרוץ למיצובישי, אחרי שיצאנו משם הוא לא שם עלינו והמשיך לחטט באוטו - כמובן שהזמנתי משטרה כי זה די אישי - לאבא שלי גנבו מאותה חנייה סיאט מסחרית עם ציוד להתקנות לעבודה של 20 אלף ש"ח.

טוב, עברנו. אני כבר לא שם אליהם לב.

היום לעומת זאת, כשנכנסתי ב - 2 לחנייה, מכונית אחד הבהבה בצד אחד ובצד השני לקראת סוף החנייה, עמד גבר אחד, ועוד שתיים "התעניינו במכונית" מסויימת. (תמיד נכנס עם אורות גבוהים, וחלונות סגורים לחנייה.) כשהגעתי לסוף החנייה הם הפסיקו את מלאכתם הסתכלו לי כולם ובעניים וכאילו אמרו - החנייה סגורה היום...מצטערים...טוב שלא באו אליי גם כי כל אחד מניאק שם 2 מטר....עשיתי רוורס די החלטי ונסעתי...

אז חניתי היום בחנייה מוארת 5 דקות מהבית...אבל מה פעם הבאה? כשהגנבים יהיהו עצבניים יותר ולא יוותרו על זה שזכרתי אותם...התקשרתי מספר פעמים למשטרה כבר...ולא נראה לי שהם מספיקים להגיע...

יש לכם עיצות מה לעשות בקשר לחנייה? מילא שאין מה לגנוב חוץ מרמקולים - מילא האוטו אבל מנסיון אישי לא בא לי למצוא את עצמי בורח מ 3 גנבים מעוצבנים שמברכים את אמא שלי סתם כי עברתי בחנייה בדרך הביתה בשעה לא נוחה להם....זה די מסוכן לא?:wink:

החנייה שחניתי בה היום לא תמיד זמינה הרוב תפוס שם הכל כי היא קטנה.

תודה לכל העונים.

🤔

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי את הבעיה - מכור את הרכב , וסע באוטובוס או לך ברגל .

אתם לא עושים דבר להגן על רכושכם , ומקבלים זאת בהשלמה ..

מה עם שאר הדיירים - אין לכם ועד בית .

יש דבר כזה , קוראים לו משטרה , קוראים להם גם עשר פעמים בלילה .

הולכים לתחנת המשטרה, ומדברים עם מפקד התחנה .

לא עוזר - יש ראש עיר , כותבים מכתב, פגישה , מוציאים מכתב מלשכת ראש העיר , למפקד המחוז .

יש הרבה מה לעשות , אבל צריך לקחת יוזמה , לא רק להתלונן בפורום .

( נ.ב - דמי חסות ,אתם משלמים בזמן )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זו חניה פרטית של הבניין בו אתה גר? אם כן, אז כולם מן הסתם מושפעים מעניין הפריצות. תאספו כסף מכל דירה ותדאגו למחסום ומצלמות אבטחה. אני בהחלט מבין אותך. זה מביא אותך למצב שאי אפשר לישון בשקט, הראש כל הזמן עסוק במחשבות. לפרוץ/לגנוב רכב זה פשוט כשהתנאים מאפשרים זאת לדגומא חניה חשוכה וצפופה, או כשמרוב הדירות לא ניתן לראות את החניה וכשהחניה פתוחה כך שכל רכב יכול להכנס ולצאת. אצלי בבניין למשל יש חניה תת-קרקעית ללא מחסום. לילה אחד גנבו לשכן שלי מונית פאביה (פחות מחודש על הכביש) ולאף אחד לא היה סיכוי לראות את הגניבה.

בסופו של דבר, ברגע שאתה מקשה על הפורץ/גנב, הוא יחשוב פעמיים אם לנסות בחניה שלך או להמשיך הלאה.

פורסם

למה אתה מגיע כל כך מאוחר הביתה?:-)

זו אכן בעיה.

אפשר להתארגן, אפשר לבצע תצפית, אפשר לנסות להקשות, אבל את החוק לא ניתן לקחת לידיים - דוגמת מר שי דרומי.

זו מכה, שקשה להתגונן נגדה.

