Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר SAMSUNG ?

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת להגן על הכרטיס האלקטרוני של הבקרה

(מקרר עם צג דיגיטלי) , כדאי לחבר את המקרר לשקע הגנה נגד קפיצות מתח , ברקים והפסקות חשמל - בדיוק אותו שקע שמחברים אליו את הטלויזיות פלזמה/LCD כיום וזה מה שעשיתי.

אפשר לקבל פרטים נוספים (מחיר, היכן משיגים, האם יש כזה שמתאים לשקעי 'גביס') על השקע?

פורסם

בשביל איזה מכשיר אתה צריך את זה ?

כי יש שקע ייעודי בעומסים שונים עבור מכשירים שונים.

למשל : עבור מקרר דיגיטלי לוקחים שקע הגנה עם השהייה של 3 דקות אחרי הפסקת חשמל, כדי שהמקרר לא יאכל ספייקים

ובטלויזיות LCD לא צריך השהייה.

אני קניתי שלישייה כזאת ב129 שקל בACE :

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDEFEE0D18

ולמקרר צריך שקע הגנה קצת שונה עם השהייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

למקרר אני ממליץ מכשיר הגנה מסוג SUPCO PIP 230

צריך להזהר עם מכשירי ההגנה האלה, רובם זבל מוחלט, רק אחדים באמת עובדים. ויש רק מכשיר אחד ויחיד המואשר ע''י חברת החשמל, אותו מציעים רוב הטכנאים שבאים להתקין את המכשיר הביתי שרכשתם בפעם הראשונה. לא זוכר כרגע את שמו, הוא יושב לי על מכונת הכביסה BOSCH עם צג דיגיטלי.... עלות שלו בסביבות 230 ש''ח.

אם מישהו צריך את השם שלו אני יכול לבדוק.

לכל מכשיר חשמלי יש את המכשיר ההגנה היחודי. אני רכשתי רק למקרר הקיים ולמכונת הכביסה. בגדול מומלץ שעל כל המכשירים היקרים בבית יהיה מפסק הגנה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

שלום לכם.

בקשר למקררי סמסונג:

האיכות עולה על המחיר, אין ספק בכך, המקררים מעולים שקטים וחסכוניים.

אותו ה-RT58 שהוזכר פה אכן מכשיר בסיסי נקי ויפה ומאוד חסכוני בחשמל, רק שמכירו זול ב-700 שקלים ממה שצויין.

כל מקררי סמסונג מעל הדגם הנ"ל בנויים כבר בצורה מתקדמת יותר, החל מההפוך לעיליון הגדול וה-SBS, על מנת לחסוך בחשמל יש מנוע אחד ושני מאיידים נפרדים במקום מאייד בודד ביתר המכשירים, לכן המקרר לא תלוי בפריזר ואין מעברי אויר בין התאים וכל מאייד עובד בנפרד על החלק שלו במקום שאחד יתחיל מהפריזר וימשיך לקירור ובכך יצרוח הרבה חשמל(יחסית) כמו יתר המקררים, לכן סמסונג חסכוניים בחשמל.

ג.נאות: אני עובד באחת מרשתות החשמל הגדולות ואין לי פרמייה ישירה מסמסונג, רק המלצה כנה למוצרים שלהם.

אופנוען

פורסם

לא דיברנו על מחירים מדוייקים, אבל אם אתה רוצה שאני אהיה ספציפי, אין לי בעיה לחשוף :

rt58 עם תצוגה דיגיטלית עלה לי 4290 ש"ח (גימור טיטניום)

rt58 ללא תצוגה עם בקרה אנלוגית עולה 3990 ש"ח.

שילמתי עוד קצת בשביל גימיק... אבל לא יודע - זה מצא חן בעיניי.

במיוחד נושא לחצן ה SUPER FREEZE שמאפשר לתת מכת הקפאה לאחר שאתה חוזר מהקניות והגלידה כבר הגיעה למצב מים.

אם אתה עובד בחנות חשמל, בוא תעשה עליי עמלה וגם תעשה לי מחיר - אני מחפש מכונת כביסה + תנור משולב כיריים :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בסופו של דבר קניתי AMANA AB2225PEX מקפיא תחתון ב-6800 ש''ח + הובלה והחלפת פתיחת דלת.

תודה לכולם על העזרה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...