Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אחרי עליית מחירי הדלק, ואופי קצת עצל של המנוע החלטנו לשקול אפשרות להסבר את הפוקוס 1.6 אוטומט שלנו שאנחנו מאוד אוהבים אוטו מהנה יחסית למשפחתית מבחינת נוחות ויציבות לידני.

1.האם הסבה כזאת תחסוך בעלויות הדלק בצורה משמעותית? כרגע האוטו עושה בסביבות 500-600 ק"מ בשבועיים.

2. מה העלות להסבה כזאת? פוקוס ידניות לא נראה לי שיש בארץ ויהיה צורך ליבא את החלקים.

במקרה ש1 ו2 לא עובדות טוב. איזה מכוניות חסכוניות מהנות משפחתיות יש עוד?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש פוקוס ידניות בארץ (מנסיון אישי מוצלח ומהנה :-)

...אפילו יתכן מאוד שבקרוב תועמד למכירה בכאב לב.

פורסם

אין רכב ידני כמו שאני מחפש. הכי קרוב לזה יונדאי אלנטרה ו... נו באמת.

אמיר

פורסם

הצעות. אני עדיין מחפש כמה צריכה לעלות הסבה של הפוקוס שלי לידנית .

אמיר

פורסם

חד משמעית, יש פוקוס ידניות בארץ.

הבעיה, למצוא כאלה.

ולפותח השירשור, להשקיע סכום גבוה בשביל ההסבה ואז להתקע איתה כי לא תצליח למכור אותה זה לא כלכך חכם לפי דעתי, אולי אני טועה.

מה שלא יהיה שיהיה בהצלחה!

פורסם

עלות שיפוץ גיר היא בערך 6000 ש"ח. אני מניח שאם הייתי עומד בפני שיפוץ כזה, הייתי שוקל הסבה לידני.

הבעיה הרצינית ביותר היא כמובן השגת חלקים משומשים.

הרבה אנשים עשו הסבה של ג'אסטי אוטומטית לידנית - וזאת מכיוון שקל מאוד להביא תיבת הילוכים מפירוק, קלאץ' חדש וכמובן את כל יתר החלקים של הפנים - בגרושים.

לא כך המקרה עם הפורד פוקוס הידנית.

אני הייתי נכנס לסיפור הזה רק בתנאי שהרכב באמת מטופל בצורה קפדנית ויש רצון לשמור אותו לעוד 5 שנים לפחות.

אם זה לא המקרה - אתה מוזמן לחפש לך קסארה HDI ידנית. בכסף שעולה הפוקוס שלך אפשר לקנות אחת שנת 2004, להחליף כמה שטאנצים פה ושם ועוד יישאר אחלה עודף לביטוח וטסט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...