Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרר SAMSUNG ?

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה באמינות והכי חשוב בשרות של מקררי SAMSUNG בארץ?

אני רוצה לרכוש אחד עם מקפיא תחתון, רק מתלבת בקשר לשרות שלהם.... הסתכלתי בכיוון של FISHER & PAYKEL אבל הבנתי שהשרות שלהם בעייתי.

אשמח לתגובות.

10246702b.gif

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לי בבית יש אמנה שנולד , כן כן , מתי שאני נולדתי בשנת 82....:roll:

מאז עברו עליו חיים לא פשוטים הכוללים הפלגה בת כמה שבועות + כמה מעברי דירה ותנחש מה - 0 (אפס) תקלות.

אז נכון שאת האיכות של פעם קשה למצוא היום , אבל בכל זאת.

תעשה את החושבים ואל תשכח....... שזול מתחיל ב ז'. :wink:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

חבר שלי קנה אמנה לפני שנה וחצי, מקפיא תחתון ושתי דלתות עליונות. המנוע נשרף לאחר שנה וחודש... זה גורם לחשוב האם להשקיע יותר ולקבל את אותו הדרק..

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

קח בחשבון שאמנה=אמפא

אמפא ושירות זה כבר לא כל כך הולך ביחד.

לאבא שלי יש מקרר אמנה 700 ליטר 2 דלתות מקפיא תחתון,אחרי פחות משנה הלך מדחס,הוחלף באחריות,לאחר מכן הוחלף עוד פעם,היו רעשים מוזרים בכיבוי והדלקה של המדחס לאחר התיקון,לא היו מוכנים לתקן שוב,לאחר טלפונים רבים וריבים הגיע טכנאי ולא מצא את הבעיה.

לאחר כמה חודשים התברר שיש נזילה של מים מתחת למקרר,הגיע טכנאי לא מצא את הבעיה,שוב טלפונים וריבים,הגיע שוב פעם טכנאי,פתח את המקרר התברר שינה בעיה בהלחמות של הצינורות גז,תיקן מילא גז,כרגע המקרר עובד ללא רעשים,וגם מקרר.

עזבו שכשהלך המדחס,התקלקל כל האוכל שהיה במקפיא,והיה לא מעט בשר ודברים אחרים.

שימו לב שמדובר במקרר חדש לגמרי,שכרגע בן פחות מ-3 שנים.

פורסם
חבר שלי קנה אמנה לפני שנה וחצי, מקפיא תחתון ושתי דלתות עליונות. המנוע נשרף לאחר שנה וחודש... זה גורם לחשוב האם להשקיע יותר ולקבל את אותו הדרק..

מדוע אתה חושב שמקררי סאמסונג הם דרק?

אני חושב שהמקררים שלהם מוצלחים ומתאימים למזג האויר שלנו.

מה שהיה ב 82 - תשכחו מזה, אין יותר מוצרים שמחזיקים 25 שנים (אסטרטגיה שיווקית חדשה).

במשפחתי יש שני מקררים של סאמסונג, לא עם מקפיא תחתון,

שניהם עובדים מצויין, שקטים.

הדבר היחיד - נרכשו דגמים ללא צג דיגיטאלי (במכוון) בגלל הדיווחים על האמינות שלו.

גם אני חיפשתי סאמסונג לפני חצי שנה.

בסוף קניתי אמקור (כחול- לבן, 10 שנות אחריות על המדחס, התאמה למידות הנישה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני חודש קניתי סמסונג RT58 טיטניום עם בקרה דיגיטלית, ובינתיים אני מרוצה.

לדעתי מבין המקררים הזולים יחסית (זולים יחסית = סביבות 5K) , מדובר במוצר הטוב ביותר - תוצרת קוריאה ולא טורקיה/סין/אינדונזיה וכו'...

רואים את זה באיכות ההרכבה.

קח בחשבון שהשירות של סמסונג הוא ע"י מעבדות שירות מקומיות בכל אזור, שלא ממש משתייכות לסמסונג.

השירות למקרר שלי למשל, ניתן ע"י "גלאור", בדרום ע"י "רטפון" וכו'....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היום מוצרי החשמל הם לא המוצרים של פעם,כבר לא מצתא אמקור ירוק שעדיין עובד משנות ה80 המוקדמות וגם לא טלויזיות מטץ של פעם שעדיין עובדות,היום אורך החיים של מוצרי חשמל קטן משמעותית וכניסת האלקטרוניקה גם למוצרים כמו מקרר לא בדיוק מאריך את אורך החיים שלהם ומפחית תקלות.

לפני חצי שנה כשעברתי לדירה החדשה שלי,רכשתי מקרר סמסונג עם בקרה דיגיטלית 650 ליטר,עלה בסביבות 6000ש"ח ,לא יצא לי להתנסות עם השרות שלהם כי לא היו לי תקלות עד כה. ביינתיים עובד מצויין,גם המקרר וגם המקפיא.יתרון נוסף שהיה לו על מקררים אחרים זה הטקסטורה של הציפוי החיצוני שלו שהשתלב באופן מושלם בבית.

פורסם
למה לא ללכת ישר על המקורי עם הפריזר התחתון ? - אמנה.

יש שני סוגי אמנה.

אל שמיוצרים בארה"ב ומקררי "מדבקה" שמיוצרים במזרח ומדביקים עליהם פה את הלוגו של אמנה.

זה למה.

