Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות לגבי קניית רכב חדש או משומש.

מבחינת המשומש עומדת על הפרק קניית אימפרזה יד ראשונה 1.6 אוטומט או מודל 2006 או 2007 (הבנתי שב2007 הקטינו את נפח המנוע ל1.5 אך הוסיפו כח), ומבחינת החדש עומדת על הפרק הסוויפט של סוזוקי.

אני יודע שהן לא מאותו משפחה (כלומר, האחת משפחתית והשניה סופר מיני), אך למרות זאת ההתלבטות היא בין שתייהן.

בעיקרון לא מפריע לי הקטע של המרחב באוטו, אלא חשוב לי יותר עניין הזריזות של האוטו, המתלים (עד כמה רכים) שלו והבטיחות.

מהו הרכב המומלץ (מבין 3 הגרסאות)?

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אם אין לך צורך במשפחתי אז תקנה את הסופר מיני,יותר זריזה יותר בטיחותית ועדיפה בכל פרמטר על הסובארו.

איפרזה תמיד הייתה רכב בינוני ביותר,היא תמורה טובה לכסף אבל אין בה שום דבר מיוחד שגורם להעדיף אותה על פני מכוניות אחרות בקטגוריה.

דעתי סוויפט

פורסם
תודה על התגובה :)

אם יש לך סבלנות - בצע חיפוש - כתבתי סקירה די מקיפה על הסוויפט והמתחרות שלה לפני חודשיים לערך.

האמפרזה לא נכללה בכלל בשיקולים שלי - היא איטית למדי.

אבל מלבד העצלות של המנוע - האוטו בנוי יפה, מרגיש מאוד איכותי ולטעמי לפחות - מאוד יפה.

רון.

-נ.ב. אני בחרתי בסוויפט-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אם יש לך סבלנות - בצע חיפוש - כתבתי סקירה די מקיפה על הסוויפט והמתחרות שלה לפני חודשיים לערך.

האמפרזה לא נכללה בכלל בשיקולים שלי - היא איטית למדי.

אבל מלבד העצלות של המנוע - האוטו בנוי יפה, מרגיש מאוד איכותי ולטעמי לפחות - מאוד יפה.

רון.

-נ.ב. אני בחרתי בסוויפט-

מנוע עצל?, כשאני ערכתי נסיעת מבחן בה היא דווקא הייתה זריזה ומהירה מאוד, באימפרזה לא נסעתי ולכן שאלתי מה ההבדלים ביניהן.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
STATUS אני חושב שהוא דיבר על האיפרזה כשהוא דיבר על המנוע העצל

צודק, טעות שלי

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אם אין לך צורך במשפחתית- ללא ספק אופציית הסופר-מיני היא עדיפה והסוויפט מספקת תמורה יפה למחיר.

הרכב ברמת הגימור הגבוהה (GLX), מגיע באבזור נדיב ורק חבל שהיא חסרה מערכת בקרת יציבות!

הרכב מהנה לנהיגה, זריז וחסכוני בדלק ביחס למשפחתומטית.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

הייתי מציע לך דווקא על כיוון אחר קצת.

פאביה 1.6 ידני רכב בטיחותי,4 כוכבי בטיחות,ומגיע עם 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות.

וכנראה גם חסכוני יותר בגירסה הידנית שלו מהסוזוקי

פורסם

דור (פותח הת'רד) ראה ונסע בפביה שלי - הוא ספציפית אהב מאוד, אבל אביו לא אהב והוא גם מחפש אוט' (למרות שדור לא מתנגד לידני).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הייתי מציע לך דווקא על כיוון אחר קצת.

פאביה 1.6 ידני רכב בטיחותי,4 כוכבי בטיחות,ומגיע עם 6 כריות אויר ומערכת בקרת יציבות.

וכנראה גם חסכוני יותר בגירסה הידנית שלו מהסוזוקי

צודק, הסוויפט מתחילה להתיישן, כאשר הפאביה מציעה תמורה טובה יותר למחיר.

האימפרזה - לא חזקה מדי, המנוע מעט עצל זה נכון, איטית למדי היא לא, לפחות לא בשביל הארץ, אף אחד לא יגיע איתה למהירות גבוהה מ120 ככל הנראה, לשם היא מגיעה בלי להתאמץ, כמו כל אוטו.

ס"כ העיצוב המוכר החדש של האימפרזה היא תמיד אוטו שהציעה תמורה מעולה למחיר, אין בו שום דבר מיוחד, הוא אוטו קלאסי-חדש כזה, לטעמי הוא יפה מאוד מבפנים ומבחוץ ואם תרצה למכור אותו - לא תהיה לך בעיה כלל.

לדעתי לך על פאביה חדשה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
צודק, הסוויפט מתחילה להתיישן, כאשר הפאביה מציעה תמורה טובה יותר למחיר.

האימפרזה - לא חזקה מדי, המנוע מעט עצל זה נכון, איטית למדי היא לא, לפחות לא בשביל הארץ, אף אחד לא יגיע איתה למהירות גבוהה מ120 ככל הנראה, לשם היא מגיעה בלי להתאמץ, כמו כל אוטו.

ס"כ העיצוב המוכר החדש של האימפרזה היא תמיד אוטו שהציעה תמורה מעולה למחיר, אין בו שום דבר מיוחד, הוא אוטו קלאסי-חדש כזה, לטעמי הוא יפה מאוד מבפנים ומבחוץ ואם תרצה למכור אותו - לא תהיה לך בעיה כלל.

לדעתי לך על פאביה חדשה.

הפאביה אוטו טוב, בגרסא הידנית.

מבחינת הידני אז אי אפשר ולא בגללי, מבחינת האוטומט נסעתי בה והמנוע ועשה רעשים ממש חזקים ומוזרים, ככה שירדנו ממנה.

כנראה נלך על הסוויפט בסופו של דבר (אגב גם היא 4 כוכבי בטיחות ו6 קריות אוויר).

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם
הפאביה אוטו טוב, בגרסא הידנית.

מבחינת הידני אז אי אפשר ולא בגללי, מבחינת האוטומט נסעתי בה והמנוע ועשה רעשים ממש חזקים ומוזרים, ככה שירדנו ממנה.

כנראה נלך על הסוויפט בסופו של דבר (אגב גם היא 4 כוכבי בטיחות ו6 קריות אוויר).

כריות*

כעקרון אם אהבתם את הסוויפט מנסיעת מבחן, אחלה, מזל טוב על האוטו החדש.

זה מה שחשוב, קודם כל החיבור לאוטו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כריות* אופסי :)

כעקרון אם אהבתם את הסוויפט מנסיעת מבחן, אחלה, מזל טוב על האוטו החדש.

זה מה שחשוב, קודם כל החיבור לאוטו.

בכל מקרה, היה לי גם חיבור עם הפאביה הידנית אבל כמו שכבר אמרתי, הידנית לא מתאפשרת.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

• תוכן חדש...