Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תמיד אפשר לעשות הזמנה מיוחדת (וידוע לי ממקורות קרובים) אך זמן ההמתנה הוא לכל הפחות שלושה חודשים.

אגב, קיימת גרסה ידנית לגולף TSI מנוע 1.4 עם 140 כ"ס, אך אל תטעה - זו לא גרסת ה-GT (עם 170 כ"ס).

מה שבטוח, לפני 4-5 חודשים לא היתה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

SHAY820 : נהגתי במשך חודש על B3 2000 ספורט אוטומטית, נכון שיש הרגשה שהרכב לא סוחב, אבל בפועל הרכב משאיר אבק לרוב הרכבים בקטגוריה זה עניין של הרגשה.. אני וחבר ביצענו דראג רייס קטן ,מזדה 3 מנוע 2000 אוטומט מול הסובארו , מזדה הפסידה בהפרש של רכב שלם..

לפי דעתי הרכב מצויין , הגיר האוטומתי שצריך לדעת להשתמש בו כדי להוציע ממנו את המקסימום....

בכללי הרכב גם נותן נוחות וגם יודע לתת ביצועים לא רעים בכלל, מומלץ בחום...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

SHAY820: לא נהגתי על דגם 2000 ידנית, אבל נהגתי על ה 1.5 ידנית וההבדל בין 1.5 אוטומט וידני הוא די מורגש ,לכן אני חושב שבדגם 2000 ידנית ההבדל יהי די מורגש גם(לטובה כמובן:-).), אבל צריך להביא בחשבון שהרכב הולך יותר בכיוון הנוחות ולא ספורטיביות , אם אתה מחפש הגה "עצבני" ומתלים קשיחים כדי להרגיש את כל מה שמתרחש מתחת לרכב , אז B3 היא לא בישבילך..

פורסם

לכל אחד יש את ההבנה שלו ל"מהנה לנהיגה".. מבחינתי הרכב כן מהנה לנהיגה מכיוון שהוא טוב לנהיגה רגוע(בידוד רעשים מצויין לרכב יפני ומיתלים מצויינים לצורך זה) וגם לנהיגה אם רגל כבדה(מערכת ה4X4 עושה עבודה מצויין במיוחד בפניות) אך הרכב בנוי כך שלא תרגיש את "החדות", הרי זה רכב משפחתי... בכל מקרה אתה תמיד יכול להחליף את המתלים ולשפר את המנוע בשלב מסויים...

פורסם

זה שהוא פחות מהנה לנהיגיה מפוקוס\3 למשל, לא אומר שהוא לא רכב טוב, ההפך, זה מעלה את ה"משפחתיות" שבו, כל משפחה כמעט תעדיף רכב שנעים לנהוג בו, ומרגיע אות גם 5אם נהג טיפשון חותך אותך ב3 ס"מ בכביש איילון ב5 בערב.

גרסאת ה2000 ידנית בהחלט גרסה שיכולה לענג אות מרוב הבחינות, ואלי אפילו לתת ביצועים טובים, אבל לא ממש מכונית ספורט.

אגב, אם אתה מתלבט גבי I30, זאת ממש לא מכונית כיפית לנהיגה, תהיה בטוח, היא נטולת כל "פאן" וכל מה שרוצים ממנה היא עושה, לא יותר מזה.

אם היה לי הכסף, הייתי הולך על זה, בהחלט.

אגב, עם הגרסא הידנית הוא גם דיי חסכוני, יותר חסכוני אם נשווה אפילו ל1.5 אוטומט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם מאזדה 3 זה רכב משפחתי , ושם אתה מרגיש את החדות באופן מצויין. בכול מקרה אחר שיחה ממושכת עם ההנהלה של סובראו הובהר לי שלא ניתן בשום מצב לבצע נסיעת מבחן על הדגם הידני,(בטענה שלא הרבה קונים את הגירסה הידנית) תודה רבה לכולם על העזרה

פורסם
זה שהוא פחות מהנה לנהיגיה מפוקוס\3 למשל, לא אומר שהוא לא רכב טוב, ההפך, זה מעלה את ה"משפחתיות" שבו, כל משפחה כמעט תעדיף רכב שנעים לנהוג בו, ומרגיע אות גם 5אם נהג טיפשון חותך אותך ב3 ס"מ בכביש איילון ב5 בערב.

