Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור... ברור...

אני מאמין שהוא היה מתנגד נחרצות, ומתקשר לכל הסניפים לוודא שלא תלך לקנות

2 ליטר במקם אחר.

לא ייתכן שהוא סוכן מכירות חלקלק שניסה לסגור עסקה או משהו...

בכל מקרה,

תתחדש.

ותמיד תהיה שלם עם ההחלטות שלך. כלל חשוב, למדתי אותו בדרך הקשה.

חחח.. לא התכוונתי שזה יצא ככה, פשוט הייתי שם עם אמא שלי והוא אמר לה ישירות מולי

ש2.0 זה ממש לא בשבילי... לך תדע... 8)

אני תמיד שלם עם ההחלטות שלי...

סוףסוף עוד אנשים שאכפת להם יותר מרק כמה עושה 0-100 וכמה כ"ס..

ד"א, הזמנת דגם 3 או 5 דלתות?

בינתיים בארץ יש רק את הגרסה 3 דלתות (למזלי! :) ) ולכן קיבלתי באמת את ה-3דלתות

אדם. 8)

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אמא שלך הייתה רוצה לקנות לך את ה2.0 FSI אני מוכן לשים איתך כסף..

שהוא לא היה אומר שומדבר על זה.. ואפילו אומר ש1.6 זה באמת לא מתאים לילד צעיר..

או משהו בסגנון :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

האמת כשקניתי את ה307 בהתחלה הזמנתי 1.6, אח"כ שקלתי אם ללכת על ה2.0 או לא ואמרתי לסוכן שישכנע אותי לקחת את ה2.0 (במילים האלו) והוא עדיין אמר לי שאני אבחר מה שטוב לי :shock:

מי יודע אולי זו גם שיטת שכנוע כי בסוף הלכתי על ה2.0 :D

נ.ב. עברו בערך חודשיים וכבר הספיקו לעשות לי שלוש שריטות "יפות" עליה. אני פעם נהגתי להתגאות ש"אצלנו" לא עושים דברים כאלו :cry:

פורסם

אולי זאת באמת שיטת שכנוע, אבל אמא שלי אמרה לו אולי נוותר על החבילה הזו וניקח

את ה2.0 ואז הוא שאל "אוטו ראשון?" אמא שלי אמרה לו שכן, ואז הוא אמר אני לא

ממליץ וזה ייה גם לא אחראי מצידי לעשות כזה דבר אז תפרשו איך שבא לכם 8) ...

נ.ב. עברו בערך חודשיים וכבר הספיקו לעשות לי שלוש שריטות "יפות" עליה. אני פעם נהגתי להתגאות ש"אצלנו" לא עושים דברים כאלו

תאמין לי מי שימציא איזו המצאה בנוגע לעסק השריטות כמו מצלמות קטנות או משהו יהיה

לא רק מיליונר אלא גם יעשה מיליונים לשמחים יותר :)... בכל אופן למרות שהנושא כבר נידון

בפורום הזה, אותם אנשים ששורטים מכוניות חדשות הם לא רק צרי עין, הם חתיכת חלאות

שלא מפרגנים, ופשוט באים ומשחיתים משהו שמישהו השקיע בשבילו הרבה מאד, ולא תגיד

שזה רגע, או אינסטינקט של כעס, זה פשוט רוע ואני לא מגזים, להוציא את המפתח מהכיס,

להסתכל על האוטו החדש הזה מולך, לכוון את המפתח עליו ופשוט לחרוט עליו.. מה לעזאזל

הוא חושב לעצמו כשהוא עושה כזה דבר... אני פשוט משתגע כמה אנשים יכולים להיות

"טובים".... ואם מישהו מהשורטים רואה הודעה זו פשוט תפסיקו עם זה כי זה פשוט חרא

של התנהגות ורק מעיד עליכם כמה אתם חארות של אנשים.

אדם.

פורסם
אותם אנשים ששורטים מכוניות חדשות הם לא רק צרי עין, הם חתיכת חלאות

אדם.

מסכים ב100% !

פורסם
אמרתי לך שגם אני דלו?ק על האוטו הזה.. והתפוקה פחות מעניינת אותי (רק באוטו הזה..)

ואמרתי שעבדו עליך *רק* אם קנית שנת 2003 במחיר הזה..

כל עוד זה 2004 אז זה המחיר מחירון וככה האוטו עולה

בגרמניה, עם מנוע 2000 ועוד מלא תוספות עולה 18,300 (זה היה המחיר כשהייתי בגרמניה בספטמבר).

