Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ולנטיין, טכנתי אותו לארץ לפני המדריכים ברשת.

יש לי סימן של האות U עם קו מעל האות, החץ אמור להיות למעלה או למטה?

למה כאשר אני עובר באיזור של תחנות דלק הגלאי "מקבל סיבוב" ומתחיל לתת התרעות?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

תודה רבה.

בזכות הכיוון אבא ניצל מהדבורה בכביש הערבה בדרך לאילת.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

למה כאשר אני עובר באיזור של תחנות דלק הגלאי "מקבל סיבוב" ומתחיל לתת התרעות?

החיישנים של הדלתות האוטומטיות "משגעות" גלאים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, וסליחה על ההקפצה.

אתמול עשיתי נסיעה מסיריים עד לאשדוד, לאורך כביש 4 לכיוןן דרום. נצפו בערך 10 מצלמות לכל כיוון (הלוך וחזור), והוולנטיין לא ציפצף אפילו פעם אחת (למעשה הוא ציפצף פים אחת צפצוף מוזר, וזהו, נאדה). לא הגיוני שכל המצלמות לא היו פעילות. מה הבעיה? כל ההגדרות נבדקו אולי 3 פעמים והן מכוונות בדיוק כמו במדריך, הגלאי אגב נבדק על 2 מכוניות, ככה שנשללה בעיית חלון מחוסם או משהו בסגנון. יכול להיות שהמנאייקים, כיבו את המצלמות? או שאני צריך להחזיר את הגלאי בחזרה לארה"ב כי הוא לא עובד טוב?

תודה לעונים icon_cry.gif

ROOONEEYY

פורסם

ועוד איך ייתכן שמדובר ב"דחלילים". למעשה חלק ניכר מהמצלמות בארץ הן עמודים עם ראש פח ריק מתוכן.

גש למצלמה פועלת ובדוק שם. אחת כזאת יש אחרי צומת פלוגות דרומה לכיוון ב"ש או ליד מושב בית עזרא אחרי אשדוד ובכיוון אשקלון. ועוד כמה בצפון הארץ.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אכן, נשמע שהגלאי בסדר גמור. יש לך מצלמות עובדות גם על החלק הצפוני של כביש 4, באיזור צומת בני דרור (מכיוון דרום) ולפעמים באיזור תעשיה אווירית, מכיוון צפון. עוד על כביש 4, יש מצלמה ליד פארק אזורים בפתח תקווה, שמדי פעם עובדת.

היתר לרוב מושבתות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

להגנה המושלמת אפשר להוסיף מדבקות על הלוחית רישוי,

ולבדוק באיזה מהירות המצלמה כבר לא מצלמת =-]

מה שכן, לא כדאי לנסות את זה על רכבים בעל ייחוד מסויים[צביעה מיוחדת/דגם יחיד בארץ].

----

פורסם

צביעת הרכב לא מופיעה בתמונה שיוצאת שחור לבן.

ואני בספק אם אפשר להתבסס על העובדה שזה דגם יחיד בארץ בשביל לתת לבעליו דו"ח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אי אפשר.

ע"מ שקנס המצלמה יהיה קביל חייב להיות זיהוי וודאי של 100% לפי מספר הרישוי - לא לפי שום פרמטר אחר.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה על התשובות, הרגעתם אותי. במהלך השבוע נעשה בדיקה קטנה ונצפין מעט לכיוון נתניה, ונבדוק אותו. מקווה שהלונטיין יתמודד בכבוד מול המנאייקים. :twisted:

ROOONEEYY

פורסם

המצלמה שרועי (roiei) ציין זאת אותה מצלמה שרועי (roee) ציין -

יש מצלמה ליד פארק אזורים בפתח תקווה, שמדי פעם עובדת.

בברכה,

רועי (roi).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עדכון מאתמול : המצלמה של פ"ת עובדת גם עובדת, הוולנטיין קלט אותה יפה מאוד כ 300 מטר לפני המצלמה, כנ"ל לגבי המצלמה בצומת בני דרור. כל שאר המצלמות היו לא פעילות.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...