Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבלי לשמוע את תשובתו של פותח השרשור בנוגי לתקציב- אני יכול להסיק מתשובתו שאין ברצונו לרכוש רכב בצד הגבוה יותר של סקאלת המחירים אלא להישאר בסביבות ה150K.

איך הגענו לסידרה 1 STI,CTR אני לא ממש מבין...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מבלי לשמוע את תשובתו של פותח השרשור בנוגי לתקציב- אני יכול להסיק מתשובתו שאין ברצונו לרכוש רכב בצד הגבוה יותר של סקאלת המחירים אלא להישאר בסביבות ה150K.

איך הגענו לסידרה 1 STI,CTR אני לא ממש מבין...

עידן

STI - 330

CTR - 240

120I- 180

אנחנו יורדים לאט לאט :)

אז... 150?

מה עם Cupra?

פורסם
זריז?

לא נראה לי, סתם נותן תחושה של זריז (רעש + תזוזות מאומצות), בפועל האוטו עגלה.

האמת, צודק .. לגיסי היה "3" מהעבודה שלו עם 0 על השעון, ואחרי זה הוא התפטר ועבר לעבוד כסמנכ"ל במפעל רהיטים בעין חרוד - קיבל פורד פוקוס מהדור הקודם (2005/2006) עם 70 על השעון ואמר שהפוקוס יותר זריזה (בפועל הפוקוס על הדף חלשה מעט יותר).

מה שיוצר תחושת זריזות במאזדה הוא ההגה שלה והמתלים הקשיחים, היא משתוללת וכל הזמן מרגישים שצריך לעמוד בקצב של האוטו כדי לא להתקע באיזו פרה בצד הכביש.

אגב בדיוק מהסיבה ההפוכה הסובארו 1.5 מרגישה לא זריזה בעליל, היא רכה ונינוחה, ונכון שהגיר האוטומט פשוט עלוב, אך אם נכנסיך ל1.5 גיר ידני, הביצועים ישתפרו פלאים, ס"כ המנוע לא חלש כל כך, רק שאז צריך יהיה לשפר ולחזק את המתלים, וזה יפגע קצת בנוחות.. איזה באסה אה ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יום רביעי יש לי נסיעת מבחן על הסובארו ספורט (2000 סמק) נראה מה יהיה כבר, יש לי חששות שזה לא יהיה כל כך מוצלח.

פורסם

שלום לכולם לאחר בירור עם הסוכנות המרכזית של סובארו התברר לי שלא ניתן לעשות נסיעת מבחן על הדגם הידני!! האם מישהו מחברי הפורום נסע על גירסת 2000 סמק ידנית? מאוד חשוב לי לדעת האם ההבדל משמעותי תודה רבה שי(דגם סובארו B3 ספורט 2000 סמק)

פורסם

אם אין נסיעת מבחן - מבחינתי מדובר ב-Show Stopper

התרשמות של מישהו אחר לא רלוונטית לדעתי.

בדוק גם את ההונדה סיוויק סדאן - ידנית זולה מה-B3, ולדעתי אין מה להשוות - הסיוויק לוקחת למרות המנוע הקטן יותר והעובדה שההנעה היא קדמית בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם אין נסיעת מבחן - מבחינתי מדובר ב-Show Stopper

התרשמות של מישהו אחר לא רלוונטית לדעתי.

בדוק גם את ההונדה סיוויק סדאן - ידנית זולה מה-B3, ולדעתי אין מה להשוות - הסיוויק לוקחת למרות המנוע הקטן יותר והעובדה שההנעה היא קדמית בלבד.

לדעתי גם ההונדה סיויק סדאן ידנית לא ניתנת לנסיעת מבחן, כך שלמעשה גם היא לא יכולה להכנס לאופציות (עפ"י ההגדרות שלך).

אני חייב להסכים שרכב שהיבואן לא הביא לנסיעת מבחן, אסור לרכוש אותו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
שלום לכולם לאחר בירור עם הסוכנות המרכזית של סובארו התברר לי שלא ניתן לעשות נסיעת מבחן על הדגם הידני!! האם מישהו מחברי הפורום נסע על גירסת 2000 סמק ידנית? מאוד חשוב לי לדעת האם ההבדל משמעותי תודה רבה שי(דגם סובארו B3 ספורט 2000 סמק)

