Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וכן, אמרתי שעם גיר ידני ה2.0 עושה בערך 8 שניות ל100, בעוד שהאוטומט עושה 11-12 למאה.

איך הצלחתה להגיע ל 8 שניות??(ידני 0-100)

טעיתי, התבלבתי עם רכב אחר.

ידני עם 2.0 עושה 9.6, לא רע בסגמנט.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם זה קשור לויכוח אבל בקשר לצריכת דלק נסעתי עם ה-B3 שלי 1.5 גיר רגיל לאילת לפני חודש ולפי השעון וגם לפי הבדיקה שלי (בתדלוק) הרכב נסע 1:16 נסיעה על 100 עם מזגן .

בתוך העיר זה תלוי איך נוהגים עם רגל כבדה מאוד על הגז הגעתי ל-1:9.5 (בבדיקה של טנק שלם)

אחרי זה עשיתי בדיקה של טנק עם רגל עדינה על הגז והגעתי ל-1:11.5 ושוב זה רק בתוך העיר .

בקיצור די חסכונית עם האימפרזה הקודמת הגעתי לפעמים ל-1:8.

יצאתי עמבה

פורסם

אם אתה מחפש מהנה, עזוב את הקטגוריה הזו. אתה נוהג במאזדה 3, הרבה יותר מהנה מזה לא יהיה מבין הקומפקטיות (כן, חיבבתי את אלו שהיו לי, שתיים במספר).

ב169K יש לך את הקליאו ספורט. אמנם זו תוספת של 28K על הסובארו, אבל ההשוואה ביניהן מופרכת לחלוטין. החלק הנחמד באותה קליאו הוא שמבחינת מרחב פנים היא מוצלחת (בסיס גלגלים 2.59 - גדול יותר ב8 ס"מ מגולף דור קודם, וכמעט כמו הנוכחית; 3 ס"מ פחות מהסובארו), ולא תיפול מהסובארו; מבחינת אבזור היא בוודאי עדיפה; מבחינת צריכת דלק - הייתי מהמר שהיא החסכונית יותר (קלה, אין הנעה כפולה); ומבחינת כיף...

קח הלוואה אם צריך. אחרי שתהיה לך מכונית ספורט אמיתית, תעדיף כדור בראש על פני חזרה לפרדות ה1.6 אוטומט.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם אתה מחפש מהנה, עזוב את הקטגוריה הזו. אתה נוהג במאזדה 3, הרבה יותר מהנה מזה לא יהיה מבין הקומפקטיות (כן, חיבבתי את אלו שהיו לי, שתיים במספר).

ב169K יש לך את הקליאו ספורט. אמנם זו תוספת של 28K על הסובארו, אבל ההשוואה ביניהן מופרכת לחלוטין. החלק הנחמד באותה קליאו הוא שמבחינת מרחב פנים היא מוצלחת (בסיס גלגלים 2.59 - גדול יותר ב8 ס"מ מגולף דור קודם, וכמעט כמו הנוכחית; 3 ס"מ פחות מהסובארו), ולא תיפול מהסובארו; מבחינת אבזור היא בוודאי עדיפה; מבחינת צריכת דלק - הייתי מהמר שהיא החסכונית יותר (קלה, אין הנעה כפולה); ומבחינת כיף...

קח הלוואה אם צריך. אחרי שתהיה לך מכונית ספורט אמיתית, תעדיף כדור בראש על פני חזרה לפרדות ה1.6 אוטומט.

יש אפילו איביזה קופרה בפחות כסף.

הרנו כמובן ליגה אחרת, אבל שוב 30-40k זה המון כסף בהתחשב בעובדה ששתי המוזכרות מעלה (I30 B3 מנועי 2 ליטר ידניות) עולות באיזור ה130000 ש"ח, או מעט יותר.

בעיה נוספת כמובן יש לאדם עם משפחה, כמונית היות ו3 דלתות זה לא דבר פשוט.

