Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

בעת נסיעה ברכב כשהרכב חם או קר,ישנה מן תחושה של העברה "עצלה".

ישנו מן רגע שנראה שהרכב נכנס למצב סרק בין ההילוכים.

זה בעיקר כשהגיר מעלה הילוך.לעומת זאת בקיק דאוון נראה כאילו הגיר מוריד שני הילוכים ביחד,ומתקן את עצמו.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

האם כדאי להחליף שמן גיר?

תודה לעוזרים.

פורסם

שלום רב!

בדוק תחילה מפלס וצבע שמן הדראולי במנוע חם, כאשר ידית ההילוכים בניוטרל, ובלם היד משוך.

הפלס אמור להיות ליד המילה הוט(חם). לא כדאי להחליף שמן, אך יש להוסיף כמובן במקרה הצורך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הגיר הוא 3 הילוכים , בגיר זה יש קבל קיק-דאון הניתן לכיוון בעזרת מפתח 12 מ"מ, צריך לבדוק אם הוא מכוון , יתכן שהוא מתוח מדי. כוון כנדרש וחזור אלינו .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

צמוד לציר המצערת של הקרבורטור , שחרר את הבורג 12 מ"מ והזז את הפחית לכיוון מעלה לשיחרור וכיוון מטה למתיחה, שחרר בכל שלב כ-3 מ"מ ובדוק עד למצב האידאלי.לא מסובך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לחברי הפורום.לאחר תקופה שהרכב לא היה ברשותי חזרתי לנהוג בו.

התופעה הישנה חזרה על עצמה,אך הפעם באופן שונה.הגיר מגיב מצוין {לא דופק,והעברה קלה},הקיק גם בסדר.

הבעיה היא כאשר הוא מעביר משני לשלישי ישנה מן החלקה ושניה או שתיים של מצב סרק.

הייתי היום במוסך,ותארתי שם את הבעיה.המוסכניק שאל אותי עם יש קולר לגיר,מה שלא ידעתי לענות,ואמר לי שיוכל להחליף שמן גיר בעלות של 100 ש"ח{חלקים עלי}אך יכול להיות שהבעיה תחמיר.

אמרתי לו שכנראה שאפנה למוסך מורשה שם מכירים טוב את הרכב.

מה אתם אומרים?

בנוסף הרכב צורך דלק בצורה שערוריתית.1 ל5 בנסיעה בתוך העיר.אציין רק שהמנוע עובד עגול על 1000 עד 1500 סל"ד

בסרק,לא מעשן,ואין חוסר של מים.

אשמח לתגובה גם בנושא זה.

פורסם

עד כמה שזכור לי ,קולר לגיר הוא פריט חובה בסופר לנסר ולא בגיר האמין יחסית (3 הילוכים) של הלנסר.

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

אם מדובר ב- 100 שקל ,אולי שווה להחליף שמן גיר .לא ידוע לי אם יש שם בנוסף פילטר.

בנוגע לצריכת הדלק : אולי כדאי לבצע ניקוי קרבורטור (יש לך את צביקה חבר הפורום שמומחה בתחום ואפילו מחזיק כזו ).

צריכת הדלק של רכבך צריכה להיות 1 ל-8 בעיר וכ1 ל-10 מחוצה לה בנהיגה רגועה.

צביקה יוכל לתת פרטים מדויקים ממני בנושא.

ודרך אגב : בסרק 1000 סל"ד או 1500 ?

בברכה

מוטי.

פורסם
עד כמה שזכור לי ,קולר לגיר הוא פריט חובה בסופר לנסר ולא בגיר האמין יחסית (3 הילוכים) של הלנסר.

יתקנו אותי המומחים אם אני טועה.

אם מדובר ב- 100 שקל ,אולי שווה להחליף שמן גיר .לא ידוע לי אם יש שם בנוסף פילטר.

בנוגע לצריכת הדלק : אולי כדאי לבצע ניקוי קרבורטור (יש לך את צביקה חבר הפורום שמומחה בתחום ואפילו מחזיק כזו ).

צריכת הדלק של רכבך צריכה להיות 1 ל-8 בעיר וכ1 ל-10 מחוצה לה בנהיגה רגועה.

צביקה יוכל לתת פרטים מדויקים ממני בנושא.

ודרך אגב : בסרק 1000 סל"ד או 1500 ?

בברכה

מוטי.

שלום רב!

מוטי אכן צודק חלקית.

לא מומלץ להחליף שמן גיר ברכב ישן, אך מומלץ לבדוק שמן הדראולי בגיר, במנוע חם במנוע עובד, כשידית ההילוכים בניוטרלׁ(N).

צריכת הדלק בנסיעה עירונית צריכה לנוע בסביבות 8ק:מ לליטר בעיר ו12 קילומטר לליטר בחוץ.

סלד הסרק בהתנעת בוקר לא אמור לעבור את ה1500 סל"ד מקסימום ואפילו פחות, ואמור להתנטרל תוך שני דקות מקסימום מההתנעת מנוע קר.

סלד בסרק במוע חם לא אמור לעבור את ה850 סל"ד,ובדרייב 650-700.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...