Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין מה בדיוק "עגלתי" בA3?

חבר'ה,עגלות זה מכוניות תחת 80 כ"ס (כמו הסוויפט שלי :-/) כאלו שמתקשות להגיע למהירות המותרת בכביש המהיר,ומאיצות תוך 2.4 (קילומטר) ל- 100.

ה A3 היא בדיוק ההפך,הוא לא אוטו מירוץ אבל מצד שני הוא יביא אותך למהירויות התלת ספרתיות ללא בעיה,אין סכנה שהוא יחנק בנסיעה בין-עירונית ובטוח שהוא יותר ממספיק לנער בן 17 שזה האוטו הראשון שלו.

במיוחד עם כל האבזור,הנוחות וסמל האאודי מקדימה.

אני כולי קנאה.

מסכים איתך... אבל לך תגרום לאלו שאומרים כך להבין את זה...

יש אבל בעיה אחת, כרגע ביקרתי באתר של AUDI בישראל ובגלל עליית היורו ניתן לראות

שגם צ'מפיון החליטה להעלות את מחירי הרכבים למיניהם, ככה שהגרסה של ה-A3 1.6 הכי

בסיסית (אוטומטית) עלתה 174,000 וכרגע המחיר שלה עומד על183,950 ש"ח... וואו

8) היורו ממש יוצא מכל שליטה... שמישהו ירגיע אותו.... :shock:

http://audi.co.il/car_mifrat.asp?car_id=a3

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא מבין מה בדיוק "עגלתי" בA3?

חבר'ה,עגלות זה מכוניות תחת 80 כ"ס (כמו הסוויפט שלי :-/) כאלו שמתקשות להגיע למהירות המותרת בכביש המהיר,ומאיצות תוך 2.4 (קילומטר) ל- 100.

ה A3 היא בדיוק ההפך,הוא לא אוטו מירוץ אבל מצד שני הוא יביא אותך למהירויות התלת ספרתיות ללא בעיה,אין סכנה שהוא יחנק בנסיעה בין-עירונית ובטוח שהוא יותר ממספיק לנער בן 17 שזה האוטו הראשון שלו.

במיוחד עם כל האבזור,הנוחות וסמל האאודי מקדימה.

אני כולי קנאה.

אתה באמת מצפה שרכב של 175K, חדש יחנק בנסיעה? אם זה היה קורה אף אחד לא היה קונה אותו.

לאאודי יש הרבה דברים נחמדים, הרבה מאוד אפילו, המינוס הגדול שלה הוא המחיר. ויחסית ה 1.6 חלשה. זה לא תת כוח, הרכב יסע בסדר גמור, מהיר הוא לא יהיה, להשוות אותו לסויפט זה עקום.

הבנו את הנקודה פה לדעתי , הנושא נטחן לגמרי...

תתחדש, תעלה תמונות שתקבל שנזיל קצת ריר על האיבזור והצורה :wink: , הלוואי עלי שהייתי מקבל בתור רכב ראשון אאודי A3 חדשה 1.6 ידנית.

פורסם
ככה שהגרסה של ה-A3 1.6 הכי בסיסית (אוטומטית) עלתה 174,000 וכרגע המחיר שלה עומד על183,950 ש"ח... וואו

יש סיכוי שצ'מפיון ידרשו תוספת למחיר... בדרך כלל יש סעיף בהסכם מחירה שאומר שעד לרגע המסירה יש ליבואן זכות להעלות את המחיר במקרה של שינוי שער המטבע... אני מקווה שזה לא יהיה המצב איתך, אתה בשלב דיי מתקדם לפי מה שהבנתי ובכל מקרה אם יבקשו אז תתעקשו כי זה חוצפה...

ואמרת קודם שכל הכבוד לצ'מפיון שמצליחים למכור מכונית כזאת במחיר כזה, במילים אחרות אתה מסכים שהרכב לא שווה את הסכום... ואגב, הם ממש ממש ממש לא מצליחים, הם מוכרים מעט מאוד ומאז תחילת העליית מחירים המטורפת שלהם (תחילת שנת 2002) הם מתרסקים במכירות בגלל המחירים שגורמים רק לאנשים בודדים לקנות אודי, בלי קשר הצלחתי להבין אותך ואני מאחל לך להנות מהרכב.

ינון.

• תוכן חדש...