אה אחי אז הייתה פה אי הבנה 8) , מה פתאום שאני יקנה במחיר הזה 2003

מה אני :screwy: , אז סבבה עכשיו..... מה שכן מצחיק זה שבאנגליה הA3 V6 3.2

עולה בערך כמו הA3 1.6 (!!!) בארץ... טירוף טירוף טירוף (המיסים פה)....

מהתחלה רציתי את האוטו הזה, ובהתחלה רצו לקנות לי בכלל GOLF 2.0 שאני פחות אוהב

(לא ההזרקה הישירה FSI) אלא הגירסה הנוכחית של הגולף ולא הדור החדש... אני הצעתי

את הA3 ואני חושב שעשיתי החלטה נכונה... לא ככה ? מה אתה הייתה בוחר? 8)

מה שמשגע אותי זה כמה זמן אני צריך לחכות... האוטו היה אמור לבוא בסוף נובמבר, אבל

לא נורא... בסוף הוא יבוא. :D

אדם.

אצלי אישית, AUDI היא מועדפת על רוב המכוניות שנמכרות בארץ..

בין אם זה A3 A4 A6 A8 ו/או TT 8)

ככה שהבחירה בין גולף לA3 אצלי מכו?רה.. ~> A3!

חוצמזה שזה כמו להגיד שמי שקונה פורשה בוקסטר ב450 אלף שקל טמבל

כי הוא יכול לקנות אימפרזה STi ב260 והיא לוקחת את הבוקסטר..מה לעשות, מכונית - לפחות בשבילי ואני מאמין שגם עבור עוד אנשים - זה לא רק הביצועים..

זה עוד הרבה דברים מסביב.. ביניהם העיצוב, הנוחות, התוספות, האמינות, השם של החברה וכן.. לפעמים גם הפוזה 8)

כרגע נגדת את כל מה שאמרת אתה טוען שעדיף לקנות אימפרזה על בוקסטר בגלל שהיא לוקחת אותה ? במה היא לוקחת אותה בדיוק ? אם כל כך אכפת לך מעיצוב , תוספות , השם של החברה והפוזה אז למה אתה אומר שמי שקונה בוקסטר טמבל כי הוא יכול לקנות סובארו שיש לחצי מדינה ? וזה לא שאני אוהב את הבוקסטר פשוט לא הבנתי אותך ...

אדם שיהיה במזל טוב אני בטוח שתהנה מהאוטו לפי מה שהיה בהשקה הוא מצוייד במיטב המערכות (שמקבלים באיי8) , העיצוב שלו יפה יותר ויש לו גיר מצויין (זה לא בא בחינם כמובן 175 על דגם בסיסי של איי3 זה מעל ומעבר אבל כל עוד אתה של עם הבחירה שלך ואתה אוהב את האוטו אז עשית עיסקה טובה :) ) ...

XJR

פורסם
חוצמזה שזה כמו להגיד שמי שקונה פורשה בוקסטר ב450 אלף שקל טמבל

כי הוא יכול לקנות אימפרזה STi ב260 והיא לוקחת את הבוקסטר..מה לעשות, מכונית - לפחות בשבילי ואני מאמין שגם עבור עוד אנשים - זה לא רק הביצועים..

זה עוד הרבה דברים מסביב.. ביניהם העיצוב, הנוחות, התוספות, האמינות, השם של החברה וכן.. לפעמים גם הפוזה 8)

כרגע נגדת את כל מה שאמרת אתה טוען שעדיף לקנות אימפרזה על בוקסטר בגלל שהיא לוקחת אותה ? במה היא לוקחת אותה בדיוק ? אם כל כך אכפת לך מעיצוב , תוספות , השם של החברה והפוזה אז למה אתה אומר שמי שקונה בוקסטר טמבל כי הוא יכול לקנות סובארו שיש לחצי מדינה ? וזה לא שאני אוהב את הבוקסטר פשוט לא הבנתי אותך ...

אדם שיהיה במזל טוב אני בטוח שתהנה מהאוטו לפי מה שהיה בהשקה הוא מצוייד במיטב המערכות (שמקבלים באיי8) , העיצוב שלו יפה יותר ויש לו גיר מצויין (זה לא בא בחינם כמובן 175 על דגם בסיסי של איי3 זה מעל ומעבר אבל כל עוד אתה של עם הבחירה שלך ואתה אוהב את האוטו אז עשית עיסקה טובה :) ) ...

אח שלי גיבור, מה עם קצת הבנת הנקרא? תקרא שוב מה שהוא כתב.

פורסם
אולי זאת באמת שיטת שכנוע, אבל אמא שלי אמרה לו אולי נוותר על החבילה הזו וניקח

את ה2.0 ואז הוא שאל "אוטו ראשון?" אמא שלי אמרה לו שכן, ואז הוא אמר אני לא

ממליץ וזה ייה גם לא אחראי מצידי לעשות כזה דבר אז תפרשו איך שבא לכם 8) ...

