Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל עדיף שזה יהיה בראוטר כי יש טווח שידור יותר גדול.

זו בדיוק השאלה שלי, שאם אני שם ראוטר MIMO האם הכרטיס רשת הנ"ל תומך בעבודה מול ראוטר MIMO או שזה מובן מאליו והשאלה היא מיותרת?

תודה.

"And Justice For All..."

פורסם

אותו כרטיס משמש את התאגיד של WIFI כרפרנס למתן סרטיפיקציה למוצרי ABG (או שהוא טוב או שאינטל שיחדו אותם 8))

סתם, זה כרטיס מעולה, בדקתי אותו המון, אם יהיה לך ראוטר טוב אין סיבה שהוא לא יקלוט לך בכל מקום בבית גם עם ממ'ד וקומות

אני אישית הצלחתי לעבוד איתו מממ'ד לממ'ד אחר שנימצאים אחד מעל השני (ממדים עם דלתות סגורות וכל הפתחים אטומים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קראת מה GSI כתב לך?

הכרטיס תומך B/G

גם הראוטר. MIMO זה פיצ'ר נוסף שלא מונע שימוש אם לא קיים בכרטיס.

פורסם

ABG, וזה כרטיס דואל בנד, אבל היום בארץ לא מוכרים עדיין מוצרי 5 גיגה וגם ב A לא משתמשים

לגבי השאלה, MIMO זה ייתרון למוצר ולא משהו שמחייב ששאר הרשת תתמוך בוכדי שהיא תעבוד.

לדוגמא: במקרה שלךיש לך כרטיס שאינו MIMO, ותקנה ראוטר עם MIMO , זה שהראוטר משדר ב יותר מאנטנה אחד יגרום לשיפור הקליטה של שאר הרשת, במקרה שלך זה המחשב נייד כי השידור מבוצע מ 2 מקורות שונים.

כנל לקליטה

לידע כללי: באלחוט , גם אם מקור השידור/קליטה ממוקם מספר סנטמטרים לכל כיוון זה יכול לשנות את טיבו, כלומר זה שיש מרחק בין 2 אנטנות זה מספיק שאולי אחד מהשידורים של שניהם יהיה טוב יותר כי במקרה הוא נתקל בהחזרים/היבלעויות שונוים/ת מהסביבה. (זה ייתרון ה MIMO)

פורסם

אנחנו משתמשים בו במשרד כבר שנה, עם מספר מחשבים מאחוריו וחיבור 5Mb לכבלים והוא עובד מצויין.

הראוטר נמצא *בתוך* ממ"ד ויש קליטה גם מחוץ לו, אבל אף אחד לא מנסה להשתמש בו ברדיוס של יותר מ 10 מטרים לדעתי.

אני מכיר לפחות עוד מישהו אחד שיש לו את הרואטר הזה וגם הוא מרוצה, וכנראה ארכוש גם אחד לעצמי בקרוב.

אם אתה רוצה חוות לדעת נוספת אולי שאל בפורום רשתות בתפוז, נעזרתי בהם בעבר ויש שם אנשים שיודעים על מה הם מדברים.

פורסם

אצטרך לשואל.

ברשותי לפטופ בעל כרטיס אלחוטי Intel pro/wireless 2200gb

לפי מה שקראתי אני מבין שהוא מסוג G, לא מצאתי פרטים לגבי היותו MIMO או SISO

בכל מקרה אני מחובר לרשת דרך מודם USB מיושן ואני מעוניין לחבר גם את הלפטופ אלחוטית לרשת

מה אני צריך בשביל זה פרט לראוטר? האם המודם הנוכחי שלי מתאים לכך(או שהראוטר בכלל מחליף את המודם!?)

וכמובן איזה ראוטר אני צריך או שהכרטיס רשת יעבוד עם כל סוג ראוטר(MIMO או SISO)?

