Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיפ 2000 סמ"ק

yonaca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעונין לרכוש גיפ 2000 סמ"ק, קטן מימדים, לשימוש בעיקר בתוך העיר.

אנא המליצו איזה גיפ לרכוש.

בתודה, יונה

פורסם
תרחיב.

ישן/חדש

תקציב

שלום, תודה על התגובה. הכוונה לרכב חדש, חסכוני במידת האפשר בדלק ובטיפולים, אשר ישימש בעיקר לנסיעות עירוניות ויתמודד עם בעיות חניה, וישמור על ערכו עד כמה שניתן. המחיר פחות חשוב - אנא המליצו על גיפים טובים אשר יתאימו לקריטריונים אלה.

תודה, יונה

פורסם

לפי דעתי טריוס בול מתאים לעיר. אבל מנוע 1300. אופציות נוספות זה טויוטה ראב 4, הונדה CRV/HRV.

מה התקציב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ציינת אם הגודל חשוב? כמו שציינו יש את דייהטסו טריוס,סוזוקי גימני, יש גם את הטוסון אומנם הנפח גדול מימה שציינת אבל המחיר קורץ 147K.

פורסם
לא ציינת אם הגודל חשוב? כמו שציינו יש את דייהטסו טריוס,סוזוקי גימני, יש גם את הטוסון אומנם הנפח גדול מימה שציינת אבל המחיר קורץ 147K.

יש טוסון נפח 2000 בדיוק כמו שהוא ציין

פורסם

לא ברור לי למה הדרישה לג'יפ ולא לסופר-מיני קטנה, חסכונית, זריזה וזולה. אבל זה הכסף שלך, אז מה איכפת לי?

אם אתה מתכוון להתמודד עם בעיות חנייה אין לך שום טעם לרכוש טוסון או אחיו הספורטאז' שהם כלים בגודל מלא.

אם אתה מחפש כלי קטן לנסיעה עירונית הטריוס בהחלט יכול לעשות את העבודה, אבל זה מגיע על חשבון ביצועי שטח ששואפים לאפס.

אם בכל זאת דרושה לך יכולת מחוץ לעיר ובשטח טכני - הג'ימני תפור על מידותיך הטובות כמו כפפה. קטן, נוח (יחסית), מאובזר, חסכוני ומפתיע לטובה בשטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם מדובר על רכב כביש/שטח חדש עם מנוע 2000 סמ"ק אין הרבה אפשרויות.

לטריוס ולג'ימני שהוזכרו כאן מנוע קטן יותר (1300-1500).

לטוסון ולספורטאז' החדשים מנוע בנזין 2700 או דיזל 2000 (וכנראה שללא הנעה כפולה).

כלים עם מנוע בנזין 2000: הונדה CRV, טויוטה ראב 4, ניסאן קשקאי, סאנגיונג קיירון, סובארו פורסטר, סוזוקי גראנד ויטארה ופולקסואגן טיגואן.

היחידי מתוכם שראוי להקרא "רכב שטח" (כי יש לו הילוך כוח) הוא הסוזוקי.

גם לספורטאז' הישן היו 2000 סמ"ק והילוך כוח, אבל לחדש אין הילוך כוח, ואין מנוע 2000.

טיפוס נעים.

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
HUSHU לא היתכוונתי לגודל של המנוע אלא לגודל פיסי.

עניתי לך בקשר לטוסון, שיש כזאת בנפח 2000 כמו שהוא ציין שרצה.

אומנם הנפח גדול מימה שציינת אבל המחיר קורץ 147K.

אם אתה משתמש במילה "נפח" לתאר את גודל האוטו אז סליחה.

פורסם

למי שחושב שדובר על נפח הרכב (ולא נפח המנוע):

רכב בנפח 2000 סמ"ק (2 ליטר)???

מה זה, נפח הקיבה של הנהג???

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...