Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה מ-Ebay?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

ידוע לך כמה מכס בערך אמורים לשלם על מכשיר מסוג זה...?

פורסם

אם אתה לא גר במדינה שממנה אתה מזמין, לדעתי אל תעשה את זה. אם יהיו לך בעיות עם ההזמנה כמעט ולא יהיה לך מה לעשות. חבל שתזמין ובסוף לא יסתדר.

פורסם

לפי ניסיון אישי שלי עם ebay אין בעייה לקנות שם כל עוד אתה משלם דרך paypal (עם כרטיס אשראי) אז אין בעייה עם זה מה שאתה צריך לדעת זה את ה-Feedback של המוכר,ככל שייש לו יותר אחוזים חיוביים ככה הוא אמין יותר, ועוד משהו גם תבדוק כמה "כיסוי" יש למוכר ב-paypal שהכי הרבה זה 2000 דולר כמו בדיוידי שאתה רוצה לקנות אז אין בעייה, ובמקרה הכי גרוע אם זה לא מגיע אתה מוגן דרך paypal וגם דרך האשראי שלך פשוט תבטל אם התשלום ותקבל את ההחזר המלא לכסף.

לגבי המכס אפשר לעשות משהו דבר איתי.

אם תרצה לדעת עוד משהו דבר איתי בה"פ.

פורסם

לגבי PayPal זה לא נכון שהם יבטלו לך את ההזמנה בכזו קלות.

לפי מה שהבנתי יש להם תכניות שמאפשרות כיסוי שכזה אבל אתה צריך להיות כשיר (eligible) וזה אומר לשלם אחוז מסויים בנוסף ל PayPal עבור הכיסוי הזה...

אני מזמין הרבה דרך eBay ועוד לא קרה שנעקצתי כי אני מזמין רק ממוכרים עם Feedback טוב אבל מי יודע הכל אפשרי...

בהצלחה

פורסם

32.8%

כבר חסכת כמה שקלים..

ועם כל המסים והמכסים עדיין ברוב המקרים זה יוצא משתלם.

כלומר אפילו שהמדינה קבעה בחוק הגנה על היצרנים/יבואנים המקומיים בצורת מכס ומע"מ די גבוהים,

עדיין הם מצליחים להיות יותר יקרים מהאלטרנטיבות מחו"ל.

הוכחה לוגית פשוטה לעובדה הידועה - המחירים בארץ חסרי פרופורציות.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
32.8%

כבר חסכת כמה שקלים..

ועם כל המסים והמכסים עדיין ברוב המקרים זה יוצא משתלם.

כלומר אפילו שהמדינה קבעה בחוק הגנה על היצרנים/יבואנים המקומיים בצורת מכס ומע"מ די גבוהים,

עדיין הם מצליחים להיות יותר יקרים מהאלטרנטיבות מחו"ל.

הוכחה לוגית פשוטה לעובדה הידועה - המחירים בארץ חסרי פרופורציות.

מצד אחד נכון לחלוטין מה שכתבת אך יש חיסרון, ב90% מהמקרים אין אחריות על מוצרים שנקנים מחו"ל.

לי אישית זה לא הפריע לעשות יותר מ60+- הזמנות אי-ביי עד היום :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

ואם הזמנתי מוצר וקרובת משפחה מביאה לי את זה לארץ, גם צריך לשלם מכס?

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

לגבי האחריות ...

המחיר כל כך משתלם שאתה לא צריך אחריות במקרה הכי גרוע אתה יכול להזמין עוד מכשיר מאותו הסוג לא להגיע למחיר פה בארץ..

פורסם

33% מערך הקניה כוול דמי משלוח או

שה33% הם רק על מחיר המכשיר בלי המשלוח...

• תוכן חדש...