רב תודות לעוזרים

שבת שלום

Boris.K

פורסם

אם אתה מחובר דרך ADSL - אתה צריך להתקשר לתמיכת הADSL ולהסביר שאתה עובד עם FreeBSD או כל מערכת הפעלה אחרת שאין סיכוי בעולם שהם יכירו ולכן זקוק למודם רשת במקום מודם הADSL שלך. אחר כך אתה ניגש לחנות בזק-סטור ומחליף חינם את המודם USB באחד עם חיבור רשת שיכול לעבוד עם הראוטר.

המחשב שלך יעבוד מול כל ראוטר שהוא. אם אין לך בית גדול במיוחד, חצר גדולה או ממ"ד שצריך לקלוט בתוכו - סביר להניח שכל ראוטר אלחוטי יתאים לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברשותי לפטופ בעל כרטיס אלחוטי Intel pro/wireless 2200gb

לפי מה שקראתי אני מבין שהוא מסוג G, לא מצאתי פרטים לגבי היותו MIMO או

לגבי החלק הזה של השאלה:

הוא SISO וזה לא צריך לשנות לך על איזה ראוטר ללכת כי כמו שרשמתי, אם תקנה ראוטר שהואMIMO אז זה ישפר את טיב הרשת בכל מקרה כי אין פה קטע של תומך או לא תומך (קרא שוב את מה שרשמתי למעלה)

פורסם

רב תודות על התשובות עזרתם לי מאוד.

רק עוד שאלה בקשר להחלפת המודם, האם הם חייבים להחליף לי את המודם בחינם?

ואשמח אם תפרט קצת על הFreeBSD שאני אוכל להבין מה לדרוש ולמה.

ואם אני אגיד שהמודם הקיים שבק חיים זה גם עילה להחלפת מודם בחינם?

Boris.K

פורסם

הם לא חייבים להחליף לך את המודם בחינם, אבל אם תיתן להם סיבה טובה הם יחליפו לך בלי לעשות בעיות.

מערכת הפעלה מוזרה שסביר להניח שאף אחד בתמיכה של בזק לא מכיר, טענה כמו "בכבלים הציעו לי 30 ש"ח פחות לחודש ומודם רשת בחינם" ובעצם כל דבר שישכנע את התומך שמעבר לקו שכדאי לו לתת לך מודם רשת בחינם יעשו את העבודה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שוב אני חוזר אליכם והפעם עם שאלה נוספת שמטרידה אותי בסוגיה המתמשכת,

אני כאמור כבר החלטתי על איזה ראוטר אני רוצה ללכת :

http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945

אתמול דיברתי עם בחור שעובד בחנות מחשבים שאמר לי שראוטר עם 3 אנטנות זה

המון קרינה וזה ממש גרם לי לחוסר שקט בלקנות אותו כי אני רוצה למקם אותו בממ"ד

איפה שנמצא המחשב הנייח שבו אנו משתמשים הרבה שעות ביום ואני ממש לא רוצה

שנחטוף את כל הקרינה הזו, חשבתי על פתרון אחד שהוא לנתק את הראוטר בזמן שלא

נשתמש בו מול הלפטופ אבל בכל זאת יכול לקרות מצב שיישבו גם על הלפטופ וגם על הנייח

בו זמנית וככה מי שיישב על הנייח יחטוף קרינה.

ברור לי שגם בראוטר עם אנטנה אחת תהיה קרינה אבל אני מניח שבהרבה פחות מ-3 אנטנות,

האם אני צודק? או שההבדל הוא לא כזה משמעותי?

לגבי מיקום הראוטר נגיד מחוץ לממ"ד זה כנראה בלתי אפשרי כי לקדוח בו זה סיפור ולהעביר דרך פתח הדלת

גם לא אפשרי כי אנחנו רוצים להיות מסוגלים לסגור את הדלת וגם אין פה פתחי אוורור להעביר דרכם למשל.

איזה פתרון אתם יכולים להציע לי?

אולי קיים ראוטר עם אנטנה אחת שהוא מספיק חזק בשבילי?

כמו אולי זה למשל: http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809

אני כבר ממש מיואש מכל הסיפור ואשמח אם תוכלו לעזור לי לסיים עם הסוגיה הזו סוף סוף.

תודה רבה מראש.

"And Justice For All..."

• תוכן חדש...