Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע על הפרק:

Soundstream TRA960.4 מול Audio System twister III f4-600

הסאונדסטרים - 1700ש"ח ביד שנייה.

האודיו סיסטם - 2500~ ש"ח חדש.

הנתונים שלהם

SOUNDSTREAM TRA960.4

• NUMBER OF CHANNELS: 4
  • OUTPUT (WATTS):RMS @ 4 Ohms 120x4
  • RMS @ 2 Ohms 240x4
  • RMS Bridged @ 4 Ohms 480 X 2
  • T.H.D.:
  • Frequency Response (Hz): 10 - 50k
  • SIGNAL TO NOISE RATIO: >115dB
  • DAMPING FACTOR: >500
  • INPUT SENSITIVITY: 0.15 - 12.0V
  • CROSOVER SLOPE: 12dB
  • CROSSOVER FREQUENCY (HZ): 50 - 5k
  • DIMENSIONS (INCHES): 10.75x2.6x21.5
  • Variable hi pass, band pass, low pass
  • Variable 18dB bass boost
  • Double sided glass epoxy SMT circuit board
  • PWM mosfet power supply
  • Tri-guard amplifier protection
  • SMT cooling fan built in
  • Tri-mode capable
  • Line output

נתונים של האודיו סיסטם פה: http://www.audio-system.co.il/smod.php?name=line&lid=6

ארוך מכדי להדביק :wink:

הנתונים שלהם די דומים מבחינת כוח, השאלה מי לוקח מבחינת איכות?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לפני דעתי אם אין לך בעיה אם יד2 לך על הסאונד סטרים למרות שהאודיו סיסטם חדש האפשר בניהם גדול ולא מצדיק כי הנתונים של שניהם כמעט זהים זוהי דעתי

פורסם

לא שמעתי את הסאודסטרים אבל את האודיו סיסטם שמעתי ואהבתי מאוד והא גם קטן יחסית בגודל, במידה וזה גם פרט שחשוב לך

מיכו.

פורסם

איפה מצאתה אודיו סיסטם ב 2500?המחיר הוא 2800

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

אם אתה מוכן לייבא אזי מחיר הסאונדסטרים יהיה קרוב למחיר המשומש . הנתונים שלו יותר טובים , אבל אני מאמין שאודיו סיסטם ישמע יותר טוב . האם זה שווה 800 ש"ח ? לא יודע

בברכה יהודה

פורסם

לייבא זה לא כל כך פשוט אם זה היה קל כמו שאתה חושב כל אחד היה עושה את זה בעניין המגברים אין בניהם כל כך הבדלים השאלה היא אם אתה מוכן להשקיע את ה800 שקל האלה

פורסם

זה אפילו 2400 - 450*5.33 שער היורו

זהו שאני לא יודע אם בכלל יש הבדל באיכות. בעיקרון זה לא חורג מהתקציב שלי, ואני אלך על מה שאיכותי יותר מביניהם.

למישהו היו בעיות אמינות עם מגברי סאונדסטרים בכלל ועם הסדרה הזו בפרט?

כי זה יד שנייה מייבוא, אז כנראה שאין לו אחריות.

פורסם

ההבדל הענק ביניהם זה הקרוס שלהם, שים לב שלסאונדסטרים יש BANDPASS, מה שפותח לך עולם שלם של אפשרויות כיוון, לדוגמה BI-AMP ללא HU שתומך בזה וכו'.

אני מזמן פוזל על המגבר הנ"ל - בינתיים התקציב וסדר העדיפיות לא מאפשרות.

אני הייתי לוקח את הסאונדסטרים לבדיקה ואם אכן תקיןב100% אז הוא לוקח את האודיוסיסטם בכיס הקטן.

פורסם

הסאונדסטרים מגבר טוב.

האודיו סיסטם חזק ממנו בכל פרמטר חוץ מאשר גישור ב-4 אוהם , אבל האודיו סיסטם יורד גם לגישור ב-2 אוהם ומספק 600RMS ואז הוא אוכל את הסאונדסטרים בלי מלח.

אני לא הייתי עושה BI-AMP לא דרך HU כמו שצריך עם חיתוכים מדוייקים. החיתוך של המגבר הוא לא מדוייק. כלומר אתה לא יכול לדעת בדיוק באיזה נקודה הוא חותך. פשוט לא נוח.

אתה מתכוון להכנס לעניין הBI-AMP? אם לא. AUDIO-SYSTEM יחזיק את כל המערכת ויתן לך יותר גמישות ברכיבים שאתה קונה מהסאונדסטרים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

ברור שיותר נח לעבוד עם קרוס מההדיוניט שיודעים בדיוק באיזה תדר מדובר . אבל בשורה התחתונה אנחנו קובעים את החיתוך לפי השמיעה כך שזה לא משנה אם רואים את המספר של התדר או לא . משנה שזה נשמע נכון .. סהכ הכל מההדיוניט זה יותר נח אבל לא יותר מזה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בינתיים הזמנתי מאיביי eclipse CD7000, רק שיגיע טפו טפו טפו מלח מים מלח מים מלח מים! 8)

לגבי בי-אמפ, קודם אני אשתפשף על המערכת, אמצא לי מתישהו איזה 2CH קטן ונחמד שילך לטוויטרים, וה-4CH יגביר את המידים והסאב בגישור. לדעתי זו אופציה יותר טובה מאשר לשים מונו, רק בגלל שהמגברים האלה נותנים כל כך הרבה כוח בגישור. גם קצת לא לעניין לתת 145W לטוויטר.

וגם התמיכה בזה פחות רלוונטית, כי יש את זה בר"ד.

לגבי גישור ב-2 אוהם, אם אני לא טועה הקאץ' פה שביחד עם הRMS, גם הTHD עולה, עד כמה שהבנתי. יש כבוד או שסתם חרטטתי?

ודבר נוסף, מצאתי מגבר של ממפיס בל, MCA5004, כדאי לשקול אותו גם? יוצא גם 2500 אחרי משלוח ומסים.

http://www.sonicelectronix.com/item_12335_Memphis+16-MCA5004.html

מצטער שאני משגע אתכם! תודה על הסבלנות!

פורסם

לא מכיר את המגבר אז אני לא אגיב לגביו, אבל כן תקנה עכשיו 4 ערוצים חזק ואז כשתרצה לעבור לB AMP תקנה מגבר 2 ערוצים איכותי קטן.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...