Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר קטנות- יש אופציות עדיפות מאשר הספוויט.

למשל 207, אם כי יותר יקר.

אני לא חושב שמלבד בקרת הESP שאין בסוויפט, יש לפיג'ו איזשהו יתרון נוסף.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אתה לא חושב...

בוא נציין, ה207 עדיפה כמעט בכל הפרמטרים האפשריים.

חבל שהיא קצת יקרה.

פורסם

לאימי יש סוויפט חדשה.

היתרון של ה- 207 אינו רק במערכת ESP, אלא באיכות חומרים וגימור יוקרתי יותר, נוחות נסיעה טובה יותר (הסוויפט קופצנית ושובבה- לטובה ולרעה).

יתורונת הסוויפט: זריזה ונמרצת יותר,מהנה יותר לנהיגה, גיר אוטומטי עדיף (לשונאי ה- AL4), אבזור,עלויות אחזקה זולות יותר, היא צפויה להיות סחירה יותר ובעלת שמירת ערך טובה יותר וכמובן מחיר.

עניין המראה הינו סובייקטיבי.

הבחירה שלי- הסוויפט

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
לאימי יש סוויפט חדשה.

היתרון של ה- 207 אינו רק במערכת ESP, אלא באיכות חומרים וגימור יוקרתי יותר, נוחות נסיעה טובה יותר (הסוויפט קופצנית ושובבה- לטובה ולרעה).

יתורונת הסוויפט: זריזה ונמרצת יותר,מהנה יותר לנהיגה, גיר אוטומטי עדיף (לשונאי ה- AL4), אבזור,עלויות אחזקה זולות יותר, היא צפויה להיות סחירה יותר ובעלת שמירת ערך טובה יותר וכמובן מחיר.

עניין המראה הינו סובייקטיבי.

הבחירה שלי- הסוויפט

אגב, מעניין לגבי הAL4 קיימות שתי דעות בלבד:

הראשונה קוטלת אותו עד הסוף

השניה לעומת זאת נשבעה שמדובר בגיר מצויין

כנראה האמת נמצאת באמצע.

אני עדיין חושב שה207 רכב איכותי וטוב יותר מאשר הסוזוקי, אם כי לא בפער היכול להצדיק הפרש של לפחות 7000 ש"ח.

(בגירסה מאובזרת יותר גם 20K )

פורסם
אגב, מעניין לגבי הAL4 קיימות שתי דעות בלבד:

הראשונה קוטלת אותו עד הסוף

השניה לעומת זאת נשבעה שמדובר בגיר מצויין

כנראה האמת נמצאת באמצע.

אני עדיין חושב שה207 רכב איכותי וטוב יותר מאשר הסוזוקי, אם כי לא בפער היכול להצדיק הפרש של לפחות 7000 ש"ח.

(בגירסה מאובזרת יותר גם 20K )

בהחלט לא, בסוזוקי ישנה גם הנחה מסויימת אשר מגדילה את הפער מפיג'ו כאשר גם ככה ההפרש ביניהן לא מוצדק.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
בהחלט לא, בסוזוקי ישנה גם הנחה מסויימת אשר מגדילה את הפער מפיג'ו כאשר גם ככה ההפרש ביניהן לא מוצדק.

אכן כך, סוויפט חדשה מדגם GLX המפואר עולה כ- 99 אלף ש"ח לאחר הנחה.

207 חדשה ברמת הגימור הפשוטה עולה כ- 111 ש"ח.

לדעתי הפרש של 12 אלף ש"ח אינו מוצדק.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

רק רציתי להגיד ש-esp זה יתרון משמעותי ברכב ויותר חברות מכניסות ברכביהן את השימוש ב-esp אחרי רנו.

פורסם
רק רציתי להגיד ש-esp זה יתרון משמעותי ברכב ויותר חברות מכניסות ברכביהן את השימוש ב-esp אחרי רנו.

צודק, אך זה הרכב הקיים ואין לו ESP והשקעה של 12 אלף שקל זה מוגזם.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

מה עם מזדה 2 האם יכולה לבוא בחשבון?

