Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון: מ-F1 ל-INDY500 וללה מאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך למירוץ הלה מאן, ורצונו של ז'אק ווילינייב להיות הנהג השני בהיסטוריה שמשלים את הטריפל - אלוף אינדי 500, אלוף פורמולה 1, אלוף לה מאן - האם (פרט לווילינייב כמובן שאני מאמין שיכול לעשות זאת) בעידן הנוכחי יכול להיות מצב שכזה?

אלופי פורמולה 1 שעדיין יכולים לעשות זאת, תיאורטית בכל מקרה, הם: שומאכר, האקינן, אלונסו ורייקונן

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

הנושא הועלה בעבר בפני מיכאל שומאכר, לפחות בכל הנוגע לאינדי 500 והוא אמר שזה לא מעניין אותו והוא לא מוכן להתסכן במרוץ כל כך לא בטוח מבחינת הנהגים . נלסון פיקה, אלוף עולם בפורמולה-1 שעבר לאינדי התרסק ושבר רגליים לפני מספר שנים המקצי הדרוג לאינדי .

האקינן ? אולי בעבר , כאשר עזב את הפורמולה-1 אבל עכשיו לאחר שעזב את ה-DTM , אולי ינסה הרפתקה בלה-מאו. לגבי האינדי , אבוד , מאוחר מדי .

אלונסו ורייקונן - עד כמה שאני יודע יש סעיפים בחוזים הנוכחיים של נהגי הפורמולה-1 שמונעים מהם להתחרות במרוצים אחרים מלבד פורמולה-1 .

אגב- סבסטיאן לואב עשה זאת והתחרה בלה-מאן לפני שנתיים או שלוש, לא זוכר כרגע. במדי קבוצת פסקארלו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קשה להתחיל ולפרט לגבי כל פרט ופרט בהבדלים שבין הפורמולה-1 לאינדי.

אבל הבעיה העיקרית נעוצה במסלולים האובאליים שאינדי וקירות הבטון . במסלולים אלו מגיעים למהירויות גבוהות מאד ולכן כל תאונה של מכונית לתוך הקיר היא בעלת "בום" רציני והנזק עצום למכונית ולעתים גם לנהג .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לואב אכן ניסה מזלו בלה מאן ואם זכרוני אינו בוגד בי לפאסקרלו היה מנוע פיג'ו. הסיפור הפיקנטי היה שמייד לאחר מירוץ ראלי במסגרת ה-WRC הוא עלה על מטוס, עם החליפה, וטס ישר לאימונים שלפני המירוץ. השנה זה לא היה עובד כי הלה מאן התקיים באותו סוף שבוע של ראלי טורקיה. קולין מקריי ניסה גם הוא מזלו בלה-מאן (וגם בדקאר).

מעבר בין הסדרות האמריקניות ל-F1, לא עשה חסד עם "האמריקנים". אלכס זאנרדי לא הצליח במדי וויליאמס, כריסטיאנו דה-מאטה לא הצליח בטויוטה (ובאופן די מחריד, שניהם היו מעורבים בתאונות קשות אחרי שחזרו לארה"ב). ווילנייב ומונטויה (שני אלופי אינדי), הצליחו יותר כשהראשון לקח אליפות (וכרגע היחיד שיכול לקחת את הטריפל) והשני עשה בעיקר צרות.

ואם כבר הזכרנו את מקריי, אלוף WRC נוסף שמחפש ריגושים במקומות אחרים הוא קרלוס סיינז. ב-2007 הוא כמעט וניצח את הדקאר, השנה הוא ניצח את ראלי הונגריה-רומניה (חלופה "זולה" לדקאר שבוטל), ולפני כחודש הוא השתתף במירוץ 24 השעות של נורבורגרינג.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...