אין פשוט מבחר לידניות בסכום הזה, הודות ליבואנים הנהדרים בארץ.

פורסם

לקליאו יש כמה יתרונות שבאים לידי ביטוי דווקא כרכב משפחתי - היא מרווחת יותר ובטוחה יותר. אם זה שווה לבחור או לא, אני כבר לא יודע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee אין בליבי ספק שהקליאו יותר טובה מבחינה ספורטיבית,אבל 140.000 זה הסכום שיש אחרי הלוואה !! לגבי הקופרה ... רכב מהיר אפילו יותר מהקליאו ,רק שקפיצים זה לא הצד החזק שלה.(הרגשה של סקטבורד) הסובארו הדגם הידני "ספורט" אולי לא כל כך ספורטיבי,אבל נותן מענה לקשת רחבה של צרכים. (דרך אגב הדגם עם הגיר האוטמט פשוט גרוע)

פורסם
roee אין בליבי ספק שהקליאו יותר טובה מבחינה ספורטיבית,אבל 140.000 זה הסכום שיש אחרי הלוואה !! לגבי הקופרה ... רכב מהיר אפילו יותר מהקליאו ,רק שקפיצים זה לא הצד החזק שלה.(הרגשה של סקטבורד) הסובארו הדגם הידני "ספורט" אולי לא כל כך ספורטיבי,אבל נותן מענה לקשת רחבה של צרכים. (דרך אגב הדגם עם הגיר האוטמט פשוט גרוע)

יש לנו הסכמה אחת ברורה: כמעט לא קיים מבחר של רכבים באמת טובים עם גיר ידני באיזור 130-140 אלף ש"ח.

חבל, כי מדובר בהמון כסף.

להוציא בארץ 170000 ש"ח ויותר על רכב זה פשוט טירוף.

פורסם
שלא נדבר על ביטוחים וירידת ערך של מוכנית ספורט טהורה

חלק מן החברות הביטוח אפילו אינן מוכנות לבטח רכבים מן הסוג הזה...

פורסם

Additionally the WRX and 2.0R Sport include Vehicle Dynamics Control* which supports stable driving in extreme situations ,מישהו יודע למה זה בדיוק תורם??

פורסם

בעוד כחודש תגיע סובארו B3 סדאן (אוגוסט, ע"פ כתבה בוואלה של היום).

בסדאן יש כ-430 ליטרים בבגאז', ככה שבעית הבגאז' נפתרה.

(130 ליטר יותר).

מרווח בתא הנוסעים סביר בהחלט, ולכן גם זה לא משהו שיפסול את הרכב.

נשאר רק החלק הטכני של הרכב, שס"כ לא נורא, ביצועים סבירים בהחלט, ורכב מהנה לנהיגה, בגלל הביצועים הסבירים והשילוב עם מערכת 4X4. (ייחודי לרכב הזה בקט' ע"פ כמה שאני יודע..)

מי שלא אוהב את העיצוב המשוגע של הפנסים האחוריים בהאצ'בק, הסגנון של הפנסים האחוריים בסדאן אמור להיות לו יותר הגיוני, אחרי הכל, הם מזכירים אפילו יונדאי גטס.

אם אתה יכול לחכות עד אוגוסט, אני ימליץ לך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לכול מי שחשב שהידנית צורכת פחות דלק מהאוטומטית במבחן הבא טוענים הפוך! http://www.caradvice.com.au/8887/2008-subaru-impreza-review/5/ ubaru’s four-speed auto is a little outdated now with the competition having moved up to five-gears (the manual variant is our pick, as always), nonetheless the gearbox now utilises SPORTSHIFT (takes into account cornering, braking and acceleration rate in making gear selection) and uses less fuel (8.8L/100km) than the five-speed manual (8.9L/100km).

פורסם

האם נכון שדגמים של 2009 מגיעים כבר בספטמבר 2008 (אפילו שזה נשמע מצחיק)

או רק בינואר 2009 אפשר יהיה לקנות את השנתון הזה?

• תוכן חדש...