Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע ברשותי פז'ו 206 GTI שנת 03 ואני מעוניין להחליף אותה לרכב קצת יותר ספורטיבי.

תקציב בין 70-80K לא כולל הוצאה ראשונית על הרכב אם יהיה צורך.

בסה"כ אני מאוד נהנה מהרכב,וחשבתי לשפר אותו במקום להחליף,אבל קצת קריאה בפורום לגבי שיפורי מכוניות הביא אותי למסקנה שכנראה יותר זול ויותר קל פשוט לקנות רכב אחר.

השאלה היא לאן בדיוק אני יכול להתקדם?

התנהגות ויציבות על הכביש הן הדבר החשוב ביותר לי. כמובן שאני לא אגיד לא ל200 סוסים שישבו לי בחניה :-) אבל זה לא העיקר.

השאלה לגבי רכבים בעלי הגדשה האם ובכמה הן יקרות יותר לתחזוקה שוטפת? דלק לא נחשב לצורך העניין כהוצאה שוטפת.

כמו כן יש דגמים מסויימים שאתם ממליצים עליהם?

תודה מראש.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

בסכום הזה (כל עוד אתה נהג מיומן שעשה מספר קורסי נהיגה ועם ראש שקול) האופצייה הטובה ביותר לדעתי הינה אימפרזה GT.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה על התשובה.

עשיתי גם חיפוש בפורום וראיתי ששאלו כאן הרבה על הנושא אז נעזרתי בשרשורים קודמים.

כנראה שאני מכוון לסיאט לאון או לאימפרזה.

הבנתי מקריאה בהודעות קודמות שאחזקת הסיאט זולה משמעותית מהסובארו

האם באמת כך הדבר? על כמה הפרש מדובר? תקציב של 10K בשנה כולל ביטוח יספיק?

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

פורסם

שלום לך.

מה בדבר קליאו ספורט MK2?

מבחינת איבזור הרכב מאובזר מא' עד ת', מושבי עור, פנסי קסנון, בקרת אקלים, מגבים אוטומטיים (לפי כמות הגשם), שליטה על המערכת מההגה ועוד כמה פינוקים.

ועכשיו מהטפל אל העיקר, המנוע של הרכב הזה מספק ביותר, אני מאוד נהנה מהסאונד (המקורי יש לציין) של הרכב, 172 סוסים אטמוספריים בהחלט עושים את העבודה מצוין מבחינתי, ואני חושב שאחרי 206 GTI הם יהיו שיפור משמעותי מבחינת הכוח בשבילך.

מבחינת התנהגות, הרכב יציב מאוד על הכביש ומאוד מאוד מהנה לנהיגה, זנב די קליל ונשלט (אומנם יכול להיות לפעמים לא צפוי אם נדחק מעבר ליכולות שלו), שילדה מצוינת והתקשורת בין הנהג לרכב מצוינת, יש עוד כל מיני פרטים שדנו בהם ונמצאים בחיפוש, טחנו את הנושא הזה הרבה, אם יש עוד שאלות לגבי ההתנהגות וכו' אחרי החיפוש אני אשמח לענות.

מבחינת טיפולים, יש כמה טיפולים גדולים שהם יקרים כמו טיימינג, פולי מנוע ועוד כל מיני...

אבל חוץ מזה, ביטוח זניח ממש לא בשמיים, צריכת דלק מעולה, טיפולים שוטפים במחירים סבירים.

האימפרזה GT כמה רמות מעל הקליאו מבחינת כוח ועם כמה שיפורים במתלים גם בהתנהגות, וברמת ההנאה אין ספק, אבל אם אתה מחפש לעלות ברמה בלי שוק מטורף מהבדלי המחירים של התחזוקה, ההמלצה שלי זה הקליאו.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

יונתן

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המפורטת.

לעצם העניין,אני מודה שMK2 הייתה המטרה שלי לפני ה206 אבל לא הצלחתי במשך חודש למצוא אקזמפלר שמור ולכן בסוף החלטתי על ה206.

אם אני אמצא רכב שמור ששווה את ההשקעה אני לא אחשוב פעמיים. בהחלט אופציה שנלקחת בחשבון.

• תוכן חדש...