מדבור בעסקת חבילה מצויינת הפרש בינה לבין הסוויפט דיי קטן במחיר,לאומת זאת אתה מקבל אותו עם 5 כוכבי בטיחות עם ESP ו 6 כריות אויר,וצעצועים נחמדים אחרים

היום הייתי עם אבא שלי בנסיעת מבחן על הפאביה 1.6 אוטומטית,התרשמתי לטובה מהרכב,הדבר היחיד שהפריע לי מאוד זה רעש של משאית בתחילת הנסיעה,רעש המנוע מחריש אוזניים גם כשהחלונות סגורים והתחושה מאוד לא נעימה,לאומת זה במזדה 2 הסיפור שונה לחלוטין,רכב שקט מאוד,נמרץ ולטעמי גם נוח מאוד.

פורסם
מה עם מזדה 2 האם יכולה לבוא בחשבון?

מדבור בעסקת חבילה מצויינת הפרש בינה לבין הסוויפט דיי קטן במחיר,לאומת זאת אתה מקבל אותו עם 5 כוכבי בטיחות עם ESP ו 6 כריות אויר,וצעצועים נחמדים אחרים

היום הייתי עם אבא שלי בנסיעת מבחן על הפאביה 1.6 אוטומטית,התרשמתי לטובה מהרכב,הדבר היחיד שהפריע לי מאוד זה רעש של משאית בתחילת הנסיעה,רעש המנוע מחריש אוזניים גם כשהחלונות סגורים והתחושה מאוד לא נעימה,לאומת זה במזדה 2 הסיפור שונה לחלוטין,רכב שקט מאוד,נמרץ ולטעמי גם נוח מאוד.

בדיוק אותו דבר אצלי, נסעתי בה והתרשמתי: מראה יפה, מושבים ספורטיביים תומכים ונוחים, האוטו סוחב טוב אך הפאנל הקדמי היה כמו משנות ה80 ובנוסף רעש המנוע עם כל לחיצה קטנה בגז או האצה מהירה היה חזק ומחריש אוזניים.

אם לא כך, לא היה לי ספק בכלל.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
בדיוק אותו דבר אצלי, נסעתי בה והתרשמתי: מראה יפה, מושבים ספורטיביים תומכים ונוחים, האוטו סוחב טוב אך הפאנל הקדמי היה כמו משנות ה80 ובנוסף רעש המנוע עם כל לחיצה קטנה בגז או האצה מהירה היה חזק ומחריש אוזניים.

אם לא כך, לא היה לי ספק בכלל.

מסכים לחלוטין לגבי הפנאל הקדמי ואיכות החומרים בכלל במזדה 2.

זו היתה אחת הסיבות להעדפת הסוויפט על פני המזדה 2.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
מסכים לחלוטין לגבי הפנאל הקדמי ואיכות החומרים בכלל במזדה 2.

זו היתה אחת הסיבות להעדפת הסוויפט על פני המזדה 2.

עידן

דיברתי על הפאביה :)

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

הדבר היחידי שנראה מאכזב בפביה זה הבקרה של המזגן (הרגיל, לא הדיגיטלי).

ואני חייב לציין שהגרסה האוט' רועשת יותר מהגרסה הידנית - הזוי לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בכל מקרה אני כרגע בהתלבטות בשביל אבא שלי,לאחר שראינו מספר מכוניות הנושא הצטמצם ל מזדה2 או פוקוס דגם TREND.

ברור שהמכוניות שונות,אבל בסופו של דבר הם לא ממש צריכים אוטו גדול בשביל לנסוע לסופר פעם בשבוע,רוב הנסיעות עירוניות,נראה לי שבסוף זה יהיה מזדה 2.

לאחר נסיעת מבחן בפאביה ובI30 נראה שאף אחת מהן לא מספקת את מה שהוא מחפש.

אני מאוד התרשמתי מהמזדה 2,למרות שאיכות הפלאסטיק קצת ירודה בדש,עדיין הרכב מספק כחבילה לדעתי את החבילה הכדאית ביותר,ובגלל שפאביה ידנית לא באה בחשבון ובסוויפט אין בקרת יציבות נשארת רק המזדה על הפרק.

הצעה שלי תזמים נסיעת מבחן על המזדה ועל הסוויפט באותו היום,תיסע על שניהן ותחליט לך,שוב אני לא מוכן להתפשר על בקרת יציבות בעיקר שאמא שלי הולכת לנהוג על הרכב.

• תוכן חדש...