Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו רצית המלצה לדגם מסויים של ALPINE , עדיפות לדגם חדש , ועדיפות למוצר שיודע לתת צליל נקי במידים .

תודה לכל העוזרים.

פורסם

ומה שלום התקציב?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלומו בסדר , לא צריך להשתגע , ראיתי את ה-X100 שלהם מאוד יפה ומגניב אבל יש לי חשש שהאיכות לא בשמיים מבחינת הסאונד.(יותר מידי טריקים ותוספות לא קשורות לסאונד ,אז איפה שהוא חייב לבוא ה-DOWNSIDE).

פורסם

ה 9887 הוא מחליפו של ה 9855, שניהם דגמים מוצלחים עם איכות שמע משובחת + כל הפונקציות החיוניות (טיים קורקשן, אפשרות לבי-אמפ, 3 יציאות למגבר וכו').

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

X100 מכשיר טוב מבחינת נוחות לאיפוד!!!

המכשיר הזה נטול פונקציות של סאונד, מה שהוא יודע לעשות מעולה זה, לשלוט על האיפוד בצורה מושלמת ונוחה.

אבל כל שאר הפונקצות לא נמצאות אצלו.

עם אתה הולך על איכות סאונד, ולא כמות של שירים שנמצאים על גבי האיפוד אין לך מה להתקרב למכשיר הנ"ל.

אני אישית אומר תוסיף עוד משהו כמו 100$ ואתה מביא את ה9887 או לחילופין את ה9886 שהוא גם מכשיר מצויין יש לו את ההיתרון על ה9887 שיש לו יציאת USBמה שאין ב9887.

אבל מבחינת איכות סאונד ופונקציות של: 3WAY 24 BIT וTC אין מה להשוות ה9887 לא רואה את המכשירים הנחותים ממנו.

נ.ב אני שכחת לציין שיש למכשירים ה9887,9886 את היכולת להתכוונן ע"י האימפרינט שזהו כיוון ממוחשב.

(תעשה חיפוש פה בפורום ותראה למה אני מתכוון,דיברת עליו די הרבה.)

בהצלחה.

פורסם

אני קניתי 9887R שבוע שעבר. אחד המכשירים המשובחים עם ים פונקציות ופיצ'רים שאני באופן אישי עדיין לא הולך לנצל את חלקם בשלב זה אבל בעתיד מן הסתם כן. ההפרשים במחירים בינו לבין המכשירים הנחותים מצדיקים את רכישתו - בעיקר אם אתה קונה מארה"ב (כלומר לא מעניין אותך רדיו ישראלי או אחריות:-D)

פורסם

אחלה מצויין , אבל השאלה אם אני הולך על סאב וכרגע אני חושב שלא כי יש לי כבר אחד ברכב השני שלי ואני לא ממש חושב על להשתגע גם פה , רציתי מכשיר איכותי וכן הייתי רוצה לשמוע אותו (דרך אגב זה מה שאמרתי אז , עוד לפני שהיה לי סאב , מי צריך סאב , אחרי חודש קניתי אחד :-D). בכל זאת כן הייתי רוצה לשמוע ולא ממש מעניינת אותי אחריות , אם הוא חדש ,או משומש במחיר ממש טוב.

תודה לכולם ואשמח לעוד תגובות.

• תוכן חדש...