נ.ב. עברו בערך חודשיים וכבר הספיקו לעשות לי שלוש שריטות "יפות" עליה. אני פעם נהגתי להתגאות ש"אצלנו" לא עושים דברים כאלו

תאמין לי מי שימציא איזו המצאה בנוגע לעסק השריטות כמו מצלמות קטנות או משהו יהיה

לא רק מיליונר אלא גם יעשה מיליונים לשמחים יותר :)... בכל אופן למרות שהנושא כבר נידון

בפורום הזה, אותם אנשים ששורטים מכוניות חדשות הם לא רק צרי עין, הם חתיכת חלאות

אדם.

מזכיר לי מקרה משבוע שעבר, כשה עשיתי טיפול 30K לקורולה הגיע קורולה 2004 דנדשה שחרטו על כל הרכב X גדול על כל חלק: כנף, דלת וכו'...

הבן אדם בא לפחח והפחח היה חסר אונים מהכמות ומהעומק והוא פשוט אמר שצריך לצבוע את כל הרכב - הבן היה פשוט ב :shock:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נ.ב. עברו בערך חודשיים וכבר הספיקו לעשות לי שלוש שריטות "יפות" עליה. אני פעם נהגתי להתגאות ש"אצלנו" לא עושים דברים כאלו :cry:

:evil: תנחומי... אם יש דבר שיכול להוציא אותי מהכלים זה זה... השחטה לצורך השחטה. לדעתי זה יותר גרוע מגנבה. אם השריטות לא עמוקות קפיצה לפחח טוב (אפשר לבדוק המלצות בפורום) תוכל להעלים חלקית את השריטות עם מילוי חלקי של צבע, אייל עם הפולו אמר שהוא הצליך לטשטש ככה שריטה שעשו לו.

לבחור עם ה A3 - תתחדש! הרכב נראה מהמם! בתור רכב ראשון זו בהחלט יכולה להיות אופציה לא רעה (אם כי יקרה מאוד), הרכב הראשון שאני נהגתי עליו היה פיאסטה 82 או משהו, לידה הA3 הזו מטוס :wink: . בכל מקרה זה רכב, אם הוא ירצה הוא יוכל להחליף אותו עוד שנה, שנה וחצי במשהו חזק יותר\כל דבר אחר שהוא יחליט שחסר לו באאודי. אם מתעלמים מנקודת המחיר, האופציה לא רעה לרכב ראשון לחסרי ניסיון. אגב אחרי שאתה גומר הרצה, ומתרגל קצת לרכב, קח קורס נהיגה מתקדמת, זה תמיד עוזר.

בנוסף, זה שהוא 1.6 לא אומר שאם תעשה שטויות הוא לא ינשוך. היאריס היא 1.5 והזנב שלה :twisted: .

גיא

פורסם

:evil: תנחומי... אם יש דבר שיכול להוציא אותי מהכלים זה זה... השחטה לצורך השחטה. לדעתי זה יותר גרוע מגנבה. אם השריטות לא עמוקות קפיצה לפחח טוב (אפשר לבדוק המלצות בפורום) תוכל להעלים חלקית את השריטות עם מילוי חלקי של צבע, אייל עם הפולו אמר שהוא הצליך לטשטש ככה שריטה שעשו לו.

לבחור עם ה A3 - תתחדש! הרכב נראה מהמם! בתור רכב ראשון זו בהחלט יכולה להיות אופציה לא רעה (אם כי יקרה מאוד), הרכב הראשון שאני נהגתי עליו היה פיאסטה 82 או משהו, לידה הA3 הזו מטוס :wink: . בכל מקרה זה רכב, אם הוא ירצה הוא יוכל להחליף אותו עוד שנה, שנה וחצי במשהו חזק יותר\כל דבר אחר שהוא יחליט שחסר לו באאודי. אם מתעלמים מנקודת המחיר, האופציה לא רעה לרכב ראשון לחסרי ניסיון. אגב אחרי שאתה גומר הרצה, ומתרגל קצת לרכב, קח קורס נהיגה מתקדמת, זה תמיד עוזר.

בנוסף, זה שהוא 1.6 לא אומר שאם תעשה שטויות הוא לא ינשוך. היאריס היא 1.5 והזנב שלה :twisted: .

גיא

באאודי החדשות יש כלכך הרבה מחשבים ומערכות..

שהאוטו לא יתן לו לעשות כמעט שטויות..

ומתי שהוא כבר יצליח לעשות..