פורסם

יישום חוק דרומי עם הרחבות לשטחים שמחוץ לבית שלך:-)

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

נישמע לי הזוי לחלויטין ,גנבים מסתובבים חופשי בחניון ועוד מבריחים משם אנשים שרוצים להיכנס כולם יודעים ולא עושים שום דבר ... :shock:

אם המשטרה לא עוזרת תפנה לאמנון לוי\קולבוטק,ברגע שהטלויזיה תכנס לעניין, לשוטרים לא תיהיה

בררה אלא לעשות את העבודה שלהם ! (חבל שרק ככה הם זזים )

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

תחבר לרכב שלך משגרי טילים ותת-מקלעים ומשגרי רימונים... אני בטוח שלא תצטרך לדאוג בקשר לזה שאתה תמצא את עצמך בורח מהגנבים. :-)

אבל ברצינות, אתה צריך לעשות את מה שאמרו לך כי את החוק אי אפשר לקחת לידיים. והרעיון של כלבוטק באמת טוב כי ככה המשטרה תתחיל לזוז.

פורסם

אני אישית, לא הייתי עובר על זה בשתיקה, הכוונה היא לא מכות או משהו.

מה שכן אפשר להסיק מדבריך, שהשלמת עם המצב הנוכחי ואתה רוצה רק להקל על הגנבים.

יש לי שאלה,

מה התדירות שגנבים באים לחניה הזאת?

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם

לכל השואלים - אני גר בבת ים. והחנייה אינה פרטית, ולמי שמכיר - חניה גדולה מול הקניון בצדו השני ברחוב יוספטל - חניה שהיתה אמורה להיות של בניין אחד, אבל השער החשמלי שם מאוד מאוד ישן וכבר מזמן לא עובד, ולכן הרבה אנשים מסביב מחנים שם מכיוון שלא תמיד ניתן למצוא חייה בחניה אחרת שיש ליד. ולא, אין סיכוי לראות את המכונית מהחלון. (נמחקו נקודות מיותרות)

התתדירות שהם באים לשם עצומה - אני כבר פתחתי הרגל לכבות מוסיקה לסגור חלונות ולהכנס עם אור גבוה לחנייה כדי לראות האם בטוח לי להכנס לשם, וגם אם אני רואה ש"השטח נקי". הזמן שעובר מרגע שנעלתי את האוטו ויצאתי מהחנייה הוא בערך 10 שניות, מפחד שמישהו עכשיו ידפוק לי משהו מאחורה - מגניב, לא? :-)

האוטו בבעלותי רק שבוע וחצי וכבר התקשרתי מספר פעמים. אולי עוד מעט יכירו אותי שם וישימו לי סוכן פרטי מי יודע :roll:

משטרה... הרבה אנשים מתקשרים לשם על בסיס די קבוע - אפילו אני שומע את זה משכנים על אותה חנייה ועוד חנייה נוספת אחת ליד השכונה.

אולי באמת ליישם את רעיון הכלבוטק?

והרעיון של ועד הבית לא יעבוד, כי כמו שאמרתי, זאת לא חנייה של כל הבניינים שמחנים שם. (נמחקו נקודות מיותרות)

אבל חבל, כי לדעתי רק אם לשים תאורה חזקה הם יפסיקו לבוא (נמחקו נקודות מיותרות), אמממ או שפשוט ישברו את התאורה. (נתקע לך המקש של הנקודות?!)

ושוב בוקר טוב ותודה על התגובות.

השתדל להקפיד על כללי דקדוק ופיסוק נכונים. ההודעה שלך היתה כמעט בלתי קריאה לחלוטין לפני שנערכה.

🤔

פורסם

**נא לא לצטט הודעה מעליך**

בזיון למי ? המשטרה , וגם האזרחים , איכפתיות צריכה להיות , לתושבים .

אני תושב בת - ים . מעבר לכביש , רמת הנשיא ,

אתה מוזמן בפרטי לראות , איך הועד , השיטור הקהילתי והתושבים , עוזרים בפתרון בעיות ..

ראה תשובה קודמת שלי ( אז לא ידעתי , שאנו שכנים )

בקשו פגישה , עם מפקד התחנה , ולשכת ראש העיר , הם יודעים להזיז דברים .

הראו יוזמה גם מצדכם - לא להרים ידיים . סדרו את השער , והאורות . ( ישברו תקנו )

אגף חזות העיר - עוזר כספית , וביעוץ .

שכנים יראו נוכחות , משטרה , ומשמר אזרחי , יש פתרונות .

אבל - צריך להתחיל בצעד אחד , ריכוז מספר שכנים שאכפת להם - ואז אתם כוח .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קח כסף מהשכנים, תתקין פרוז'קטורים עם חיישן תנועה. זה מאוד מלחיץ שפתאום נדלק עליך אור חזק. וכן, שתי מצלמות אבטחה (יחסית זולות היום 500-600 ש"ח לאחת פשוטה) שמקליטות להארד דיסק, ואפשרות לצפיה מהאינטרנט... ואתם מסודרים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...