סאמסונג היא יצרנית מקררים בכירה בתחום. יש לי מקרר שלהם כבר 3 שנים. לא יודע איך השירות, לא נזקקתי לו. המקרר מצויין.

נ.ב. לארץ הייצור של המקרר אין בד"כ משמעות, כל זמן שלא מדובר במוצר מדבקה.

בסוף קניתי אמקור (כחול- לבן, 10 שנות אחריות על המדחס, התאמה למידות הנישה).

מה בדיוק "כחול-לבן" באמקור חוצמי המדבקה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש דגם אחד של אמקור שמיוצר בארץ - 10 שנים אחריות. נראה כאילו הגיע ישר משנות ה80 העליזות.

שאר הדגמים מיוצרים בטורקיה.

בנוגע לסמסונג : המליץ לי הטכנאי שהגיע לתת לי הדרכה על המקרר - על מנת להגן על הכרטיס האלקטרוני של הבקרה

(מקרר עם צג דיגיטלי) , כדאי לחבר את המקרר לשקע הגנה נגד קפיצות מתח , ברקים והפסקות חשמל - בדיוק אותו שקע שמחברים אליו את הטלויזיות פלזמה/LCD כיום וזה מה שעשיתי.

לדעתי איכות ההרכבה של סמסונג ושארפ נראית הכי טובה כיום. כל השאר נראים כמו מותגי מדבקה , ויש לא מעט מקרים בהם אותו מקרר זהה לחלוטין נמכר בטווח מחירים ששונים אחד מהשני ב1000 שקלים ויותר , לפי המדבקה שמודבקת עליו.

(אלקטרה, נורמנדה וכו'.... הכל אותו דבר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היתרונות הגדולים של מקררי סמסונג הוא בהתאמה המצויינת שלהם לאקלים הישראלי, שדומה עד כדי זהות לאקלים בארץ, והחיסכון היחסי בצריכת אנרגייה (החשמל בדרום קוריאה הוא מהיקרים בעולם).

לי יש מקרר סמסונג בעל תא הקפאה תחתון כבר 4 שנים, מרוצה ממנו מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
היום מוצרי החשמל הם לא המוצרים של פעם,כבר לא מצתא אמקור ירוק שעדיין עובד משנות ה80 המוקדמות וגם לא טלויזיות מטץ של פעם שעדיין עובדות,היום אורך החיים של מוצרי חשמל קטן משמעותית וכניסת האלקטרוניקה גם למוצרים כמו מקרר לא בדיוק מאריך את אורך החיים שלהם ומפחית תקלות.

לפני חצי שנה כשעברתי לדירה החדשה שלי,רכשתי מקרר סמסונג עם בקרה דיגיטלית 650 ליטר,עלה בסביבות 6000ש"ח ,לא יצא לי להתנסות עם השרות שלהם כי לא היו לי תקלות עד כה. ביינתיים עובד מצויין,גם המקרר וגם המקפיא.יתרון נוסף שהיה לו על מקררים אחרים זה הטקסטורה של הציפוי החיצוני שלו שהשתלב באופן מושלם בבית.

מחזק את דברי michaelbe6 :mm_yeah:

אין מה לעשות, כניסת האלקטרוניקה למוצרי החשמל וכמויות היצור האדירות (והמחירים שכל הזמן רק יורדים) מורידים מאורך החיים של המוצרים, לטוב ולרע.

לצערנו הרב כיום עדיין אפשר למצוא מקררי אמקור משנות ה 80 שעדיין עובדים ולא רוצים למות. אצל אמא שלי יש אחד כזה בן 25 והוא פשוט לא רוצה למות ולמעט החלפת של מפוח פנימי וגוף חימום (זה שמפשיר קרח מהמאדה כל X שעות) לאורך התקופה שהוא אצלנו, הוא מסרב בתוקף למות.

אצלי בבית שוכן אמקור מדבקה בן 4 (כן כן, אותו אחד שמיוצר בתורקיה ע"י VESTEL) ועובד נהדר (טפו טפו טפו טאצ' ווד)... אפילו שרד מעבר דירה והוא לא קרוב אפילו להתחיל להתפרק. במחיר שלו (לפני 4 שנים) לא היה שום מקרר שהציע את אותו הנפח, מולטי-אייר פלוו, תאורה בשני התאים ומעבה תחתון עם מאוורר (קרי: גב שטוח) . אם יעבוד עוד 4-6 שנים אז מבחינת הוא עשה את שלו ויכול לפנות את מקומו למקרר חדש אחר :p

ולא לשכוח; בדברים האלו צריך גם מזל. האלקטרוניקה משגעת אותנו על שטויות. מה היה רע במכונות כביסה\מדיחי כלים\מקררים וכד' שעבדו על טיימרים מסובכים שלעולם כמעט לא מתקלקלים ? לא היה רע, פשוט נהינו מפונקים ואנחנו משלמים על זה יופי :-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אייל[/color];1733441]יש דגם אחד של אמקור שמיוצר בארץ - 10 שנים אחריות. נראה כאילו הגיע ישר משנות ה80 העליזות.

שאר הדגמים מיוצרים בטורקיה.

היום רק מקררים משרדיים (קטנים) מיוצרים במפעל בתורכיה.

מקררים בנפחים של 500 ליטרים מיוצרים בעפולה.

העיצוב לא פחות מודרני מחברות אחרות (לדעתי), איכות הרכבה ברמה טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...