Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי בפורום בחו"ל מדריך שמראה איך להחליף קאמשפט אצלי במנוע.

האטם שמשתמשים בו בארץ למכסה שסתומים הוא סיליקון שחור של פיג'ו סיטרואן, אבל בתמונה אני רואה סוג של חומר בצבע כחול ולא כתוב שם איזה חומר זה בדיוק והאיש שהעלה שם את ההודעה כבר לא נכנס לפורום הזה ולכן אני לא יכול לשאול אותו באיזה חומר מדובר.

אם מישהו יודע באיזה חומר מדובר אני אשמח לקבל פרטים.

ההסבר שצורף לתמונה הספציפית זה:

Drop your new cam into place, making sure you've not got inlet and exhaust confused! And Run a bead of instant gasket along both mating faces... And yes i have painted the head cause i'm a whore like that

SL701448-vi.jpg

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני ראיתי RTV לטמפ' גבוהה בחנויות חלפים לפחות ב-3 צבעים- אדום, כחול ושחור. כך שכשהוא כותב Instant gasket יתכן בהחלט שהוא התכוון לסיליקון הנ"ל.

פורסם
אני ראיתי RTV לטמפ' גבוהה בחנויות חלפים לפחות ב-3 צבעים- אדום, כחול ושחור. כך שכשהוא כותב Instant gasket יתכן בהחלט שהוא התכוון לסיליקון הנ"ל.

ידוע לך מי מבין הצבעים עמיד יותר?

הבנתי שהשחור יותר טוב מהאדום כי הוא גם מיועד למגע עם שמן והאדום למגע עם מים.

הכחול אני לא מכיר

in the face

with a chair

פורסם

החומר הזה נקרא שרלוק. משתמשים בו לאטימה של מערכות הידראוליות. חומר עמיד בטמפרטורות גבוהות מאד ובלחצים חזקים. החומר פחות גמיש מ RTV

פורסם

יש לך את השם שלו באנגלית?

ואיפה ניתן לקנות כזה (אם בכלל) באזור המרכז?

in the face

with a chair

פורסם

מה שיש לי הוא של HYLOMAR

הוספתי תמונה שצילמתי.

תעשה חיפוש בגוגל.

אפשר להשיג בחנויות לכלי עבודה מקצועיות בתל אביב בדרך מנחם בגין או במסגר.

IMA_P 010.jpg

פורסם

נראה נחמד, אני אנסה לבדוק גם אם החומר קל להסרה למקרה שפותחים ורוצים לקלף אותו ולמרוח מחדש.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...