Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונה להדפס חולצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש מכונה שמבצעת הדפסי חולצות ברמה גבוהה?

כאשר אני אומר רמה גבוהה הכוונה להדפסים כמו חברות מובילות: קסטרו,זארה וכ'ד..

בעצם שההדפסה תהיה חלק מהחולצה ולא ריבוע כמו מדבקה על החולצה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בשביל הדפסה איכותית צריך להכין גלופה - זה סוג אחד של הדפס . יש אפשרות להכין לבד גלופה ואז לצבוע דרכה עם צבע בד ומברשת.

האפשרות השניה היא דפוס דיגיטלי שבו אתה מדפיס על דף מיוחד את ההדפס שלך (עם מחשב ומדפסת ביתיים) ואז בעזרת מעיין מכבש גדול אתה מגהץ את הדף על החולצה.

הדפס גלופה נחשב יותר איכותי אבל מוגבל בצבעים עקב הסיבוך של השיטה. דיגיטלייכול להגיע גם לאיכות מספקת, אמנם לא כמו הגלופה, אבל מנגד אין הגבלה לצבעים שהדפס דיגיטלי יכול להכיל.

תבדוק עלות הדפסה בבית דפוס לחולצות, אני כרגע גם בתהליך הכנת כמות של חולצות ואני הולך להדפיס דרך חברה מסויימת, העלות נהיית כדאית יותר ויותר ככל שהכמות עולה וזה יכול להגיע למשהו כמו 13 שקל לחולצה כולל הדפסה (כאשר על הגלופות אתה משלם בנפרד סכום קבוע).

פורסם

שאלה - אתה קונה את החולצות בנפרד או שאתה משלם על הכל ביחד?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

האפשרות השניה היא דפוס דיגיטלי שבו אתה מדפיס על דף מיוחד את ההדפס שלך (עם מחשב ומדפסת ביתיים) ואז בעזרת מעיין מכבש גדול אתה מגהץ את הדף על החולצה.

המונח המקצועי הוא סובלימציית דיו - Dye Sublimation, או Dye-Sub בקיצור.

ההדפסה המקורית מתבצעת בתמונת מראה על נייר טרנספר (משהו כמו נייר אורז).

לאחר מכן, הדיו עובר ע"י חימום ממצב מוצק לגז, ומתפשט לתוך הנקבוביות של הבד.

דיגיטלי יכול להגיע גם לאיכות מספקת, אמנם לא כמו הגלופה...

כנראה שלא ביקרת בבתי הדפוס הנכונים.

החברה שלי מייצרת כרגע מכונה די פשוטה, המשולבת עם מודול סובלימציה איכותי שמגיע מהולנד.

התוצאות על טקסטיל עולות באיכותן על כל תהליכי הדפוס האנלוגי, ועלות ההדפסה נמוכה בהרבה.

כמו תמיד, בארץ עוד לא ממש השכילו להבין את זה.

• אחראי פורום
פורסם

"גלופה" אתה מתכוון שנעשית בהדפסת משי?

(מקרינים באור חזק את הלוגו על היריעה ואז הצבע עובר רק דרכו וכד')

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אהא, גלופה הכוונה הדפס משי.

לדוגמא בחברה שאני הולך להדפיס אצלה, מחירי הגלופות משתנים לפי מספר צבעים כאשר גלופה עם צבע אחד עולה 85, שני צבעים - 170 וכך הלאה...

• תוכן חדש...