גרסאת ה2000 ידנית בהחלט גרסה שיכולה לענג אות מרוב הבחינות, ואלי אפילו לתת ביצועים טובים, אבל לא ממש מכונית ספורט.

אגב, אם אתה מתלבט גבי I30, זאת ממש לא מכונית כיפית לנהיגה, תהיה בטוח, היא נטולת כל "פאן" וכל מה שרוצים ממנה היא עושה, לא יותר מזה.

אם היה לי הכסף, הייתי הולך על זה, בהחלט.

אגב, עם הגרסא הידנית הוא גם דיי חסכוני, יותר חסכוני אם נשווה אפילו ל1.5 אוטומט.

ופתאום גם הפכת למומחה לI30

יופי.

פורסם
ופתאום גם הפכת למומחה לI30

יופי.

למה יש לי תחושה שאתה נעלב ממשהו ?

שמתי לב, אני לא בטוח, אבל שמתי לב שאתה מגיב לאנשים \ על אנשים אחרת כשאתה שומע אותם אומרים משהו על היונדאית שלך, תגיד לי כואב לך משהו שאני אומר את דעתי ? המכונית המהוללת שלך לא שווה כלום אם נדבר על "פאן" בנהיגה, היא נטולת כל כיפיות בנהיגה וזהו זה (וכל זה לדעתי, אם מישהו חושב אחרת, יופי, זאת דעתי), מה אתה רוצה בדיוק ? מי אמר שנעשיתי מומחה ? כתבתי שורה וחצי ע הרכב שלך והפכת אותי לכביכול "מומחה" ? קשה לך ? אל תכנס לאשכול.

לא אמרתי שהסובארו גם כיפית לנהיגה, אב היא והפוקוס בהחלט מהנים בהרבה מהיונדאי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=127&ArtId=77 מישהו מכיר את האתר או את אמינות הבוחן?

אני לא ממש חושב שיש סיבה לא להאמין לו .. הוא ציין את החסרונות והיתרונות כמו כל אתר אחר :

התנהגות כביש מעולה, אחיזה מעולה +, הגה מתקשר אם כי מעט אנמי בכביש, ביצועים סבירים ולא יותר, בגאז' קטן, עיצוב שובה לב, פנים מעודכן למאה שלנו, נוחות ברמה אחת מעל לשאר המכוניות בקט'.

זהו.. ונראה שגם הוא הלך לכיוון הידני (שאגב עם הידני יורדות בממוצע 3 שניות במדד התאוצה ל100 בזינוק, וצריכת הדלק טובה בכ-2 ק"מ יותר לליטר.)

ותראה איזה תמונות הוא צים, פשוט נהדר, סוף סוף תמונות שמשקפות את היופי והיחדויות באוטו, תמונות שאפילו יפנאוטו\פוג'י לא עשו.

פורסם
למה יש לי תחושה שאתה נעלב ממשהו ?

שמתי לב, אני לא בטוח, אבל שמתי לב שאתה מגיב לאנשים \ על אנשים אחרת כשאתה שומע אותם אומרים משהו על היונדאית שלך, תגיד לי כואב לך משהו שאני אומר את דעתי ? המכונית המהוללת שלך לא שווה כלום אם נדבר על "פאן" בנהיגה, היא נטולת כל כיפיות בנהיגה וזהו זה (וכל זה לדעתי, אם מישהו חושב אחרת, יופי, זאת דעתי), מה אתה רוצה בדיוק ? מי אמר שנעשיתי מומחה ? כתבתי שורה וחצי ע הרכב שלך והפכת אותי לכביכול "מומחה" ? קשה לך ? אל תכנס לאשכול.

לא אמרתי שהסובארו גם כיפית לנהיגה, אב היא והפוקוס בהחלט מהנים בהרבה מהיונדאי.

ראשית כל עליי להזכירך שכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214379&page=2

פתחת ב"מלחמה" מיותרת לחלוטין, ללא שום סיבה הניראת לעין.

לא ברור לי איך היונדאי שלי אצלך תמיד בכותרת, אבל אם אתה חושק בו, אפשר להסתדר.

