Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מעולה!

הייתה לי וולקן, וחוץ מהעגלתיות שלה - רכב נפלא!

כמה נק':

לגבי ג'אנטים - חפש תמונות של ZX 16V מחו"ל - הרעיונות כבר יבואו לך. לא בטוח שאפשר לאשר 16. - מה שלא מאושר ברישיון יכול להיות בעייתי מבחינת הביטוח במקרה תאונה.

לגבי מנוע - מנוע של 306GTI6 נכנס יפה למיטב ידיעתי - ואפשר לשפר אותו (חבר כבר עשה את זה בארץ [את השיפור על פיג'ו 306] - ונוסע מאוד חזק!) לסביבות 180-190 כ"ס. לא מדוד על דיינו, אבל כן מדוד בדרכים אחרות :lol:

• תגובות 172
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה לשפר את הרכב,ממליץ לך על מנוע של 605 טורבו [2000 טורבו] וגיר HDI.

אם אתה מעוניין יש לי חבר שמוכר רכב כזה ממש בזול עם מנוע במצב מדהים.

מה שכן, גם הGTI6 וגם המנוע של ה605 דורשים התאמות בZX וולקן.

פורסם

16' לא ניתן לאשר בצורה חוקית כמובן.

בקשר למנוע, חבל להרוס את האוטו עם RGX, מנוע של 6 יעשה את האוטו אחר לגמרי,מספיק כוח ובלי טורבו.

פורסם

אני לא משנה את המנוע. המנוע החדש (יחסית.. 57 אלף ק"מ) מספק אותי למדי. גם שיפורים לא חכמים אינם בתכנון.

לדוגמא, הייתי היום ב-Shaft ובהתייעצות איתם לגבי פילטר אויר פתוח הם ציינו שלדעתם ונסיונם זה רעיון שגויי (גורם לכניסת אויר חם במקום קר כששמים את הפילתר הפתוח מתחת מכסה המנוע)

כך שאבחר רק שיפורים שהם אכן שיפורים.

בקרוב תמונות של הריפוד הגמור (מחכה לתיקון של כמה גימורים לא טובים).

פורסם

אם אתה הופך את הרכב למפלצת תשומת לב, תשאר חוקי כמה שאפשר. שוטרים נמשכים לרכבים כאלו כמו זבובים לחרא.

מנוע של GTI6 אכן יתן לרכב את מה שהוא הכי צריך - כוח. הבעיה היא כמובן להשיג מנוע כזה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

fizban - כמו שציינתי, אין לי כוונה לשנות את הרכב למפלצת. בטח אם זה לא חוקי. כל השינויים המכאניים שאעשה, אבצע רק אם אקבל אישור רישויי לכך. ורק אם השינויי יהיה טוב והגיוני. (וכמו שאמרתי, אין לי כוונה להחליף מנוע. המנוע הנוכחי חדש וטוב)

ועכשיו...

אני מחפש לקנות כמה חלקי חילוף:

1. מגן שמש נהג

buy_3.jpg

2. פלסטיק פתח אוורור אמצעי

buy_4.jpg

3. פלסטיק כיסויי וו גרירה בטמבון קידמי

buy_1.jpg

4. פלסטיק כיסויי אחורי בלם יד

buy_2.jpg

5. ידית דלת נהג עם פתח כפתורים לחלונות חשמל (שימו לב: ZX שלוש דלתות)

buy_5.jpg

6. יחידת פלסטיק מסביב ללוח השעונים

buy_6.jpg

7. פלסטיק לשונית נעילת דלת

buy_7.jpg

8. פלסטיק ידית הרמת כסא מתקפל

buy_8.jpg

9. ספויילר אחורי עליון, דגם 16V (אם אפשר, עם אור בלם)

buy_9.jpg

את החלקים אני צריך מן הסתם ללא סדקים, שברים וכו'. אם משהוא יודע היכן ניתן להשיג, או אם יש למשהוא, אשמח לקבל מידע או הצעות גם אם רק לחלק מהרשימה. ניתן ליצור איתי קשר גם דרך אתר בהודעה פרטית.

פורסם

פלסטיקים מקוריים (לשוניות בלבד) 35 ש"ח בג'אן ליחידה.

צריך מומחיות בשביל להכניס את הנבלות הקטנות, אני לא הצלחתי...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

ב8 שסתומים הזה באמת כל מיקום שתמצא לפילטר יהיה פחות טוב משמעותית מהמקור.

המלצה שלי בעניי זה,INBOX של K&N.

פורסם

אגב, בזמן התקנת המערכת סטריאו התברר כי הרמקולים הקדמיים והאמצעיים שקניתי אינם מתאימים. קניתי 6.5" וצריך 5.25".

אז.... למכירה 8) (או החלפה עם משהוא טוב)..

שני סטים של זוג רמקולים איכותיים Pioneer דגם TS-A1682R (גרסאת הפרימייר). 4-Way, הספק 280W. חדשים לחלוטין, מעולם לא הותקנו :) (מה לעשות, לפעמים עושים פאשלות וקונים את המידה הלא נכונה)

spk_0.jpg

spk_1.jpg

spk_2.jpg

אם מעניין משהוא, ליצור קשר בהודעה פרטית.

בכל אופן, במקביל מחפש סט חלופי, 5.25" או סט קומפוננט. אם למשהוא יש מידע. (אפשרות לבצע החלפה של סט או שניים, תלויי במחיר החלופי)

תמונות של המערכת המותקנת.. מייד לאחר סיום ההתקנה :)

פורסם

למה אתה פשוט לא מחליף בחנות? :0

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...