Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לאחר קריאה ממושכת בפורום וחיפוש די ממושך נעשתי די מבולבל.

השאלה שלי היא כזאת אני מתכונן לרכוש רכב חדש בקטגוריית המיני.

ואני מתלבט בין כל הדגמים כמעט

אני נוטה לרכוש את הפאביה... לפי מה שקראתי בפורום היא הכי ממומלצת...

את היאריס הורדנו בגלל התיבה הרובוטית.

אבל לא ראיתי מהי צריכת הדלק שלה, אשמח לשמוע מהי צריכת הדלק שלה

הקריטריון החשוב ביותר עבורי הוא צריכת הדלק

אחריו הוא המרחב הפנימי. - יש מקרים בהם גם 5 מבוגרים נוסעים ברכב (לעיתים)

אחריו עלויות אחזקה זולות.

ושמירת ערך לא תזיק...

אשמח לשמוע פרטים והמצלות....

הכוונה היא לרכוש בימים הקרובים רכב...

בבהקשה תוציאו אותי מהבלאגן.

פורסם

אם עיקר הנסיעות הנן עירוניות (גם נסיעה מת"א לחולון זה עירוני) אז הייתי קונה את הפיאט פנדה עם הילוכים ידניים שתצרוכת הדלק שלה הנה כ 20 ק"מ לליטר ומחירה מהנמוכים ביותר בשוק הרכב החדש.

צריך לבדוק את אפשרות הישיבה בספסל האחורי של 3 נוסעים (מבוגרים, ילדים וכו').

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם לעיתים נוסעים 5 מבוגרים, ברכב סופר מיני יהיה די צפוף. האם משפחתית גם אופצייה? מה התקציב?

פיאט גרנדה פונטו די מרווחת, על בסיס שלה אפילו תהיה משווקת משפחתית החל משנה הבאה (פיאט לינאה עם מנוע סיני).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם יש לך תקציב ליאריס- אזי אולי תוכל לרכוש משפחתית קטנה במקום מיני.

מהו התקציב?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה על ההמלצות.

אבל התקציב שלי הוא מקסימום 105K

ולכן גם היאריס ירדה

אני מעונין ברכב ידני ורוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר .

ממעט לנסוע בעיר.

וכן הפונטו היא אופציה לא רעה אבל כמו שציינתי החשיבות היא צריכת דלק

ומרחב פנימי הם הדברים החשובים.

רכבים משפחתיים אינם עומדים כרגע בתקציב שלי..

תודה רבה

פורסם

פביה 1.6 SPORT, ידנית - וישאר לך עודף נכבד מהסכום עליו אתה מדבר (105K).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הרכב שעונה לדרישות מס. 1,2,4 הוא הונדה ג'אז.

1.מאוד חיסכונית (אוטומטית 1:16 משולב בפועל, ידנית לפי נתוני היצרן 1:18 משולב).

2. מרחב פנים מתקרב לזה של רכב משפחתי - שלושה אנשים במושב האחורי יושבים לא בצפיפות.

4. רכב אמין מאוד ושמירת ערך שלו טובה .

3.הרכב לא עונה על הדרישה של תחזוקה זולה - ביטוח מקיף בסביבות 3000 ש"ח (במיקרה הטוב של נהגים מעך גיל 30 וללא תביעות), טיפולים כל 10 אלפים ק"מ (אבל אין החלפת טיימינג - במקום יש שרשרת תיזמון).

עוד חיסרון:הרכב מיושן ובקרוב מאוד יוחלף בדגם חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

RS הבנתי מקריאה בפורום שאתה מאוד מאוד בעד הסקודה פאביה

השאלה שלי היא מה היא צריכת הדלק שלה למיטב הבנתי יש לך פאביה ספורט 1.6 105כ"ס

הבעיה שלי שאני לא מוצא את צריכת הדלק שלה ואתה בטוח יודע...

זה הדבר שבגללו אני מחליף רכב כרגע...

יש לי מאזדה לאנטיס 1.6 שנת 2000 ואני לא מרוצה מצריכת הדלק שלה לכן ברצוני להחליף רכב

לכן חשובה לי מאוד צריכת הדלק.

הבעיה בג'אז היא שהדגם מוחלף בשנה הבאה (קצת בעייתי)

פורסם

מוזר שהנתון החשוב ביותר לא מופיע ברשימה שלך בכלל והוא בטיחות.

זהו השיקול הראשון לדעתי ומשם אתה מצמצם את הרשימה למכוניות שראויות לזה שישלמו עליהן כסף כחדשות ואחרי זה הדברים האחרים.

עם כל הכבוד להונדה היא מגיעה עם 2 כריות אויר ללא ESP,לא רכב שראוי שישלמו עליו את הכסף של רכב חדש בכלל,אולי הדגם הבא יהיה מוצלח יותר בנושא הזה.

סופר מיני של היום דיי מרווחות בפנים אבל עדיין ברובן לא יוכלו לשבת 5 אנשים בנוחות,חוץ מההונדה אולי.

פאביה הוא רכב מאוד מומלץ בגלל התמחור הנכון של היבואן,ואכן אתה יכול לקבל דגם ידני מאובזר בפחות מ 100000 שקל.

מדובר ברכב שכחבילה הוא חבילה מצויינת.

לא הייתי פוסל את המזדה 2 מדובר ברכב בטיחותי (5 כוכבי בטיחות) מגיעה עם חבילת אבזור מלאה,וחסכוני מאוד למרות שהוא אוטומט,הרכב צורך כ 8 ליטר ל 100 ק"מ ממוצע,רכב אמין עד כמה שידוע עד עכשיו וכנראה שסחירות זאת לא תהיה בעיה בשבילו.

פורסם

הדרישות שלך מאוד ממוקדות והתוצאה היא שאין הרבה רכבים להציע לך. צא לסוכנויות ובדוק את הפונטו, הג'אז והפאביה. אלו האפשרויות הידניות היחידות שיתאימו למירב הדרישות. שים לב שהג'אז אחת מוחלפת בקרוב וגם מגיעה עם מפרט בטיחותי לא מרשים. לפונטו מפרט בטיחותי טוב מאוד וגם לפאביה. הפאביה עם המנוע החזק צפויה להיות פחות חסכונית מהפונטו מחוץ לעיר. בדוק בסוכנות גם את המרווח הפנימי - אצל רוב המכוניות הללו חמישה נוסעים זה מאוד צפוף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השיקול שלי בבחירה בסקודה פאביה היא בגלל ההיתרונות הרבים במחיר ואביזרי הבטיחות הרבים 6 כריות אוויר ESP

לכן השיקול הזה הוא לא שיקול אלא תנאי הכרחי ודבר שלא ממש צריך לבקש אותו בדרך כלל ואם זה לא היה מובן אז זה מאוד מאוד מאוד חשוב הבטיחות.

ואחריהם כמובן כל שאר הדברים...

פורסם

זה לא היה מובן כי לא הדגשת את זה בהתחלה. בכל מקרה הפאביה תהיה ככל הנראה מעט פחות חסכונית משתי האחרות, ואם אינני טועה גם פחות מרווחת מאחור במידת מה. בקיצור -בדוק את הפאביה והפונטו. שתיהן בטוחות מאוד (הפונטו יותר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, הפביה מרווחת יותר מהפונטו - אך פחות מרווחת מהג'אז.

הפביה שלי עדיין בהתליכי הרצה (שנגמרת לה עוד מעט), קצת קשה לתת נתונים מדוייקים לגבי צריכת הדלק כרגע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...