האוטו ידאג לתקן את זה איכשהו..

הוא צריכה לעשות שטות ממש ממש מתוחכמת בשביל שהאוטו ינשך :roll:

פורסם

באאודי החדשות יש כלכך הרבה מחשבים ומערכות..

שהאוטו לא יתן לו לעשות כמעט שטויות..

ומתי שהוא כבר יצליח לעשות..

האוטו ידאג לתקן את זה איכשהו..

הוא צריכה לעשות שטות ממש ממש מתוחכמת בשביל שהאוטו ינשך

נכון האוטו יכול לעזור לך עם חלק מהמערכות, אבל הגישה הזו תביא אותך למקום אחד - לקיר. או לחילופין למדרכה, לרכב מלפנים או סתם לעמוד. לא מצאתי את הקישור, אבל היה בחור במקס שאח שלו לקח את ה TT שלו, קווטרו, כל המערכות חשב שיהיה בסדר, האוטו נגמר בתאונה. (למזלנו אף אחד אחר לא).

בקיצור הגישה הזו היא טעות גדולה מאוד. חוקי הפסיקה בילתי ניתנים לשינוי וגם רכב עם כל המערכות המתקדמות בעולם יסטה ממסלולו עם הגישה תהיה "המערכות של הרכב יסדרו אותי כבר"

גיא

פורסם

רוב הגימורים של הרכבים שונים ולכן הם הרכבים הנ"ל לא מתאימים למחיר שהזמנת

היום אני דופק 100 אולי 150 בחורות ליום!

מי שטרח בערב שבת, יכול להספיק לאפטר פרטי באומן 17

אל תוסיף שמן למדורה = אל תוסיף פנקייקס למחבת

מה אמרו השיחים לגנן? הגזמת

http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=C23D8F905E2C45C591A28AC1EF5D235B&alid=29894

פורסם
תנחומי... אם יש דבר שיכול להוציא אותי מהכלים זה זה... השחטה לצורך השחטה. לדעתי זה יותר גרוע מגנבה. אם השריטות לא עמוקות קפיצה לפחח טוב (אפשר לבדוק המלצות בפורום) תוכל להעלים חלקית את השריטות עם מילוי חלקי של צבע, אייל עם הפולו אמר שהוא הצליך לטשטש ככה שריטה שעשו לו.

שריטות בכוונה של אוטו זה הרבה יותר גרוע מגניבה, יש בזה הרבה יותר אקט של השחתה

ומשולבת בזה הרבה יותר שנאה... ממש ככה...

לבחור עם ה A3 - תתחדש! הרכב נראה מהמם! בתור רכב ראשון זו בהחלט יכולה להיות אופציה לא רעה (אם כי יקרה מאוד), הרכב הראשון שאני נהגתי עליו היה פיאסטה 82 או משהו, לידה הA3 הזו מטוס . בכל מקרה זה רכב, אם הוא ירצה הוא יוכל להחליף אותו עוד שנה, שנה וחצי במשהו חזק יותר\כל דבר אחר שהוא יחליט שחסר לו באאודי. אם מתעלמים מנקודת המחיר, האופציה לא רעה לרכב ראשון לחסרי ניסיון. אגב אחרי שאתה גומר הרצה, ומתרגל קצת לרכב, קח קורס נהיגה מתקדמת, זה תמיד עוזר.

בנוסף, זה שהוא 1.6 לא אומר שאם תעשה שטויות הוא לא ינשוך. היאריס היא 1.5 והזנב שלה .

גיא

תודה אחי, גם אני חושב שזה רכב טוב כרכב ראשון, בייחוד שהוא לא זריז, זה יותר מתאים ,

ככה אני אוכל לראות מה אני ירצה יותר באוטו הבא למרות שאת האוטו הזה אני מתכנן לשמור

אצלי כמה שנים טובות 8) ...

אדם.

פורסם

אני לא מבין מה בדיוק "עגלתי" בA3?

חבר'ה,עגלות זה מכוניות תחת 80 כ"ס (כמו הסוויפט שלי :-/) כאלו שמתקשות להגיע למהירות המותרת בכביש המהיר,ומאיצות תוך 2.4 (קילומטר) ל- 100.

ה A3 היא בדיוק ההפך,הוא לא אוטו מירוץ אבל מצד שני הוא יביא אותך למהירויות התלת ספרתיות ללא בעיה,אין סכנה שהוא יחנק בנסיעה בין-עירונית ובטוח שהוא יותר ממספיק לנער בן 17 שזה האוטו הראשון שלו.

במיוחד עם כל האבזור,הנוחות וסמל האאודי מקדימה.

אני כולי קנאה.

• תוכן חדש...