אל תסתנוור מהמילה "ספורט" שמתנוססת על ה-B3. הרכב לא באמת ספורטיבי, זו רק רמת גימור ואם תרצה - גימיק שיווקי (ספורט עלק).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא היה לי כח לקרוא כל מה שאנשים רשמו פה אבל אני יכול להגיד לך שלי יש סובארו B3 2000 ספורט ואני מרוצה ולא מרוצה מהאוטו,

יתרונות: נוח, מרווח ויפה מאד

חסרונות: אלוהים ישמור כמה דלק שהיא לוקחת גם בגלל המנוע גם בגלל שסובארו ידועים כזוללי דלק גם בגלל ה4*4 וגם בגלל בגיר האוטומט, ושאני אומר זוללת דלק אני רציני ולא מגזים היא אוכלת בכביש מהיר במהירות 100 בערך 1:10 בבדיקה שעשיתי גם עם הנתונים שהאוטו מציג באמצע נסיעה יש שעון כזה וגם בבדיקה של מילוי טנק.

חוץ מזה הבגאז קטן ואפשר להכניס רק סאב 10 אינצ וזהו לא יותר מזה וגם בגלל שבגלל הגיר האוטומטי האוטו לא זז וסוגר 190 בערך ולגבי פתיחות האוטו מרגיש כבד בגלל ה4*4 והגיר האוטומטי, אני חושב שהם עשו טעות רצינית עם הגיר הזה היום כל המכוניות יוצאות עם גיר 5 הילוכים אוטומט וגם יותר כמו בגולף 1.4 אולי אם זה היה ככה זה היה מרגיש שונה, בכל מקרה אחרי שקניתי את האוטו בתחילת שנה אני מחכה למאזדה 3 החדשה כי נראה לי שהיא הולכת להיות משהו משהו.

ועצה ממני אם אתה מחפש אותו ידני להנות איתו ולא ליסוע בשקט תיקנה כבר GTI או STI או אייבו החדשה.

פורסם

עכשיו אחרי שצברתי כח לקרוא מה שכולם רשמו פה תאמין לי שהם צודקים אל תקנה את הסובארו B3 בגיר אוטומט הגיר מעפןןןןןן ואני מאמין שלפני שיחליפו לאוטו צורה עוד 5 שנים כבר בשנתיים הקרובות ישימו להם גיר חדש, ואם אתה קונה אותה בכל זאת אז רק גיר ידני ואז אתה תרגיש את האוטו כי יש לו מנוע טוב, אני כל הזמן בוכה על הגיר המסריח הזה כי מרגישים שהאוטו יכול לתת הרבה הרבה יותר, מה גם שהגיר הזה לא ידידותי הוא אשכרה עושה מה שבא לו ואתה יכול להשתגע מזה, פתאום מוריד הילוך פתאום נתקע בהילון פתאום לוקח לו שעה להעביר הילוך קיצר צריך ללכת כמה אנשים ולפנות לסובארו שיעיפו את הגיר המסריח הזה שנישאר להם במחסנים מלפני 10 שנים.

פורסם

במחיר של STI אפשר לקנות 3 סובארו,במחיר של הEVO עוד ישאר עודף לדלק.

באמת איזה המלצה זאת,אני אומר אם אתה מחפש להינות קנה קייטרינגהם!

0-100 ב-2 שניות אחלה אוטו :p יש לו כמה חסרונות וחוסר נוחות מסויימים.

חוץ מזה שהבחור בכלל דיבר על הדגם הידני ולא אוטומטי,אגב קח בחשבון שמנוע 2 ליטר+מערכת 4X4= הרבה דלק וכנראה לא ממש הרבה תועלת.

לדעתי הסיויק תהיה עדיפה בכל פרמטר מהסובארו

פורסם

תשמע ראיתי שבתחילת הנושא אנשים דיברו איתו על הגיר האוטומט ולא שמתי לב שהוא הגיע להחלטה לקנות ידני וגם לא ראיתי שהוא נתן תקציב של עד 150 אלף כמו הסובארו ספורט אז סתם זרקתי לו כמה שמות של מכוניות שהוא יכול להנות מהם באמת אם זה מה שהוא מחפש אבל ברור שיש מכוניות ב150 אלף שגם איתם אפשר להנות.

פורסם

היום ביצעתי נסעית מבחן על ה B3 ספורט ,כל קשר בן הרכב לספורט או מקרי לחלוטין הרבכ פשוט לא זז.בעבודה אני נוהג על מאזדה 3 1.6 והיא הרבה יותר נמרצת מהסובארו התאכזבתי נורא!!!

• תוכן חדש...