גם אם תרצה אותו אפילו לסיבוב, ניתן לעשות משהו בנידון.

אני אישית מודע גם להתקדמות העצומה של יונדאי עם הדגם הנ"ל, לעומת הדגמים הקודמים, וכן מודע גם לחסרונות של הרכב ויש כאלה - בדיוק כמו אצל כולם.

פאן בנהיגה, כהגדרתך הינו דבר שהולך ונעלם, כיום רכבים שעולים המון כסף לא מציעים את אותו "פאן" מה שהיה דבר אלמנטארי לפני 15 שנה, דבר שמן הסתם אתה לא מכיר, אפילו משמועות לא.

כן, כתבת שורה וחצי על רכבי, מבלי שנהגת בו, מבלי שראית אותו מקרוב, מבלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר.

יהיה מיותר להסביר לך, כשבעת רכישת רכב יש המון אלמנטים אשר נלקחים בחשבון, כולל גודל משפחה, צרכים אמיתיים וכו.

אלה דברים שמן הסתם אתה תתקשה להבין הן מבחינת יכולות, והן מבחינת תפיסת עולם.

כמו כן אני ממליץ לך בחום לשנות קצת את גישתך, ולא להתנפל על אחרים גם אם אתה משוכנע שיש לך סיבה אמיתים.

פורסם
ראשית כל עליי להזכירך שכאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=214379&page=2

פתחת ב"מלחמה" מיותרת לחלוטין, ללא שום סיבה הניראת לעין.

לא ברור לי איך היונדאי שלי אצלך תמיד בכותרת, אבל אם אתה חושק בו, אפשר להסתדר.

גם אם תרצה אותו אפילו לסיבוב, ניתן לעשות משהו בנידון.

אני אישית מודע גם להתקדמות העצומה של יונדאי עם הדגם הנ"ל, לעומת הדגמים הקודמים, וכן מודע גם לחסרונות של הרכב ויש כאלה - בדיוק כמו אצל כולם.

פאן בנהיגה, כהגדרתך הינו דבר שהולך ונעלם, כיום רכבים שעולים המון כסף לא מציעים את אותו "פאן" מה שהיה דבר אלמנטארי לפני 15 שנה, דבר שמן הסתם אתה לא מכיר, אפילו משמועות לא.

כן, כתבת שורה וחצי על רכבי, מבלי שנהגת בו, מבלי שראית אותו מקרוב, מבלי שיש לך מושג על מה אתה מדבר.

יהיה מיותר להסביר לך, כשבעת רכישת רכב יש המון אלמנטים אשר נלקחים בחשבון, כולל גודל משפחה, צרכים אמיתיים וכו.

אלה דברים שמן הסתם אתה תתקשה להבין הן מבחינת יכולות, והן מבחינת תפיסת עולם.

כמו כן אני ממליץ לך בחום לשנות קצת את גישתך, ולא להתנפל על אחרים גם אם אתה משוכנע שיש לך סיבה אמיתים.

אכן, יונדאי וקיה התקדמו ושינו את תפיסת עולמם בדגמים האחרונים ב180 מעלות.

ואתה צודק, הI30 זה ככל הנראה הרכב הטוב שלהם מאז הקמת החברה.

אבל דעה זה משהו, ועובדה זה משהו אחר.

דעתי על האוטו :

אוטו מעולה, נוח, איכותי אפילו מהסובארו בדיפון, בעל ביצועים סבירים בהחלט.

אבל מה, הוא המוני, עיצוב משעמם ביותר, אין בו שום דבר חדש \ מעניין, וכמו שכבר נאמר אין בו שום הנאה מנהיגה (וכן תתפלא שמהסובארו 2.0 נהניתי הרבה יותר מבI30 2.0 אוט' של השכן (שדרך אגב רק בה נהגתי, נסיעה של כ3 שעות), יותר נוחה והגה מתקשר יותר בהחלט, גיר ידני מוצלח יותר לדעתי ועיצוב הרבה יותר יפה ומיוחד (טוב או לרע, אני ממש אוהב אותו).

ובכל מקרה בהשוואה בין המכוניות בקט', תהיה בטוח שפוקוס 2.0 לוקחת בגדול כל אוטו

• תוכן חדש...